folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kayıp Kıta Atlantis Ve Mu

Kayıp Kıta Atlantis Ve Mu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    n2n2
    n2n2's avatar
    Erkek

balik_ bunu yazdı:
    -----------------------------

gfb_soldier bunu yazdı:

ulan o değilde evrim teorisi kanıtlanırsa ne göt olacak insanlar var düşündüm de şimdi :))

evrim teorisi binlerce defa çürütüldü :) göt olan darwinistler.

bak hala konuşuyo hoca önceki postundaki bol keseden sallamalarına cevap verdim bi okuyuver geri git de:)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

Noneyim bunu yazdı:

Hepsi iyi güzel de, diyelim ki bir xyz uygarlığı, muazzam teknoloji, nuh tufanında gömüldü. Bahsi geçen "muazzam" teknoloji günümüzdekinden de yüksek diyelim.

E bizim teknolojimizle en basitinden onlarca GPS uydusu var bilmemne uydusu var. En azından bi uydu atmışlardır. O kadar yıldızlar bilimum gezegenlerin doğal uyduları bulunuyor da dünya etrafında dönen anormal ve antika görünüşlü bir uydu mu bulamıyorlar? Yoksa bu "muazzam" teknolojili xyz uygarlığı fos mu? 

işte teknoloji öyle bir noktada ki sen bunu idrak edemiyorsun. Yani onların teknolojisi internet değilde Türklerin bulduğu atıyorum iletisimnet. yani Senin insanlığın uyduyu buldu gönderdi yörüngeye. Ama o insanlar bunun yerine daha basit elde taşınabilen cihazlar üretti. Understand:) yani olaya at gözlükleriyle bakmayalım arkadaşlar. İdrak etmek çok farklı bir şey..

ya da diyelim onlarda uydu yaptı gönderdiler. Şimdi neden görünmüyorun cevabı şu soru  olabilir sor kendine.
    12.000 yıl boyunca uzay boşluğunda sürüklenen bir cihazı şuan senin teknolojin tespit edebime yetisine sahip mi?

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

n2n2 bunu yazdı:

balik_ bunu yazdı:

gfb_soldier bunu yazdı:

ulan o değilde evrim teorisi kanıtlanırsa ne göt olacak insanlar var düşündüm de şimdi :))

evrim teorisi binlerce defa çürütüldü :) göt olan darwinistler.

bak hala konuşuyo hoca önceki postundaki bol keseden sallamalarına cevap verdim bi okuyuver geri git de:)

konuyu evrime getirerek saptırmayın. bir müslüman olarak evrime inanıyorum mesela ben :)

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

"The Man From Earth" geldi aklıma...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    n2n2
    n2n2's avatar
    Erkek

amele_2 bunu yazdı:

konuyu evrime getirerek saptırmayın. bir müslüman olarak evrime inanıyorum mesela ben :)

aynen bilader ben de boş boş sallamayı kessin diye yazdım zaten ama eleman çok iddialı:D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

rappermcs bunu yazdı:

Noneyim bunu yazdı:

Hepsi iyi güzel de, diyelim ki bir xyz uygarlığı, muazzam teknoloji, nuh tufanında gömüldü. Bahsi geçen "muazzam" teknoloji günümüzdekinden de yüksek diyelim.

E bizim teknolojimizle en basitinden onlarca GPS uydusu var bilmemne uydusu var. En azından bi uydu atmışlardır. O kadar yıldızlar bilimum gezegenlerin doğal uyduları bulunuyor da dünya etrafında dönen anormal ve antika görünüşlü bir uydu mu bulamıyorlar? Yoksa bu "muazzam" teknolojili xyz uygarlığı fos mu? 

işte teknoloji öyle bir noktada ki sen bunu idrak edemiyorsun. Yani onların teknolojisi internet değilde Türklerin bulduğu atıyorum iletisimnet. yani Senin insanlığın uyduyu buldu gönderdi yörüngeye. Ama o insanlar bunun yerine daha basit elde taşınabilen cihazlar üretti. Understand:) yani olaya at gözlükleriyle bakmayalım arkadaşlar. İdrak etmek çok farklı bir şey..

ya da diyelim onlarda uydu yaptı gönderdiler. Şimdi neden görünmüyorun cevabı şu soru  olabilir sor kendine.
    12.000 yıl boyunca uzay boşluğunda sürüklenen bir cihazı şuan senin teknolojin tespit edebime yetisine sahip mi?

bu konuyu anlatırken en önemli cümlelerimden biridir

belki onlar elektiriği bulamadılar ama ay ışığıyla her yeri aydınlattılar ----

yani onların teknoojisini bizimkisiyle kıyaslama tabiki uydu yapmadılar ama adamlar pramitleri yapmayı öğrettiler şuanki teknolojiyle bile yapılmıyor bunlar

okyanuslara dayanabilecek gemiler yaptılar osmanlı kanuni döneminde bile sahip değildi bu gemilere  yani böyle geniş çerçeveli düşün

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviBere
    MaviBere's avatar
    Erkek

Einstein Efendi der ki:  " 3. Dunya Savasinda tam olarak ne gibi silahlar kullanilacagini bilemem ama , 4. Dunya Savasinda kesinlikle yine tas ve sopalar kullanilacaktir ".

