Kedi İle Papaz Olduk. Nasıl Yollayabiliriz?
-
CEO bunu yazdı
Evde kedi düşmanı Roadfighter beslemeyi düşündünmü hocam ?
http://www.youtube.com/watch?v=CYbbXdoDRnU
Bunun gibi manyak kediye denk gelirsen roadfigger bile care olamaz :) Şaka bi yana benimde sokak kedim vardi cok uzaklara bıraktım akşam olmadan geri gelmişti, ya şehirler arasına bırakıcan yada beslicen :)
-
kediler öyledir hocam. alıştırdım mı bırakmaz. 2 kedim var. bizim evin önlerinde yaşıyorlar. beni ne zaman evin önünde görseler, ben nereye gitsem peşimden geliyor. :) halbuki sürekli ekmek falanda vermiyorum. sadece kucağıma alıp seviyorum.
-
_Dert_ bunu yazdıCEO bunu yazdı
Evde kedi düşmanı Roadfighter beslemeyi düşündünmü hocam ?
http://www.youtube.com/watch?v=CYbbXdoDRnU
Bunun gibi manyak kediye denk gelirsen roadfigger bile care olamaz :) Şaka bi yana benimde sokak kedim vardi cok uzaklara bıraktım akşam olmadan geri gelmişti, ya şehirler arasına bırakıcan yada beslicen :)
Devir değişti artık kedi köpegi ısırıyor , kadında köpegi sakinleştiriyor. :D
-
kediyi paketle metrobüse sal gitsin sonra bi daha gelemez akşamları ben zor geliyorum metrobüsle eve.
-
Dün gece konuyu yazdıktan sonra yine dayanamadım battaniye örttüm üstüne. Bayağı uysal bugün hem seviyoruz hem dövüyoruz o da alıştı haline.
Ciddi ciddi barınağa vermeyi düşünüyorum. Bu arada Kadıköy'deyim. İlgilenen varsa pm atabilir, en kısa zamanda da kedinin resimlerini buraya atmayı düşünüyorum.
-
Üstatlar çok büyük bir yanlış yapmışsınız işte. Kedi kişiye bağlanmaz işin aslı eve bağlanır. Orayı kendi krallığı olarak görüyor siz her ne kadar gülsenizde bu duruma, malesef olay bu ve bu durumun çözümüde yok zira içgüdüleriyle hareket ediyor. O sizi sizin düşündüğünüz anlamda anlamıyor ki!:)
Üstat yapabileceğin tek şey hayvan barınaklarına götürmek. Son olarak keşke hiç acımasaydınızda üst filan vermeseydiniz, o zaman hayvan kendi yolunu bulurdu en azından. Madem bunu yaptınız ilan verin netten veya mutlaka bir barınağa götürün.
-
kediyi al hacı, etilere götür bir villanın bahçesine salla kaç.
-
RETRET bunu yazdı
kediyi al hacı, etilere götür bir villanın bahçesine salla kaç.
ulan hic gulecegim yoktu :D Cani kayniyor holy burasi
-
Satanist Bi Tanidigin Varsa Ona verebilirsin coook ilgileniyolar o_0
-
ONEMINUTE bunu yazdı
Satanist Bi Tanidigin Varsa Ona verebilirsin coook ilgileniyolar o_0
erasmusla gelen asyalı öğrenciler de olur :F onlarda epey seviyorlar :D