Kebirhost.Net Kalite Farkı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocalar web sitenin tasarımının kötü olması demek sağladıkları hizmetin kötü olduğğu anlamına gelmez buyrunuz adamların misyonları

"İnternetin gelişen ortamında size ihtiyaçlarınızı, isteklerinizi ve hedeflerinizi gerçekleştirebileceğiniz bir zemin hazırlamak, başarınıza giden yolda iyi niyetli ve profesyonel bir yaklaşım sergilemek, güveninizi ve memnuniyetinizi her zaman menfaatlerimizin üstünde tutmak, yaşanabilecek sorunları oluşmadan önleyici yaklaşımlar geliştirmek, sahip olduğumuz en değerli şeyin inancımız ve isteğimiz olduğunu bilmek, sürekli gelişime ve yeniliğe açık olup bunu sizlerle paylaşmak, birlikteliğin ve paylaşımın gücüne inanarak size çözümlerinizde ortak olmaya çalışmaktır."

Adam cidden kaliteli iş çıkarıyor 

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Adam oraya ucuza veriyoruz kaliteli hizmet veremiyoruz teknik bilgimiz çok iyi değil falan yazar mı? Ne kadar kolay kanıyoruz herşeye. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    DarkSkull bunu yazdı

Adam oraya ucuza veriyoruz kaliteli hizmet veremiyoruz teknik bilgimiz çok iyi değil falan yazar mı? Ne kadar kolay kanıyoruz herşeye. 

Azıcık düşünebilirsen hocam demek istedim ki Bi müşterileri olarak adamlar misyonunu  gerçekleştiriyorlar 

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yazilimci
    Yazilimci's avatar
    Erkek

Bende kullandım bir sıkıntı yaşamadım geçmişte. Websiteleri ise açıldığı haliyle duruyor :) . Bu arada büyük site açacaksanız uzak durun diyen arkadaşlar var. Büyük site açacaksanız zaten vps veya büyüklüğüne göre dedicated almanız lazım. Kaldı ki yine büyüklüğüne göre onlarda yetmeyebilir. Kalkıpta senelik 10 lira verip günlük 10-20 bin hitlik siteyi adam akıllı barındıramazsınız tabiki.

Titanyumun gücü adına!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Büyük bir site açacaksanız burdan almayın.Ama kişisel blog vs de tercih edilir.

Bu arada adamlar bir keresinde açık açık belirttiğim halde müşterinin sadece 1 sitesini benim üzerimden onun üzerine geçirmeleri lazımken hepsini onun üzerine geçirmişlerdi.

Teknik destekleride hızlıdır.

Verdiği fiyata göre hizmetleri iyi.

u235 tarafından 03/Tem/14 12:37 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek

o nasıl web sayfası lan hayrınıza adamlara bir web sayfası yapında verin :)

sırıtma la.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    Nvidia bunu yazdı
    DarkSkull bunu yazdı

Azıcık düşünebilirsen hocam demek istedim ki Bi müşterileri olarak adamlar misyonunu  gerçekleştiriyorlar 

Arkadaiının değilse savunmaya geçme abü konuyu açtın çekil bi tarafa millet senin gibi düşünmek zorunda mı? Bi karın mı var? Yoksa sus yani millete zorla güzelliğin mantığı yok

iyibu! yeniden..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı
    Nvidia bunu yazdı
    DarkSkull bunu yazdı

Arkadaiının değilse savunmaya geçme abü konuyu açtın çekil bi tarafa millet senin gibi düşünmek zorunda mı? Bi karın mı var? Yoksa sus yani millete zorla güzelliğin mantığı yok

haklısın hoca

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

100 gb aylık data trafiği olan bi siteyi ayın bitmesine 2 gün kala suspend ettiler yıllık 40 tl felandı hosting parası :D

ihs den vps kullanıyorum ayın 8 inden 8 ine ödenmesi gereken aylık ücretini 4-5 gün sonra yatırdım problem olmadı yıllık 2000 bin tl

snnyk.com - code is poetry all that i know...
Toplam Hit: 2756 Toplam Mesaj: 20