Kefil Lazım!
-
lan bu memleketin çivisi çıkmış amk, bi öğrencinin evde yaşayabilmesi ne kadar zormuş yaw. 2 haftadır ev tutmaklan uğraşıyoz paramız var, herşeyimiz ayarlı bi kefil bulamadık 2 haftadır amy. Bu ne biçim iş anlamadım, babam ssk emeklisi diom, ssk olmaz diolar, devlet memuru olcakmış illaki,bi işimiz rast gitmedi amk.ben bööle işin içine, dersler başladı, projeler var ortada kaldık sap gibi amk, yurttan da çıktık.
para var huzur yok amk!
hiç mi murid yok şööle kefil olabilecek yaw?
-
nerde öğrencisin bi yazsan belki yardımcı olurduk
-
ne için kefil olunacak, ev sahibi mi istiyo
-
hoca nerede öğrencisin ? nerede tutacaksın varsa bağlantı yardımcı olmaya çalışırız
-
yanlış anlama ama kayseride derlerki paran çoksa kefil ol aklın yoksa şahit ol derler :D
ne işe lazım kefil banka kredisinemi ben esnaf kaydım var olursa
-
Tahribatta kefil ol desen olurdum ben sana ama ev için biz de bulamamıştık kefil sonra okuldan hocaya gittik o kefil oldu :)
-
TxT bunu yazdı:
-----------------------------
hoca nerede öğrencisin ? nerede tutacaksın varsa bağlantı yardımcı olmaya çalışırız
caner abim yazmamda umarım bir sakınca görmezsin ;) Ankara'da Atılım üniversitesi okuyor :) ben sadece bu kadar bilgi verebilirim :) -
hoca Ankarada bi arkadaş var ama oda cemcemlere karıştı sana yaramaz ankarada zor kolay gelsin
-
hmm ben konyadayım ya yinede bi elemanlara sorim yardımcı olmaya çalışırım.
-
bu devirde babana bile kefil olmayacaksın. benden tavsiye kimseye kefil olmayın çok yakınlarım kefillikten ser sefil oldular. işi olan işini batırdı, kiminin evi dağıldı, kiminin sağlığı bozuldu bırakın bu kefil işlerini...
-
enqaz bunu yazdı:
bu devirde babana bile kefil olmayacaksın. benden tavsiye kimseye kefil olmayın çok yakınlarım kefillikten ser sefil oldular. işi olan işini batırdı, kiminin evi dağıldı, kiminin sağlığı bozuldu bırakın bu kefil işlerini...
her insan got olmus dıye bı kanun mu var?
Toplam Hit: 3146 Toplam Mesaj: 19