Kayseride Yaşayan Müridler
-
bende varım
-
konu eskimiş mi sanki ne
-
MentalForce bunu yazdı:
-----------------------------
toplantı olursa ben ve arkadaslarım geliriz. bladex sen eski kodat tamıydın. bi yerlerden çıkaracam ama du bakalım...
-----------------------------evt doğru çıkarmışsın ...
-
ben develi liyim ama istanbul da yasıyorum
-
develideyim ama kayseriye her hafta gezmeye gelirim bi ekleşelim msn de sonra bi ayar çekeriz.
-
yaw hep buluşak buluşak diyoruz buluşamıyoruz. bari bayramda birbirimizi ziyaret edelim. adresini acık vermek istemeyenler bana pm atsın zaman bulursam ziyaretine gelirim. 18 yasındayım benden büyük olan varsa elini öpmeye gelelim.
-
RhiFaT bunu yazdı:
ben kayseride yaşıyorum ama cuma günü gidiyorum kayseriden hatta talasta tahribat tişörtü olan bir mürid görmüştüm selam verdim o mürid biraz şaşırdı heralde beni pek sallamadı sonra yoluma devam ettim o kimdi acaba çok merak ediyorum :)
talasta üstümde tbt tişörtüyle gezerken biri bana selam vermişti
ben de üstümdekini unutup, tanıdık biri heralde diip yoluma devam ettim:D Çok ünlüyüm ya :P
-
scaryhim bunu yazdı:
-----------------------------RhiFaT bunu yazdı:
ben kayseride yaşıyorum ama cuma günü gidiyorum kayseriden hatta talasta tahribat tişörtü olan bir mürid görmüştüm selam verdim o mürid biraz şaşırdı heralde beni pek sallamadı sonra yoluma devam ettim o kimdi acaba çok merak ediyorum :)
ben de üstümdekini unutup, tanıdık biri heralde diip yoluma devam ettim:D Çok ünlüyüm ya :P
-----------------------------hahaha :) o gün çok enteresandı aslında durup bir kaç kelam etmek isterdim ama şaşırmış bi halde bana baktığın için bende rahatsız etmek istemedim :) ama o gün bende çok şaşırmıştım.
-
RhiFaT bunu yazdı:
scaryhim bunu yazdı:
-----------------------------RhiFaT bunu yazdı:
-----------------------------hahaha :) o gün çok enteresandı aslında durup bir kaç kelam etmek isterdim ama şaşırmış bi halde bana baktığın için bende rahatsız etmek istemedim :) ama o gün bende çok şaşırmıştım.
-----------------------------arkadaşlar bayramtatilinden sonra
en kısa zamanda buluşalım,
buluşma yeri olarak meydandaki atatürk heykelinin altı güzel olur,
ama şimdiden planlamak gerek bence..
gelecekler de belli olsun sonradan way ben duymadım way annem çaırdı falan dien olmasın :)
-
kardeş buluşup tanışmayı çok ama çok isterdim fakat benim kayseride okulum bittiği için kayseriye gelemiyorum ama eğer yolum bir gün kayseriye düşerse seni ararım