Kedi Mamasını Nerden Alıyorsunuz?
-
uygun fiyatla beraber güvenilir ve sağlıklı olarak kedi mamasını nerden alırız?
temizmama.com diye bi yer buldum. 15kg 65lira civarı. gözüme iyi geldi de iyice soruşturayım diyorum.
marketlerde pahalıya geliyor. benim hayvan da hayvan gibi yiyiyor hani.

-
Millet ayakkabı kutusunda para saklar,Bizim Murit Kedi saklıyor :))
Bizim ensesi kalınlar buradan sipariş veriyor.
-
HoLyCat bunu yazdı
3 kilo 80 lira diyor ocağıma incir ağacı mı dikecen insafsız :D ayakkabı kutusunu koymamdan anlaman lazım gelir buradan almayacağımı :D
-
Prometheus bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
3 kilo 80 lira diyor ocağıma incir ağacı mı dikecen insafsız :D ayakkabı kutusunu koymamdan anlaman lazım gelir buradan almayacağımı :D
hocam nerede ikamet ediyorsun, söylede ona göre daha iyi yardımcı olurum.
-
Prometheus bunu yazdı
uygun fiyatla beraber güvenilir ve sağlıklı olarak kedi mamasını nerden alırız?
temizmama.com diye bi yer buldum. 15kg 65lira civarı. gözüme iyi geldi de iyice soruşturayım diyorum.
marketlerde pahalıya geliyor. benim hayvan da hayvan gibi yiyiyor hani.

fabrikasında az gezmedim.cagatay yem iyidir.kopek ciftliğim varken bende buradan sipariş veriyordum.bazen takviye gerekebiliyor.
Kedine sakın pahalı mama alıştırma ciğer et vs birşey verme aç kalırlar açlıktan ölürler alıştıkları şeyi yerler
-
Kedinin tipi her an nankörlük yapabilecekmiş gibi :D
-
mRBerkay bunu yazdı
Kedinin tipi her an nankörlük yapabilecekmiş gibi :D
şerefsizin önde gidenidir :D nerde benim önceki Kedim ahhhh ah
-
Hocam öncelikle çok tatlıymış :) Mıncık mıncık ederim ben bunu .
Orijen marka mama alıyorum, uzun süre araştırdım 1 hafta falan gezmediğim yer kalmadı diyebilirim. Avrupa'da bu evcil hayvan işlerine çok önem gösteriyorlar, bu mama içinde verilen puanlar çok yüksek devlet kurumları tarafından. Baktığım sıralamalarda 1. olmuş durumda.
Orijen 6 balıklı mamayı benim kedi çok seviyordu, ama fiyata biraz zam geldiğinden tavukluya geçtim onu da gayet güzel yiyor sıkıntı yok.
Kedin için alabileceğin en sağlıklı mamalardan biridir orijen. Fiyat olarak 120 liraya falan 7 kiloluk alabiliyorsun internetten siparişle.
Ben o fiyata almıştım ama şuan baktığım siteler 170 lira geçirmişler :/ O market mamaları hayvanda büyük sıkıntılara yol açıyor hocam, en kötü ihtimalle proplan falan al. Ben profine'ı denemiştim, mama güzeldi bizimki baya sevdi ama leş gibi kokuyordu. Orijen'de o kadar koku sorunu olmuyor, %60'dan fazla protein oranı var yani hayvanın doğasına uygun bir şekilde beslemiş oluyorsun.
http://www.arkadaspet.com/orijen-yavru-ve-yetiskin-kedi-mamasi-25kg-.html
Edit:
Bu mamayı hiç denemedim ama güzel gözüküyo nedense. Orijenden önce bunu almayı düşünmüştüm.
http://www.arkadaspet.com/hills-dogal-sebzeli-ve-tavuklu-yavru-kedi-mamasi-natures-best-2-kg.html
pcdoktor636 tarafından 03/Şub/14 18:37 tarihinde düzenlenmiştir -
Hacı bende 7 aylık bir golden var,bizde bu mama meselesini baya araştırdık,kedi mamasıyla köpek maması ayrı tabikide ama temizmama.com deyince yazmak istedim.
Kısaca özetlemek gerekirse market maması aldık ilk pek beğendiğini söyleyemem sonra veterinerden başka bir mama aldık oda çok pahalıydı,sonra internetten bende temizmama.com u buldum, enine boyuna araştırdım,deneme paketi falan istedim sağolsunlar bedavaya gönderdiler. yaklaşık 3 aydır da mamayı temizmama.com dan temin ediyorum hiç bir sıkıntı yok iştahla yiyor kerata.
Bence ucuz ve kaliteli tavsiye ederim.
-
bence 15 kilo mama falan alma çünkü bide beğenmezse kedi pişman olursun sürekli sağa sola saldırır mamayıda atamazsın git kipadan falan küçük paketlerden sonra al en sevdiği mamadan devam edersin
-
temizmamanın mamaları iyidir.. Bir de carrefourun karşısında toptancı var.. Misi yolu girişinde oraya bak.
mavii tarafından 03/Şub/14 23:32 tarihinde düzenlenmiştir