Kebirhost.Net Kalite Farkı
-
hocalar web sitenin tasarımının kötü olması demek sağladıkları hizmetin kötü olduğğu anlamına gelmez buyrunuz adamların misyonları
"İnternetin gelişen ortamında size ihtiyaçlarınızı, isteklerinizi ve hedeflerinizi gerçekleştirebileceğiniz bir zemin hazırlamak, başarınıza giden yolda iyi niyetli ve profesyonel bir yaklaşım sergilemek, güveninizi ve memnuniyetinizi her zaman menfaatlerimizin üstünde tutmak, yaşanabilecek sorunları oluşmadan önleyici yaklaşımlar geliştirmek, sahip olduğumuz en değerli şeyin inancımız ve isteğimiz olduğunu bilmek, sürekli gelişime ve yeniliğe açık olup bunu sizlerle paylaşmak, birlikteliğin ve paylaşımın gücüne inanarak size çözümlerinizde ortak olmaya çalışmaktır."
Adam cidden kaliteli iş çıkarıyor
-
Adam oraya ucuza veriyoruz kaliteli hizmet veremiyoruz teknik bilgimiz çok iyi değil falan yazar mı? Ne kadar kolay kanıyoruz herşeye.
-
DarkSkull bunu yazdı
Adam oraya ucuza veriyoruz kaliteli hizmet veremiyoruz teknik bilgimiz çok iyi değil falan yazar mı? Ne kadar kolay kanıyoruz herşeye.
Azıcık düşünebilirsen hocam demek istedim ki Bi müşterileri olarak adamlar misyonunu gerçekleştiriyorlar
-
Bende kullandım bir sıkıntı yaşamadım geçmişte. Websiteleri ise açıldığı haliyle duruyor :) . Bu arada büyük site açacaksanız uzak durun diyen arkadaşlar var. Büyük site açacaksanız zaten vps veya büyüklüğüne göre dedicated almanız lazım. Kaldı ki yine büyüklüğüne göre onlarda yetmeyebilir. Kalkıpta senelik 10 lira verip günlük 10-20 bin hitlik siteyi adam akıllı barındıramazsınız tabiki.
-
Büyük bir site açacaksanız burdan almayın.Ama kişisel blog vs de tercih edilir.
Bu arada adamlar bir keresinde açık açık belirttiğim halde müşterinin sadece 1 sitesini benim üzerimden onun üzerine geçirmeleri lazımken hepsini onun üzerine geçirmişlerdi.
Teknik destekleride hızlıdır.
Verdiği fiyata göre hizmetleri iyi.
u235 tarafından 03/Tem/14 12:37 tarihinde düzenlenmiştir -
o nasıl web sayfası lan hayrınıza adamlara bir web sayfası yapında verin :)
-
Nvidia bunu yazdıDarkSkull bunu yazdı
Azıcık düşünebilirsen hocam demek istedim ki Bi müşterileri olarak adamlar misyonunu gerçekleştiriyorlar
Arkadaiının değilse savunmaya geçme abü konuyu açtın çekil bi tarafa millet senin gibi düşünmek zorunda mı? Bi karın mı var? Yoksa sus yani millete zorla güzelliğin mantığı yok
-
by_Tet bunu yazdıNvidia bunu yazdıDarkSkull bunu yazdı
Arkadaiının değilse savunmaya geçme abü konuyu açtın çekil bi tarafa millet senin gibi düşünmek zorunda mı? Bi karın mı var? Yoksa sus yani millete zorla güzelliğin mantığı yok
haklısın hoca
-
100 gb aylık data trafiği olan bi siteyi ayın bitmesine 2 gün kala suspend ettiler yıllık 40 tl felandı hosting parası :D
ihs den vps kullanıyorum ayın 8 inden 8 ine ödenmesi gereken aylık ücretini 4-5 gün sonra yatırdım problem olmadı yıllık 2000 bin tl