folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kaza Geçirdim!!!!!

Kaza Geçirdim!!!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SIRSERI
    SIRSERI's avatar
    Erkek
    harbe ha 16 yas hade arabayı kıraladın dıelım..saat olmus 12:59:00 AM ve sen olayın sokundasın.. :(:(:(
    1:11:00 AM samanında da "sagol" dıleklerını sunuorsun..bole bı durumdakı kısının bu saatte yatagında mıs gıbı bı durumda uyumus durumunda olması gerkmıormu::(:(:(

NıcKkK
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek
    SIRSERI şüle diyor:

harbe ha 16 yas hade arabayı kıraladın dıelım..saat olmus 12:59:00 AM ve sen olayın sokundasın.. :(:(:(
    1:11:00 AM samanında da "sagol" dıleklerını sunuorsun..bole bı durumdakı kısının bu saatte yatagında mıs gıbı bı durumda uyumus durumunda olması gerkmıormu::(:(:(
    -----------------------------------------------------------------------------

aga adam diyo ya sıkı bi tahribat hastasıyım..dua etsinde hastanelik bi vaka yok..Nasıl dayanıcaktı bilmiyorum walla :P
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    gecmis olsun

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    house
    house's avatar
    Erkek
    Walla inanmıyanlar gelsin arabanın halini görsün yada yarın sanayiye gidieyim arabanın kazalı resimini çekiyim burıya koyıyım size yalan konuşmamı gerekdiren bi kkonu yok ortada araba brnim dediysemde bizim anlamında ( aile )

Every thing"s place and her time reach
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Triumph
    +99999999999999:))

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 4790 Toplam Mesaj: 36