folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kefir Nedir ? Neye Yarar ? İyisi Nerdedir ?

Kefir Nedir ? Neye Yarar ? İyisi Nerdedir ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kalibre
    kalibre's avatar
    Erkek

iyi akşamlar hacılar, hacılar bu kefir nedir ne değildir. nette araştırdım kefirle kilo veren mi dersin, bütün uyuşukluğunu üstünden atanmı dersin bir sürü böyle insan var. 

bu kefir nedir hacılar ?

iyisini nerden buluruz yoksa markette satılanlarda aynı etkiyi gösterir mi ?

Herkesin hayatına kimse karışamaz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

ballı muzlusu cok iyi ama pahalı be

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kalibre
    kalibre's avatar
    Erkek
    Bosluk bunu yazdı

ballı muzlusu cok iyi ama pahalı be

az önce aldım 200 Ml galiba 2.50 TL

bunun ev yapımı olan mayası kazakistandan gelen vs varmış onlar çok çok iyi diyolar

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo

Hayatımda alkol içmemişken fazla mayalanmışini 1 l içip sarhoş olmuslugum var. Mayasını aktardan alabilirsin fakat kendi hayvanın yoksa aynı paraya gelir. Bu ara da 1 l 5 lira

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

marketlerde vardı sanırım görmüştüm. gerçekten şu uyuşukluğu alıyorsa sabahları bi bardak içeriz.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

aç karına içilmemesi gereken dehşet tadı olan hazır meyveli olanları satılan faydalı ama çok içildiğinde kemiği yumuşatan keskin ayran kıvamında süt ürünlerinden üretilen fiyatı pahallı olmayan içcecek.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kalibre
    kalibre's avatar
    Erkek

@kreyzi bende onun için aldım hacı bi kaç yorum biraz araştırma yaptım. zımbagibi yapıyo diyo herkes. bide çok fena tokluk hissiyatı veriyormuş diğer faydaları bissürü zaten saymakla bitmez

@turgutay tek yaşayan adamım ben onu zaten mayalamam. ev yapımı bulmak lazım :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek
    Targutay bunu yazdı

Hayatımda alkol içmemişken fazla mayalanmışini 1 l içip sarhoş olmuslugum var. Mayasını aktardan alabilirsin fakat kendi hayvanın yoksa aynı paraya gelir. Bu ara da 1 l 5 lira

Hocam hangi cinsinden içmiştin? çünkü bozada ve üzüm sirkesinde bulunan alkol kefirdeki alkolden daha fazla.o yüzden merak edende varsa Diyanet işlerinin fetvasıdır, Kefir caiz.

Neyse arkadaşlarda bunun alkollüsünden arıyoda bulamıyolar

Genel konuya: Tadı nasıldır ben yoğurt yemem,ağuzda yemem, yoğurt dolu kaba bile dokunamam bunu yermiyim?

erebos tarafından 09/Kas/14 20:05 tarihinde düzenlenmiştir

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo
    erebos bunu yazdı
    Targutay bunu yazdı

Hocam hangi cinsinden içmiştin? çünkü bozada ve üzüm sirkesinde bulunan alkol kefirdeki alkolden daha fazla.o yüzden merak edende varsa Diyanet işlerinin fetvasıdır, Kefir caiz.

Hocam kendim mayaladığım için oldu büyük ihtimal. Caizligini bilmiyorum. Fakat ilk alkol deneyimi olduğu için de olabilir 1 l içtigim için de olabilir. Fakat içtigim kefirdeki kafayı 3 kutu Efes Extra içsem bulmam zor

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kalibre
    kalibre's avatar
    Erkek
    erebos bunu yazdı
    Targutay bunu yazdı

Genel konuya: Tadı nasıldır ben yoğurt yemem,ağuzda yemem, yoğurt dolu kaba bile dokunamam bunu yermiyim?

yoğurttan çok eşkimiş ayran ile ağız (biz ağız deriz sizlerde nedir bilmem adı) onun karışımı tadı var, az önce 250 ml. olanından içtim 2 dakika sonra midem gururdamaya başladı bağırsaklar çalışıyo galiba :D

edit: ağız https://eksisozluk.com/entry/32140953

kalibre tarafından 09/Kas/14 20:09 tarihinde düzenlenmiştir

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

Mukemmel sekilde bagirsak calistirir  kabizliga cok iyi gelir tavsiye ederm 

.

Nev-i Şahsına Münhasır.
Toplam Hit: 2709 Toplam Mesaj: 23