Kazanc Sagliyacak İs Yontemleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

kumar iyidir

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

janni bunu yazdı:
    -----------------------------

200 bin dolar ne ya topu topu 4 makine olcakmıs sen kur basla dostum agırdan ese dosta ver saglam bir sekilde söle snnyk da bir site yapsın sana gül gibi eşe dosta tanıdıga özel servis, hizmet iyi müsteri memnunmu yavas yavas büyütursünüz işleri hem sizde görürsünüz zorluklarını.

Ama öle illegal giricem torrentleri düsünüyom diyorsan hic ugrasma warez lere calıs daha karlı bence. Torrentten 1 saatte indirilen data miktarı bulgar telekomunun altyapısını göcürür alimallah.

-----------------------------

para varmi o iste ? :) nasil bir sistem yapsam diye dusunuyorum getiriside olsun ...

hem o koruyucu aletler garantilimi , gecilemezlermi ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

garanti sistem diye bir şey yok kanımca. Bu tür sistemler sadece önlem alman için saldırıları geciktirebilir ama dediğim gibi eğer host hizmeti sağlayıp birde illegal içerik barındırıcaksan güvenlik gerekli.

Bu tür sitelere genellikle DDos şeklinde saldırılar oluyorki bir süre sonra hangi sistem olursa olsun sistemini kapaman gerekicektir.

Tavsiyem sana dostum dediğim gibi legal içerikli sitelere host hizmeti sağlayarak girmen sağladığın kişilerde küçük ve orta ölçekli siteler olursa rahatlıkla 200 civarı firmaya belki daha fazla host hizmeti verebilirsinki sana yeter bence.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

sizden yeni fikirler bekliyorum arkadaslar . seneye eylul gibi dusuncelerimizi pratige geciricez ...

Toplam Hit: 2192 Toplam Mesaj: 15