folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kedi Mamasını Nerden Alıyorsunuz?

Kedi Mamasını Nerden Alıyorsunuz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

sağolun beyler. en iyi seçenek temizmama gibi duruyor.

bonus olsun :

http://tinypic.com/r/1z5suap/8 

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Netten alma dostum, biraz uğraş ama git dışarıdan al. Miço ve türevi isimlerde olan mamaları kediler çok seviyor, hatta başka birşey yemiyorlar, ancak onlar için olanca zararlı olan malarda bunlar.

Ayrıca eğer kısırlaştırdıysanız, asla ama asla veterinere danışmadan kuru mama yedirmeyin, sonucu ya ölüm olur, ya da size bir ton cerrahi operasyon masrafı. Benden söylemesi bizzat yaşadım, hani masrafı az olmasada katlanıyorsunuz bir şekilde de, o durumdayken yardım isteyişini görmek isteyeceğinizi sanmıyorum.

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

biraz saçma bi yorum ama  peki biz bu kedii yesek :D

bu ne tatlı bişi lan :D

Nev-i Şahsına Münhasır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

cok tatlı yahu bide pofuduk tüyleri olaydı chinchilla falan :D

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

migrostan çal. o kadar para verilmez.

=)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

köpekler için temizmama.com u önermişsiniz arkadaşlar fakat ben 1 defa aldım golden için dökmediği kadar tüy döktü.. Oysa yorumlar hep aksineydi. ben pek memnun kaldığımı söyleyemem o yüzden değiştirdim mamasını..

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

canpet vardı çok uygun dolandırıcı çıktı pezevenkler sonradan sakın alim deme

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mezantalac
    Mezantalac's avatar
    Erkek

Bende yedi tane var :) yaz sonu bırakıp gitmişler siteye garipleri şimdi büyüdüler ne versen yiyorlar. Geçen gün bira içerken fındık fıstıklarimi yediler :) 

"Bundan yirmi yıl sonra, yapmadığın şeylerden,yaptıklarından daha fazla pişmanlık duyacaksın.Bu yüzden, halatlarını söküp at. Güvende olduğun limandan ayrıl. Yelkenlerini rüzgarla doldur. Araştır. Hayal et. Keşfet." (Mark Twain)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    zeyrekli bunu yazdı

Netten alma dostum, biraz uğraş ama git dışarıdan al. Miço ve türevi isimlerde olan mamaları kediler çok seviyor, hatta başka birşey yemiyorlar, ancak onlar için olanca zararlı olan malarda bunlar.

Ayrıca eğer kısırlaştırdıysanız, asla ama asla veterinere danışmadan kuru mama yedirmeyin, sonucu ya ölüm olur, ya da size bir ton cerrahi operasyon masrafı. Benden söylemesi bizzat yaşadım, hani masrafı az olmasada katlanıyorsunuz bir şekilde de, o durumdayken yardım isteyişini görmek isteyeceğinizi sanmıyorum.

herkes öneriyor ama :S ne gibi zararları var?

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pawlow
    Pawlow's avatar
    Erkek

alın alın hocam ucuzundan alın sonra kediniz sistit olsun. bobrek problemi çıksın. deri problemleri yaşasın bize gelinki para kazanalım.

nettende alsanız miço goody gbi dandik mamalar almayın. kedi ve köpeklerin beslenme konusu mühimdir özellikle kısırlaştırdıktan sonra böbrek problemlerine daha kolay yaalanırlar. eğer imkanınız varsa evde hazırlamanızı tavsiye ederim hem hayvan sürekli aynı şeyi yemeyeceğinden daha iyi olur hemde daha kaliteli ve iyi şeyler yemiş olur yok bana bunlar zor gelirse üst seviye diye tabir ettiğimiz mamalarda 3kg80 tl ye alınız dengeli beslensin hayvan yada güvendiğiniz bildiğiniz yerden bayat olmayacak şekilde 15-25tl ararsı 1kg olarak açık alınız. yok bunada param yetmiyor derseniz yinede çok dandik mama vermeyin hayvana. ilerde veteriner masrafı olarak sizekat kat fazla geri döner...

Toplam Hit: 3253 Toplam Mesaj: 23