Kayitli Mürid Sayısı:4 (Tbt)
-
Geçenlerde takılıyordum tahribatta birde ne görim...Kayıtlı üye sayısı:4 Tamam dedim holy ve rene sinirlenip herkesi banladılar.... Anlamadım tarikatın müritlerinin sağlam olmadığını biliyordum...Dediğmiz gibi sağlam adamın tarikatta işi ne tarikatın tahribatı portaldan gelen bir özellikmiş:D:D
Olur böyle vakalar Xursi bu işleri yakalar:D Ahan buda kanıt....(photoshop felan filan değil:dÇamur atmayın sakın)

-
hönkk :|
-
olabilir insanlık hali bi yanlışlık olmuştur heralde
-
bu ss nezamanın hoca anket eski ankette ondan sordum:)
edit:şubat 13müş...
-
NapsteR bunu yazdı:
-----------------------------bu ss nezamanın hoca anket eski ankette ondan sordum:)
edit:şubat 13müş...
-----------------------------hata olmuştur
-
3 milyon hit önce çekmişssin resmi baya eski :)
-
Evet bazan ilginçlikler olmuyor değil, Geçenlerde bir hafta felan ya var ya yok, Gece sanırım 3 felan Tahribatta takılırım genelde zaten. Eski konularımı kurcalıyorum, bi baktım Bana ne desin beğenirsiniz, Bu Günlük Geçmiş Konularınızı yeterince Gezdiniz Teşekkür ederiz. Yahu Güleyimmi Gezemediğim diğer kısımlara bakamadığıma yanayımmı. Oluyo bazan Tuhaflıklar işte. :)
-
Bende gördüm onu enteresan :)
Nie öle olduğu konusundada net bi bilgim yok :)
-
sistem ne yapsın abi :D arada bi onada geliyorlar demekki caizdir devam :D
-
shockman bunu yazdı:
-----------------------------
Evet bazan ilginçlikler olmuyor değil, Geçenlerde bir hafta felan ya var ya yok, Gece sanırım 3 felan Tahribatta takılırım genelde zaten. Eski konularımı kurcalıyorum, bi baktım Bana ne desin beğenirsiniz, Bu Günlük Geçmiş Konularınızı yeterince Gezdiniz Teşekkür ederiz. Yahu Güleyimmi Gezemediğim diğer kısımlara bakamadığıma yanayımmı. Oluyo bazan Tuhaflıklar işte. :)
-----------------------------bu korumanın amacı nedir acaba ? :s
-
andidit bunu yazdı:
-----------------------------
3 milyon hit önce çekmişssin resmi baya eski :)
-----------------------------17 milyon 3 milyondan küçük mü :|