folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kayıp Kıta Atlantis Ve Mu

Kayıp Kıta Atlantis Ve Mu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ershn
    ershn's avatar
    Erkek

İlginç gekdi bi ara okurum.

Allah Türktür.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

http://www.siriusufo.org/uforum/forum_posts.asp?TID=5171  buna ne diyorsunuz hocalar...konu acıldı acilali arastiriyorum kafa allak bullak oldu.yeryuzunde yasanan olaylar tamamen kurgu mu demek.Abd nin Irak a, Afganistan a girmesinin ndenleri arasinda petrol ve dini nedenlerden öte baska seyler de mi var...Biz 3 kıtaya hukmettigimiz zamanlarda nasıldı bu durum? Türkiye de Nevşehirde ki 40 civarı yeraltı şehri ne ve dunyadaki kıtaları birbirine baglayan yer altı tunellerini, Mısırda ki Gize piramitinde bulunan uçsuz bucaksız nereye gittigi bilinmeyen tünelin ne işe yaradıgını bilen duyan gören...

Bu kadar kafam karıstı beni aydınlatacak, kafamı yerine getirecek bir ilaç, bir fikir, bir insan evladı yok mu? :)

çok mu kasıyorum.boyle seyleri arastırıp bir seyler ogrenince bu gercek dunya cok sacma geliyo.biz uzay gemim olsun diyo insan... ya da ninja kaplumbagalar çizgi filmindeki Shnaider in o yeraltına giden aracı var ya  -Raksdedi ile Bibab in kullandıgı- arkasından lav bırakan, bir tane ondan olcak gireceksin Himalayanın göbeginden gezceksin yerin 7 kat dibini illa bir seyler cıkar minaki :)

bir de abd nin onbinlerce uydusu var dunyayı 24 saat kayıt altına alan fotograflayan vsvs... illa bir seylerle karsılasmıslardır.teknolojik olarak su an tam ne seviyee olduklarını kimse bilmiyo diye biliyorum... ne yani bu kadar caba ne icin =)

copy
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

Belki 2-3 ayımı bu konuyu araştırmaya verdim kitaplar okudum çok önemli tespitlerim var bu konuda evet  bana göre böyle bir uygarlık oldu belki elektiriği bulamadılar ama ay ışığını kullanarak sokakları aydınlattılar böyle düşünmek lazım bu konuda baya teorilerim tezlerim var  kuranda geçen o iki ırk yecüc ve mecüc bunlar olamaz ondan eminim yecüc ve mecücü tarihçiler moğollara benzetiyor ama nedir ne değildir bilinmez tabi

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek

ulan o değilde evrim teorisi kanıtlanırsa ne göt olacak insanlar var düşündüm de şimdi :))

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek

gfb_soldier bunu yazdı:
    -----------------------------

ulan o değilde evrim teorisi kanıtlanırsa ne göt olacak insanlar var düşündüm de şimdi :))

evrim teorisi binlerce defa çürütüldü :) göt olan darwinistler.

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

EpheSuS bunu yazdı:

Hitler, kızıl ordu berline girdiği zaman kafasına sıkarak intihar etmemişmiydi :S

O değilde hacım benim inandığım bi teori var dünyanın kendisini yenileme teorisi diye bişey bu 2012 filmindeki gibi bi olay. Yani geçmiş yıllardada dünya çok yüksek teknolojiyi gördü yüksek teknoloji çevre kirlilğinden tutun işte dünyanın ağzına etti dünyada kendi kendini yeniledi binlerce yıl sonra medeniyet 0dan tekrar kurulmaya başladı bugünde bi ucundan tuttuk mesela küresel ısınmayla kısa bir süre sonra dünya yine berbat bi yer haline gelicek ve dünya kendini yenileyecek kalan insanlar medeniyeti tekrar kuracaklar.. Kıyamete kadar bu böyle gidecek..

