Kefil Lazım!
-
bayaa dertli oldugun "amk" içerikli yazından anlaşılıyor hocam, kolay gelsin işin var...
-
müritler bize bu kefil konusunda yardımcı olmadığınız için hepinize ayrı ayrı tşk ederim..sayenizde bu cnr437 denen adi adam 2 hafta bizim evi işgal etti ((:
neyse ki ev sorunu ben ve ev arkadaşlarım üstün ikna kabiliyetlerimizi kullanarak hallettik(tabi tamamen kendimizi düşündüğümüzden siz bu caneri bilmezsiniz ben yurttan bu herif yüzünden çıktım ha bide yanında barış kaçkarıs var yani al birini vur ötekine)..ankara gibi bi şehirde memur kefil aramak zorunda kalanlara devletimiz bi el atarsa memnun oluruz (((: bi tutturdular kefil meselesi..
emlakcıların kefil istemediği bi dünya istiyoruzz sevgilerimle..(((:
-
hayırlı olsun öğrenci kefil isterseniz ben varım :E
-
Hacı yanlış anlama dumuna üzüldüm ama benim evim olsa kefil olsa bile evimi öğrenciye vermem.
Öğrenci milleti dağınık olur evin içine s*çar bırakır:D
Abim bi öğrenci evini anlatyodu balıkesirde ev 1 yıldıt temizlenmiyomuş:D
-
tbtmad bunu yazdı:
-----------------------------Hacı yanlış anlama dumuna üzüldüm ama benim evim olsa kefil olsa bile evimi öğrenciye vermem.
-----------------------------hoca yapmaetme :D bu düşünce yüzünden üniv de bolu da :D kimse ev vermedi aq bize :D nesiniz ? Öğrenci :D 10 dakka önce tutuldu ev :D hadi ya :D direk bu konusmalar geçiodu bu düşünce yüzünden :( Yazık nan bize :'(
-
TR_ip bunu yazdı:
-----------------------------
tbtmad bunu yazdı:
-----------------------------Hacı yanlış anlama dumuna üzüldüm ama benim evim olsa kefil olsa bile evimi öğrenciye vermem.
-----------------------------hoca yapmaetme :D bu düşünce yüzünden üniv de bolu da :D kimse ev vermedi aq bize :D nesiniz ? Öğrenci :D 10 dakka önce tutuldu ev :D hadi ya :D direk bu konusmalar geçiodu bu düşünce yüzünden :( Yazık nan bize :'(
-----------------------------
bizde öğrenciyiz ama öğrenci milletinde ipne de çok be ......evdeki oturulmayan odaların kapısını söküp yakan var döşeme söken fln e insaf hani :))
-
5 parmağın 5'ide bir değil genelleme yapmayalım.neyse sorun hallolmadıysa sizde aydemir akbaş gibi yapın yüzünüzü boyayıp zengin petrol kralı kılığına girin.birkaçda hatun bulun çarşaf giysin kefil mefil istemez.
-
para varsa paranla rezil olma derim
kaporasi neyse veriyim de en fazla 1,5 kira kapora verirsin isi tatliya baglarisin.