KDE 4 Kendini Hayli Aşmış
-
-
İlk defa denediğim zamanları hatırlıyorum da (KDE 4.0 yeni çıkmıştı) her yerden bug fışkırıyordu.
-
harbi aşmış
-
bişey sorabilir miyim ? bu linux programcıları driverları falan niye kaynak kod halinde bırakıyolar. kaynak koddan kurulum diye saçma bişey mi olur ya? açık kaynağın bu kadarı da olmaz ki kardeşim :S o kadar kodlamışsın bi derlemeye mi üşeniyosun. = ) bu konuda pek bi bilgim yok söylediğim şeyler çok saçmaysa gençliğime verin :D ama bu driver sorunu yüzünden linux'un çok kullanıcı kaybettiğini düşünüyorum.
-
g2k bunu yazdı:
-----------------------------Soon you will learn, grasshopper :)
-
ezmişler bro :D
-
Z-CHAN bunu yazdı:
-----------------------------
g2k bunu yazdı:
Soon you will learn, grasshopper :)
senin hiç bişeyine değilde bu ingilizce yazılarına paylaşımlarına sinir oluyorum ingilizce bilmek zorundamıyım, burası türkiye türkçe konuş türkçe paylaş rica ediyorum -
kde her zaman gnome dan daha güzel bu yüzden heralde ubuntudan nefret ediyorum =)
fedora var kubuntu var =) ''Pardus'' var ee
-
Dos_Attach
----------------------------------------------------------

-
Z-CHAN bunu yazdı:
Dos_Attach
----------------------------------------------------------

söylicek söz bulamıyorum :D -
kde 4 aşmışta en son yüklediğimde (pardus 2009 ile) pencere yöneticisini değiştirken çöküyordu.Zırt pırt çöküyordu..Ben kararlı bir sürüm istiyorum.Şimdi nasıldır bilmem ama gnome dan sonra kde ye geçtiğimde yazıların falan garipleştiğini hissediyorum.