Keçi Gribi
-
Geçen gün, bakkala gittiğimde duymuştum da, adam geyik yapıyor sanmıştım. Harbi var mıymış :S
-
SnowDrop bunu yazdı:
-----------------------------sokoban bunu yazdı:
-----------------------------
kuşu domuzu bitti bide keçisi mi çıktı bunun yav :F
-
sacrifice bunu yazdı:
Daniel-Koo bunu yazdı:
Keçi gribide ne ya ? O değil de hocalar bende 3 gündür kafamda bir ağırlık var. Halsizlik deseniz değil, baş ağrısı deseniz değil. Ve dün bi titreme üşüme geldi bana anlamıyorum sebebi nedir ? Yaşamış olanlar var mı ? Bende mi keçi gribi oldum la :|
-----------------------------işte böyle başlıyo 1 hafta kadar sürüyomuş. Halsiz gibisin değilsinn yada harbici öylesin kafana molozla vurmuslar gibi
Atesin var sanıyosun ama yok ama usuyosun fln öyle dengesiz bişy.
Hastır... Doktora görünmem lazım o zaman :| -
hocam şimdi bunun tam olarak elirtisi sadece burun tıkanıklığı ve birde kuru öksürük mü herhangi başka bir belirtisi falan varmıdır.
-
tahref156 bunu yazdı:
hocam şimdi bunun tam olarak elirtisi sadece burun tıkanıklığı ve birde kuru öksürük mü herhangi başka bir belirtisi falan varmıdır.
Varmış hafız, öksürük, burun tıkanıklığı kuru öksürük, halsizlik hissi, ateş hissi, kafana moloz vurulmuş hissi :) Zombi gibi his yane. öylemiş :|
Kesin ben de oldum keçi gribi :/ -
başka hayvan ismi kaldımı?
-
MaTRaX bunu yazdı:
Daniel-Koo bunu yazdı:
Keçi gribide ne ya ? O değil de hocalar bende 3 gündür kafamda bir ağırlık var. Halsizlik deseniz değil, baş ağrısı deseniz değil. Ve dün bi titreme üşüme geldi bana anlamıyorum sebebi nedir ? Yaşamış olanlar var mı ? Bende mi keçi gribi oldum la :|
-----------------------------Yok sen kuzu gribi olmuşsun..
Bugün akşama geçer :D
Geçeceğini sanmıyorum hafız :| ki inşAllah geçer.. Keçi, domuz felan olmak istemiyom :| -
c.tesiden beri bu illetle uğraşıyorum 15 kilo portakal-greyfurt-limon suyu içtim az kendime geldim.Fazla yormayın kendizi gerekirse benim gibi izin alın işe okula gitmeyin alın üstünüze battaniye yayın t.şşakları yatın gerekirse ağrı kesici alın..
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
başka hayvan ismi kaldımı?
-----------------------------bir sonrakine ne oluruz eşek felanmı haşa huzurdan v.s......merak ettim bende
-
manava gidiyom ben
3-4 kg portakal alam muz alam meyve abanayım biraz.