folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Kayıt Olunmayan Üniversiteye 1 Sene Sonra Gitmek

Kayıt Olunmayan Üniversiteye 1 Sene Sonra Gitmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek
    EmQceR bunu yazdı
    Yazilimci bunu yazdı

Şimdi bende aöf işletme kazanmışım 2010 yılında ama kayıt yaptırmamışım. Şimdi yapabiliyor muyum :D

Yaparsın hocam 

şimdi kayıt yaptırmadığın üniversiteye bu af ile kayıt yaptırabiliyormusun yani

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yazilimci
    Yazilimci's avatar
    Erkek

Konuya noktayı koyayım. Evet kayıt yaptırmamış olanlar kayıt yapabiliyormuş. Deliller aşağıda

18 Mayıs 2018 tarih ve 30425 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair 2547 Sayılı Kanuna, 7143 Sayılı Kanunun 15. maddesi ile eklenen Geçici 78. maddesinde "Yükseköğretim kurumlarında hazırlık dâhil bütün sınıflarda intibak, önlisans, lisans tamamlama, lisans, lisansüstü öğrenimi gören öğrencilerden bu maddenin yürürlüğe girdiği tarihe kadar, kendi isteğiyle ilişikleri kesilenler dâhil, terör suçundan hüküm giyenler ile terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulunca Devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı nedeniyle ilişiği kesilenler hariç, her ne sebeple olursa olsun ilişiği kesilenler ile bir programı kazandıkları halde kayıt yaptırmayanlar bu maddenin yürürlüğe girdiği tarihten itibaren dört ay içinde ilişiklerinin kesildiği yükseköğretim kurumuna başvuruda bulunmaları şartıyla bu Kanunun 44 üncü maddesinde belirtilen esaslara göre 2018-2019 eğitim-öğretim yılında öğrenimlerine başlayabilirler…" denilmektedir.

Kanun bu şekilde.

AÖF linki: https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim/aof-duyurular/af-basvurusu-1528727001

Titanyumun gücü adına!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek
    Yazilimci bunu yazdı

Konuya noktayı koyayım. Evet kayıt yaptırmamış olanlar kayıt yapabiliyormuş. Deliller aşağıda

18 Mayıs 2018 tarih ve 30425 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair 2547 Sayılı Kanuna, 7143 Sayılı Kanunun 15. maddesi ile eklenen Geçici 78. maddesinde "Yükseköğretim kurumlarında hazırlık dâhil bütün sınıflarda intibak, önlisans, lisans tamamlama, lisans, lisansüstü öğrenimi gören öğrencilerden bu maddenin yürürlüğe girdiği tarihe kadar, kendi isteğiyle ilişikleri kesilenler dâhil, terör suçundan hüküm giyenler ile terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulunca Devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı nedeniyle ilişiği kesilenler hariç, her ne sebeple olursa olsun ilişiği kesilenler ile bir programı kazandıkları halde kayıt yaptırmayanlar bu maddenin yürürlüğe girdiği tarihten itibaren dört ay içinde ilişiklerinin kesildiği yükseköğretim kurumuna başvuruda bulunmaları şartıyla bu Kanunun 44 üncü maddesinde belirtilen esaslara göre 2018-2019 eğitim-öğretim yılında öğrenimlerine başlayabilirler…" denilmektedir.

Kanun bu şekilde.

AÖF linki: https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim/aof-duyurular/af-basvurusu-1528727001

oyle üniversiteye de kayıta da kurala da yöke de ösym ye de ..........

next next next install
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

o zaman 2008 yılında hiç kayıt olmadığın üniversiteye kayıt olayım ama bu okulu benim bulunduğum ilçedeki okula alma ihtimalim varmı okula başlamadan

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmQceR
    EmQceR's avatar
    Erkek

en net bilgiler burada.

http://www.yok.gov.tr/web/guest/ogrenci-affi

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek
    xxjokerxx bunu yazdı

o zaman 2008 yılında hiç kayıt olmadığın üniversiteye kayıt olayım ama bu okulu benim bulunduğum ilçedeki okula alma ihtimalim varmı okula başlamadan

Önce kaydını yapacaksın. Sonra da dönem arasında ya da gelecek sene Merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçiş yaparak bulunduğun ilde ilçede puanının yettiği istediğin bir bölüme dikelçe ile başvuracaksın. 

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    frekaze
    frekaze's avatar
    Erkek

Dediğim gibi kanunlar zart zurt değişiyor birde kurumlarda deli para dönüyor şu anda her yer ticarethane oldu af kapasınında bunuda dahil etmişler artık şans elinize geçmiş değerlendirin.

Toplam Hit: 2042 Toplam Mesaj: 18
kayıt olunmayan üniversiteye 1 sene sonra gitmek