Kefir Nedir ? Neye Yarar ? İyisi Nerdedir ?
-
iyi akşamlar hacılar, hacılar bu kefir nedir ne değildir. nette araştırdım kefirle kilo veren mi dersin, bütün uyuşukluğunu üstünden atanmı dersin bir sürü böyle insan var.
bu kefir nedir hacılar ?
iyisini nerden buluruz yoksa markette satılanlarda aynı etkiyi gösterir mi ?
-
ballı muzlusu cok iyi ama pahalı be
-
Bosluk bunu yazdı
ballı muzlusu cok iyi ama pahalı be
az önce aldım 200 Ml galiba 2.50 TL
bunun ev yapımı olan mayası kazakistandan gelen vs varmış onlar çok çok iyi diyolar
-
Hayatımda alkol içmemişken fazla mayalanmışini 1 l içip sarhoş olmuslugum var. Mayasını aktardan alabilirsin fakat kendi hayvanın yoksa aynı paraya gelir. Bu ara da 1 l 5 lira
-
marketlerde vardı sanırım görmüştüm. gerçekten şu uyuşukluğu alıyorsa sabahları bi bardak içeriz.
-
aç karına içilmemesi gereken dehşet tadı olan hazır meyveli olanları satılan faydalı ama çok içildiğinde kemiği yumuşatan keskin ayran kıvamında süt ürünlerinden üretilen fiyatı pahallı olmayan içcecek.
-
@kreyzi bende onun için aldım hacı bi kaç yorum biraz araştırma yaptım. zımbagibi yapıyo diyo herkes. bide çok fena tokluk hissiyatı veriyormuş diğer faydaları bissürü zaten saymakla bitmez
@turgutay tek yaşayan adamım ben onu zaten mayalamam. ev yapımı bulmak lazım :D
-
Targutay bunu yazdı
Hayatımda alkol içmemişken fazla mayalanmışini 1 l içip sarhoş olmuslugum var. Mayasını aktardan alabilirsin fakat kendi hayvanın yoksa aynı paraya gelir. Bu ara da 1 l 5 lira
Hocam hangi cinsinden içmiştin? çünkü bozada ve üzüm sirkesinde bulunan alkol kefirdeki alkolden daha fazla.o yüzden merak edende varsa Diyanet işlerinin fetvasıdır, Kefir caiz.
Neyse arkadaşlarda bunun alkollüsünden arıyoda bulamıyolar
Genel konuya: Tadı nasıldır ben yoğurt yemem,ağuzda yemem, yoğurt dolu kaba bile dokunamam bunu yermiyim?
erebos tarafından 09/Kas/14 20:05 tarihinde düzenlenmiştir -
erebos bunu yazdıTargutay bunu yazdı
Hocam hangi cinsinden içmiştin? çünkü bozada ve üzüm sirkesinde bulunan alkol kefirdeki alkolden daha fazla.o yüzden merak edende varsa Diyanet işlerinin fetvasıdır, Kefir caiz.
Hocam kendim mayaladığım için oldu büyük ihtimal. Caizligini bilmiyorum. Fakat ilk alkol deneyimi olduğu için de olabilir 1 l içtigim için de olabilir. Fakat içtigim kefirdeki kafayı 3 kutu Efes Extra içsem bulmam zor
-
erebos bunu yazdıTargutay bunu yazdı
Genel konuya: Tadı nasıldır ben yoğurt yemem,ağuzda yemem, yoğurt dolu kaba bile dokunamam bunu yermiyim?
yoğurttan çok eşkimiş ayran ile ağız (biz ağız deriz sizlerde nedir bilmem adı) onun karışımı tadı var, az önce 250 ml. olanından içtim 2 dakika sonra midem gururdamaya başladı bağırsaklar çalışıyo galiba :D
edit: ağız https://eksisozluk.com/entry/32140953
kalibre tarafından 09/Kas/14 20:09 tarihinde düzenlenmiştir -
Mukemmel sekilde bagirsak calistirir kabizliga cok iyi gelir tavsiye ederm
.