Isi gucu birak yine atesi-barutu-tekerlegi-yaziyi bul, cep telefonlarina iPod 'lara gelene kadar bir 5K yil daha gecsin, don dolas yine ayni yerdeyiz:)

Sonuc:

hız emniyettir...!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

rappermcs bunu yazdı:

EpheSuS bunu yazdı:

Hitler, kızıl ordu berline girdiği zaman kafasına sıkarak intihar etmemişmiydi :S

O değilde hacım benim inandığım bi teori var dünyanın kendisini yenileme teorisi diye bişey bu 2012 filmindeki gibi bi olay. Yani geçmiş yıllardada dünya çok yüksek teknolojiyi gördü yüksek teknoloji çevre kirlilğinden tutun işte dünyanın ağzına etti dünyada kendi kendini yeniledi binlerce yıl sonra medeniyet 0dan tekrar kurulmaya başladı bugünde bi ucundan tuttuk mesela küresel ısınmayla kısa bir süre sonra dünya yine berbat bi yer haline gelicek ve dünya kendini yenileyecek kalan insanlar medeniyeti tekrar kuracaklar.. Kıyamete kadar bu böyle gidecek..

Belki saçma gelebilir ama kafam basıyor buna polemik çıkartmayın. birbirine laf etmek için an kollayanlar düzgün dursun !

hajım kesinlikle sana katılıyorum. Dünya varolduğundan beri bilinen yeryüzünde 4-5 büyük doğa olayı fırtına vs oluşmuştur. Nuh tufanı da bunlardan birisidir. Düşünün ki şuan dünya üzerinde 6 milyar insan var ve bilinen teknoloji sular altında kalsa 1 milyon insan kalsa yaşayan. Evet gelecek nesile bu insanlar kitap mı bırakabilir? Mail mi atabilir?(hele bir de Türkse sıçtın:)) Hiç birisi sadece tekrar ilk insan gibi ağaçtan bıçak mızrak sopa vs yaparak yaşamaya çalışır tabi bu noktadaki bir insan da bildiğini unutur ve 100 yıl sonra herşey sıfır noktasına yaklaşır ve tekrar ilkel formlar misali gelişmeye başlar.

Tamamen mantıklı geliyor.

Bir de bunun uç noktası var. Senaryo şöyle;

Dünyanın maruz kaldığı yıkıcı ve yaşam formlarını yok eden en son tufanda o dönemin insanları sirus gezegenine gidebilecek teknoloji ile (aynı nuh un gemisi gibi) sirius a gittiler ve geriye gelmek için tek yakıt kaynakları atıyorum bor. Bor da sirius da yok. Sadece gelişmiş teknolojilerinden dolayı ufak uzay araçlarını sirius dan Dünyaya gönderiyorlar ve bor kaynaklarını sirius a ulaştırıp yeterli seviyeye geldiğinde büyük gemiyi çalıştırıp buraya gelecekler:) Biz de bu bor toplamaya gelen ufak araçlara uzaylı diyoruz tırsıyoruz a.q:) Ne demiş büyük düşünür Cem YILMAZ; Uzaylı da olsa o bir insan:)

Şimdi daha derine girmeyeyim olaylar çok karışıyor:)

Ters evrim işte, Mu'ya Atlantis e inanan ihtimal veren bi çok insan ters evriminde olabiliceini düşünür. ...ki bu darwin in evriminden daha mantıklı... Eskiden çok kadim varlıklardık çoook, sonradan böyle dandikleştik:)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caldii10
    caldii10's avatar
    Erkek

bu konunun gerçek uzmanı Prof. Gönül Tekin  dir.  detay bilgi

Alacakaranlığı hiç sevmem, ya gündüz olmalı ya gece ; kurşun değidiğin ya derinden vurmalı ya namluda kalmalı ; Dost dediğin ya senin gibi olmalı yada hiç olmamalı...!!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

Ephesus bunu yazdı:

Hitler, kızıl ordu berline girdiği zaman kafasına sıkarak intihar etmemişmiydi :S

O değilde hacım benim inandığım bi teori var dünyanın kendisini yenileme teorisi diye bişey bu 2012 filmindeki gibi bi olay. Yani geçmiş yıllardada dünya çok yüksek teknolojiyi gördü yüksek teknoloji çevre kirlilğinden tutun işte dünyanın ağzına etti dünyada kendi kendini yeniledi binlerce yıl sonra medeniyet 0dan tekrar kurulmaya başladı bugünde bi ucundan tuttuk mesela küresel ısınmayla kısa bir süre sonra dünya yine berbat bi yer haline gelicek ve dünya kendini yenileyecek kalan insanlar medeniyeti tekrar kuracaklar.. Kıyamete kadar bu böyle gidecek..

Belki saçma gelebilir ama kafam basıyor buna polemik çıkartmayın. birbirine laf etmek için an kollayanlar düzgün dursun !

Bunu bende düşünmüştüm fena fikir değil. Ama daha sistematik olması gerekir, ispatlanması da çok güç. Ama yanlışlanamaz da. Güzel fikir ama.

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
Toplam Hit: 9673 Toplam Mesaj: 52