Kefir Nedir ? Neye Yarar ? İyisi Nerdedir ?
-
Lotus bunu yazdı
laktoz fermantasyonu bir ürün laktozdan dolayı muhtemelen bok gibi kokuyordur insanı sarhoş etmesi için miden çatlayacak gibi olana kadar içmek lazım, yararları abartılmış ekşimiş süt
Kefir hakkındaki bilimsel makaleler fazlasıyla yararlı olduğundan bahsediyor, tabi sen mesleğin itibariyle daha iyi bilirsin ama bu makalelere bakarak içmeye başladım, pek de faydası yoksa boşa uğraşmayalım bari ne dersin, öte yandan kokusu gayet güzel aslında az sodalı ayrandan pek farkı yok tadının, istanbul içi isteyen olursa verebilirim vesselam,,
-
Muqi bunu yazdıLotus bunu yazdı
laktoz fermantasyonu bir ürün laktozdan dolayı muhtemelen bok gibi kokuyordur insanı sarhoş etmesi için miden çatlayacak gibi olana kadar içmek lazım, yararları abartılmış ekşimiş süt
Kefir hakkındaki bilimsel makaleler fazlasıyla yararlı olduğundan bahsediyor, tabi sen mesleğin itibariyle daha iyi bilirsin ama bu makalelere bakarak içmeye başladım, pek de faydası yoksa boşa uğraşmayalım bari ne dersin, öte yandan kokusu gayet güzel aslında az sodalı ayrandan pek farkı yok tadının, istanbul içi isteyen olursa verebilirim vesselam,,
aman hocam yanlış anlaşılmasın ben faydası yoktur demiyorum sadece, kansere vereme iktidarsızlığa depresyona şifa olur diyenler için konuştum yani dediğim yararları abartılıyor, bir süt ürünü olarak içerdiği vitamini proteini görmezden gelinmezde bu televizyonda vs. çıkan ön eki prof. dr. bilmem kim olan insanlara fazla itibar etmeyin diyorum
şimdi ben çıkıp kutu süt gayet sağlıklı desem beni televizyona haber bültenine çıkarmazlar ama geçen denk geldi prof. bilmem kim diyorki uht süt kanser yapar eh adam sırf farklı birşey söylediği için tv de yerini buluyor, para kazanmak uğruna tv başındaki insana çok yalan yanlış bilgiler veriliyor
işte gündüz programlarında çok görüyoruz şu şuna yarar bu buna yarar şu karışımı için bunu şuranıza sürün, sözde hepsi prof. dr. lakin hiç biri bilimsel bir veri sunmuyor, en çokta gördüğümüz doğal olana yönelin kutu sütler sağlıksız zehir saçıyor kapınıza gelen sütçü kutu sütten daha sağlıklı diye avaz avaz bağırıyor bazı sözde profesör doktorlarımız, gıda sektörü ve insan sağlığı için sözde doğal sütler kabul edilemez derece mikrop kaynıyor, kendi hayvanından steril ekipman ve steril ortamda sütü elde ediyorsan o ayrı tabi
neyse özetle söylediğim yanlış anlaşılmasın yararsızdır demiyorum yüksek oranda protein ve vitamin içeriyor lakin etkileri abartıldığı gibi değil, adam kansere şifa yazmış ötesi mi var
ve bir önceki sayfada böbrek taşına iyi gelir denmiş bu konuda tam bilgi sahibi olmadan konuşacağımda kalsiyum ve protein kaynağı birşey nasıl böbrek taşına çare olacak hocam