Belki saçma gelebilir ama kafam basıyor buna polemik çıkartmayın. birbirine laf etmek için an kollayanlar düzgün dursun !

hajım kesinlikle sana katılıyorum. Dünya varolduğundan beri bilinen yeryüzünde 4-5 büyük doğa olayı fırtına vs oluşmuştur. Nuh tufanı da bunlardan birisidir. Düşünün ki şuan dünya üzerinde 6 milyar insan var ve bilinen teknoloji sular altında kalsa 1 milyon insan kalsa yaşayan. Evet gelecek nesile bu insanlar kitap mı bırakabilir? Mail mi atabilir?(hele bir de Türkse sıçtın:)) Hiç birisi sadece tekrar ilk insan gibi ağaçtan bıçak mızrak sopa vs yaparak yaşamaya çalışır tabi bu noktadaki bir insan da bildiğini unutur ve 100 yıl sonra herşey sıfır noktasına yaklaşır ve tekrar ilkel formlar misali gelişmeye başlar.

Tamamen mantıklı geliyor.

Bir de bunun uç noktası var. Senaryo şöyle;

Dünyanın maruz kaldığı yıkıcı ve yaşam formlarını yok eden en son tufanda o dönemin insanları sirus gezegenine gidebilecek teknoloji ile (aynı nuh un gemisi gibi) sirius a gittiler ve geriye gelmek için tek yakıt kaynakları atıyorum bor. Bor da sirius da yok. Sadece gelişmiş teknolojilerinden dolayı ufak uzay araçlarını sirius dan Dünyaya gönderiyorlar ve bor kaynaklarını sirius a ulaştırıp yeterli seviyeye geldiğinde büyük gemiyi çalıştırıp buraya gelecekler:) Biz de bu bor toplamaya gelen ufak araçlara uzaylı diyoruz tırsıyoruz a.q:) Ne demiş büyük düşünür Cem YILMAZ; Uzaylı da olsa o bir insan:)

Şimdi daha derine girmeyeyim olaylar çok karışıyor:)

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Güzel kurmuşun hocam ama oda mantıklı geliyor ufaktan böyle hayalperestik maceravari şeyler hoşuma gidiyor ake :D

Avukat/Hukukçu
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

EpheSuS bunu yazdı:

Güzel kurmuşun hocam ama oda mantıklı geliyor ufaktan böyle hayalperestik maceravari şeyler hoşuma gidiyor ake :D

hajım unutma insan hayal edebildiğini yapar.

Bir paradoksa sokayım seni gecenin bu saatinde:) Düşün bakalım Dünya var olduğundan beri insanın hayal etmediği bir şey icat edildi mi? HAYIR..  Peki tam aksi insanın hayal ettiği bir şey icat edildi mi EVET HEPSİ:) ve devam da ediyor..:):):)

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Hepsi iyi güzel de, diyelim ki bir xyz uygarlığı, muazzam teknoloji, nuh tufanında gömüldü. Bahsi geçen "muazzam" teknoloji günümüzdekinden de yüksek diyelim.

E bizim teknolojimizle en basitinden onlarca GPS uydusu var bilmemne uydusu var. En azından bi uydu atmışlardır. O kadar yıldızlar bilimum gezegenlerin doğal uyduları bulunuyor da dünya etrafında dönen anormal ve antika görünüşlü bir uydu mu bulamıyorlar? Yoksa bu "muazzam" teknolojili xyz uygarlığı fos mu? 

...said addicted.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

2012 filmini izlemiştim o aklıma geldi. 
    filmin sonunda dünyanın şekli değişiyo, her taraf su altında kalıyodu. ama öyle bi durumda tüm keşifler gitmiş olur. tarih baştan yazılır, teknoloji baştan bulunur. ki 12000 çok uzun bi zaman. o kadar yıl oldugunuda sanmıyorum ama garip bi dünyada yaşıyoruz.

=)
Toplam Hit: 9672 Toplam Mesaj: 52