Kayseride Yaşayan Müridler
-
2 yıldır kayserideyim bu gidişle 4 sene daha orda olacam :D okul nedeniyle. ama şuan kayseride deilim malum tatildeyiz. Ama kışın istediğiniz kadar buluşabiliriz zaten rene de kayseride onu da alırız harmana gideriz.
-
ben kirsehir kayseri ankara v.s anadoluda olucam. Bira sart degil ya ben kayseride degilim zaten gelmeye yakin burdan haberlesiriz
-
sevgili müridler bu yaz bende kayseriye gelicem meb ve türkcell'in bi projesi var ""gönül köprüsü" o yolla gelicem :) 5 gün kalıcam belki o zaman görüşebilirs :)
-
Bladex38 sen tam olarak nered çalışıyorsun ?
-
Sevgili Kayserili muridler bende kayserideyim, isterseniz bende buluşmaya katılırım. Valla sizi bizim bağ götürmek isterdim ama musait olucağını sanmıyorum. Ben alkol, sigara vs vs kullanmam ama ayak uydurmaya calısırım. biz buluşalım mekan ayarlanır heralde neyse yani buluşursanız bende varım.
FayBeg Group olarak varız yani 3 5 kişi :D
-
redsea kardeşim:) illa sigara alkol içmene gerek yok maksat konuşmak stres atmak,bende 5 Temmuz Cumartesi günü İpek Saray Karşısında olucam isteyen herkez gelebilir:)
-
codecryer ve tayfası orada :D
arkadaş en son ab yolunda banlanmıştı.
-
lan ben profesyonel kayseriliyim
kayseride yaşıom ama şu an tatildeyim :D
-
eeee toplantı işi ne oldu ? :D bi kişi burdaki herkse pm atsın haber versin
-
toplantı olursa ben ve arkadaslarım geliriz. bladex sen eski kodat tamıydın. bi yerlerden çıkaracam ama du bakalım...
Toplam Hit: 4542 Toplam Mesaj: 41