Kaza Geçirdim!!!!!
-
Arabanın şu işletme tekerliğinin koyulduğu yer değişecek sol stop lamda değişecek bagaj kapağı değişecek tampon değişecek bide hafif yanda çizikler var onlar boyanacak toplam 2.5 milyar a geliyo zaten biz ödemeyeğiz abim in babası dayım ödeyecek
-
cana geleceğine mala gelsin
geçmiş olsun -
geçmiş olsun..
-
doğru cana gelen mala gelsin
-
2,5 az deil ya!baya büyük olmuş hasara bakılırsa fakat arkadaşların dediği doğru cana gelen mala gelsin
-
arkadaşım geçmiş olsun. Bu arada geçen gün doblo alıyodun hatta ben siyah renkli olsun filan dediydim. Galerin mi var. bi de ilkan yazıcı diye biri daha önceden msn den bana bişiler diyordu bu ilkan o ilkan mı acaba?? msn den yazan ilkanın adresi ilkanyazici@hotmail.com du bi de ilkan@yazici.com diye eklemişti. Bu sen misin?
-
büyük geçmiş olsun kardeşim ;) arada srıada böle ufak tefek kazalar olur anlık mesele bunlar cok dikkat gerektıren işler :) a.q servis se soktu iseniz 1 milyarlık masrafi onlar 5 yapıor a.q gavatlari cok pahali yapıor :) eger güwendıgınız usta varsa dişardan yaptırın derim inankı cok fiyat varkı olcaktir
-
hoca uçmuşsun ha:D el frenini çekseydin biterdi iş :D neden adamın bahçesine daldınız :D
-
Zaten el freni çekmek için camdan hopladım bide zaten tanıdık bi ustaya yaptırıyoruz ilkcan@yazici ben değilim
-
Keşke ben içeride olsaydım
Toplam Hit: 4446 Toplam Mesaj: 36