Kedi İle Papaz Olduk. Nasıl Yollayabiliriz?
-
hangi anime gordum hatirlamiyorum da kedileri evden uzak tutmak icin evin etrafina su dolu pet siseleri yerlestirmisti elemanlar, arastirip denenebilir.
edit: Darker Than Black'de gormustum.
VisualBoy tarafından 06/Kas/13 14:12 tarihinde düzenlenmiştir -
Arkadaş ben boşuna kedileri sevmiyorum. Çok yılışıklar ayağına dolanıyor filan ya nefret ediyorum arkadaşından geçici bir süre bir köpek iste bağla balkona takılsın 2 gün bak bakalım gelebiliyor mu ? :) Şaka şaka al bir kutuya balıkçıların olduğu götür bırak her türlü yaşar tabi hangi şehirdein bilmiyoru ama :)
-
bu seferde yavru köpek alın balkona biraz da onu besleyin :D
-
kutula kutu içine de biraz ciğer koy bırak cami avlusuna
edit: kargoyla yakın bir ilçeye gönder her hangi bir adrese
canafar tarafından 06/Kas/13 12:59 tarihinde düzenlenmiştir -
54. saniyede nereye kilitlendi lan o öyle :D
-
http://galeri.haberturk.com/diger/galeri/432633-nazilerin-hayvan-sevgisi
ibret alalım :)
FahrenHeiT tarafından 06/Kas/13 17:06 tarihinde düzenlenmiştir -
murathan Hocam o kedi ne güzelmiş. Cinsi ne oluyor bunun bir bilgin var mı? :)
-
Bu da benim afacan oğlan :)
Geçen gün oynarken her yerimi çizik içinde bıraktı, kıyamıyorum kızmaya, çok sevimli kerata.
-
XanTos bunu yazdı
Bu da benim afacan oğlan :)
Geçen gün oynarken her yerimi çizik içinde bıraktı, kıyamıyorum kızmaya, çok sevimli kerata.
Koyun gibi çok tatlıymış hocam :)
Bizimki de dikişlik hale getirdi resmen bizi :P
Kedilerin çoğu sudan nefret eder,etmeyenleri de çok sever. Kedi suyu sevmiyorsa cam sil tarzı birşeyle üstüne ufak su püskürtün kaçar bir süre sonra. Ama havalar soğuk,soğuk suyla falan yapmayın hayvan daha yavruysa ölür.
Sudan daha çok herhalde limondan tırsıyolar :) Bizimki hiç sevmez limonu,kedi kovucu spreyler de genelde limon içerikli olur.
Balkona tırmandığı rotaya limon sosu,suyu sıkın yada komple balkon yüzeyini limon suyuyla kaplayın kaçarlar hiç sevmezler.
Ama o da can hocam,bunun farkında olup hareket edin lütfen. Hiç olmadı farkedilir bir tatlılığı varsa sahibinden'e ücretsiz sahiplendirme ilanı verin.
Veya herhangi bir üniversite kampüsüne bırakabilirsiniz genelde oralarda çok iyi beslenirler :)
-
Aman hocam kediye yamuk yapılmaz :)
Neredesin hocam sen bide bu kedi neye benzıyor bi resmini çek bakalım belki bir sahip buluruz.
Ayrıca git bir cafeye bırak veya boyle kedili mekanlar var oraya bırak bence,çöp yer yine ölmez ama su dökerek döverek felan uzakmaşmaz,biz anlamıyoruz ne anlasın kedi dayaktan