Kediyi Nereye Satabilirim!!
-
MaliAcikgoz bunu yazdı:
-----------------------------
MeTiN_7 bunu yazdı:
MaliAcikgoz bunu yazdı:
Keselim gitsin...
------------------------sendenmi başlasak?
Katil misin sen?
-----------------------------sen katilmisin kediyi ndn kesmeye calısıyorsunki oda can taşıyor senmi verdin canını emanet diyorum adam gibi okuda cwp ver cwp icin cwp yazma işe yarıycaksa yaz
-
MeTiN_7 bunu yazdı:
sen katilmisin kediyi ndn kesmeye calısıyorsunki oda can taşıyor senmi verdin canını emanet diyorum adam gibi okuda cwp ver cwp icin cwp yazma işe yarıycaksa yaz
----------------------------- -
Bence fiyatı ikinci plana atın. Öncelikli amacınız ona en az sizin kadar iyi bakabilecek birisini bulmak olmalı. Hem elden çıkarmanız daha kolay olur.
-
Pek para etmiyecek ve benim kedim olsaydı bakabilcek birisini bulabilmeleri için barınağa verirdim..
-
50 liraya alabilirim
-
Cupofcoffee bunu yazdı:
İkinci kedi bakabilcek olsam almak isterdim. Ankara kedisinin bakımı biraz daha zordur , zorluk dediğim sık taranması gerekir. Ve 2 yaşındaki bir kedinin yeni bi eve alışması ve benimseyebilmesi durumu var :( bazen sorun çıkartabiliyorlar.
Genetik olarak bulunan bir kusuruda sağır olma ihtimallerinin yüksek olması. Van kedisiyle karıştırmamak gerekir. Çok farklıdırlar.
Umarım bi seven cesaret edebilen birisi çıkar ilgilenemedikten sonra yazık günah alana da kediye de .
ilan.elookat.com
Bu siteye de ilan verebilirsin.
-----------------------------beyaz tüylü ve renkli gözlü kedilerde sağırlık oranı %80 ( gibi hatırlıyorum rakamı ) olabilir bilimsel olarak kanıtlanmış bir gerçektir.
bu kedi iranda olsa vanda olsa sağrlık değişmez. beyaz ve renli göz yapısında genetiktik :)
-
MaliAcikgoz bunu yazdı:
MeTiN_7 bunu yazdı:
MaliAcikgoz bunu yazdı:
Keselim gitsin...
Katil misin sen?
Peki ya sen ?Katil olmak için sadece insan öldürmek gerekmez !!..
-
malcolm_x bunu yazdı:
MaliAcikgoz bunu yazdı:
MeTiN_7 bunu yazdı:
MaliAcikgoz bunu yazdı:
Keselim gitsin...
Katil misin sen?
Peki ya sen ?Katil olmak için sadece insan öldürmek gerekmez !!..
-----------------------------sana sonuna kadar katılıyorum kardesım ama farkında olmayanlar var neyse..
-
fiyat belirle aradıgını belki burda bulursun !
-
2 yaşındaki bir kediyi ücretsiz versen alırken zorlanırlar. çünkü 2 yaşındaki kedi eve çok yabancı olur. büyümüş, alışmış olur.
cinsi ankara kedisiymiş bende PERSİAN cinsi vardı. 1 yaşında. satamadım :) örn. resim: