Kediyi Nereye Satabilirim!!
-
arkadaslar calıstıgım yerde bir arkadas benden rica etti kedisi varmış satmak istiyormus cocugu dogcakmıs yakında kedının odasının tadılatını yaptırıp cocuk odası yaptırcakmıs cınsı ankara kedisi erkek 2 yaşında bir gözu mavi bir gözu yeşil bu kediyi satmak istiyorum ama vaktım yok yardımcı olabilirmisin diye rica etti bende size danısayım dedım nereye satabilirim daha dogrusu nette hayvanlarını satmak icin forumlar varmı ilan verebilecegim yardımcı olurmusunuz??
-
Keselim gitsin...
-
sahibinden.com evcil hayvan bölümüne ilan verebilirsin
-
Mısır çarşısında nakit paraya verebilirsin biraz yamyamdırlar ama elden çıkarmış olursun.
-
MaliAcikgoz bunu yazdı:
-----------------------------
Keselim gitsin...
------------------------sendenmi başlasak?
-
forum olarak varmı arkdaslar sahibinden başka oraya verdim
-
Van kedisi olsa gerek :|
-
bizim arkadaş taşıma çantası ile birlikte kız arkadaşına hediye olarak daha yeni aldı. 100 tl ye
yani pek fazla ediceğini sanmıyorum hayrına versin daha iyi bence para gözlülük yapmasın :D
-
İkinci kedi bakabilcek olsam almak isterdim. Ankara kedisinin bakımı biraz daha zordur , zorluk dediğim sık taranması gerekir. Ve 2 yaşındaki bir kedinin yeni bi eve alışması ve benimseyebilmesi durumu var :( bazen sorun çıkartabiliyorlar.
Genetik olarak bulunan bir kusuruda sağır olma ihtimallerinin yüksek olması. Van kedisiyle karıştırmamak gerekir. Çok farklıdırlar.
Umarım bi seven cesaret edebilen birisi çıkar ilgilenemedikten sonra yazık günah alana da kediye de .
ilan.elookat.com
Bu siteye de ilan verebilirsin.
-
HaYVaN bunu yazdı:
Van kedisi olsa gerek :|
-----------------------------ankara kedisi demiştirm ama :S
-
MeTiN_7 bunu yazdı:
MaliAcikgoz bunu yazdı:
Keselim gitsin...
------------------------sendenmi başlasak?
Katil misin sen?