Kekemelik

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BURAK_X
    BURAK_X's avatar
    Erkek

dostum benim üniversitede bi arkadaşım vardı kekemeydi heycanlanınca belirgin olurdu ve bu çocuk sosyal bilgiler öğretmenliği okuyor :D her durumda karşıdakine bir laf sokabildiği için kekeleyince sadece sevimli oluyordu o kadar :D

<love> <canimcicimaylari> <uzatmalar> <kavgagurultu> </love>
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naruto
    Naruto's avatar
    Erkek

ilaç kullanmayın özellikle psigolojik ilaç hiç kullanmayın şarkı söylerken kekeliyormusun

la geldik bi fırtına gidiyoruz bi fırtına
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Kekemelik %100 çözülen bir şey diye biliyorum.

Kusrsları var bence bir eğitmen yardımıyla destek alsan daha iyi olur.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

Naruto hocam ilacın faydası var her ne kadar yan etkileri çok olsada her hapın ayrıdır.Loggita faydalı değildir tek çözüm beyin+nefes ve heyecanı buna destek olarak veriliyor şarkı söylerken olmaz amaç yabancıların yanında konuşmak bunda nefesi kontrol edememe bir sürü nedeni vardır çözeceğim diye araştırmadığım şey kalmadı en son kulaklık vardı 5000 dolar mı neydi kulağa takıyorsun sana ses veriyor şakır şakır konuşuyorsun o kadar para vermedim.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek
    koray bunu yazdı

Naruto hocam ilacın faydası var her ne kadar yan etkileri çok olsada her hapın ayrıdır.Loggita faydalı değildir tek çözüm beyin+nefes ve heyecanı buna destek olarak veriliyor şarkı söylerken olmaz amaç yabancıların yanında konuşmak bunda nefesi kontrol edememe bir sürü nedeni vardır çözeceğim diye araştırmadığım şey kalmadı en son kulaklık vardı 5000 dolar mı neydi kulağa takıyorsun sana ses veriyor şakır şakır konuşuyorsun o kadar para vermedim.

Logita faydalıdır hocam. 5-6 sene önce tedavi gördüm

Faydasınıda gördüm, 15 günlük resetin (Sessizliğin ardından) nasıl konusulacağını sıfırdan ritimli olarak öğretiyorlar

https://cloud.mail.ru/public/15f2051902eb/Loggita.Kekemelige.Son.Turkce.Gorsel.Program.rar 

Bazı kilit noktalarıda var:

- Kafanda konuşamıcam diye saplanırsan konuşamazsın, konuşup konuşamayacağını düşünmemeye çalış

- Konuşurken gevşemeye çalış. Sıkıntı yapma hiçbirşeyi rahat ol

- Konuşmaya başlarken ağzın açık şekilde başla ve hecele

- Cümlenin başında söylemekten korktuğun harfler olur bazen. Onları es geçerek devam et hocam yada farklı bir harf kullan

Ek olarak sigara kullan hocam işe yarıyor =)

Zamanla düzelir

DE5TROY3R tarafından 18/Haz/15 01:37 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

hocam evde kendim yaptım onu sessiz kalmadım o süre zarfında sol kulak müzik vs o tür şeylerle çalıştım ama haplara başladım heyecan yavaş yavaş gidince ve kendini kontrol edince kaybolmaya başladı ritimli konuşmaya gitmedim ama ilgili merkezlere gittim olmadı bir şey zamanla düzelir 26 yıldır devam ediyor :))

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek
    Naruto bunu yazdı

ilaç kullanmayın özellikle psigolojik ilaç hiç kullanmayın şarkı söylerken kekeliyormusun

Şarkı söylerken kekelemiyorum

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

haftaya bende konu açacaktım 

ilkokulda kan görünce felan baygınlık geçiriyordum bide kilolu idim üştüne kekemelik geldi bok oldu hayatım 

şuan fazla yok ama kafamda çok projeler var özellikle konuşma hitap üştüne beni tanıyan bilen vardı telefonda konuştuğum insanlarda vardı ikna gücüm güçlüdür

gel görki kafama kekeliyecem dersem kekeliyorum. mesela üniversitenin ilk günü hoca adımı sorarsa kekeliyecem rezil olacam . hop kesin artık kafama taktım 

bu konuda ne yapabilirim dersen bilmiyorum psikolojik birşey sanırım psikiyatri gitmek gerek 

konuyu okudum ritim konusunda olabilir , zamanında sevdiğim bir abim senin beyin frekanları ile cene kasları ritmik çalışmıyor ondan demişti

ehliyet aldığımdan beri fazla yok sanırım bak şimdi fark ettim 

genelde de ritmik birşey yapmamam

yüzme işi mantıklı geldi

ama ben sana pm atıyım birlikten güç doğar program kitap felan verelim çoşkuyu 

ha bu arada bizim milet kusuralardan kendini yüceltir, bok gibi milletiz. engelli ile bile dalga geçerler beyinsizler. çokta takma zaten millet ne dediği felan çokta tınlamıyorum artık en güzeli

çokta uzun yazdım 

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek
    Atakan bunu yazdı

ilkokulda kan görünce felan baygınlık geçiriyordum bide kilolu idim üştüne kekemelik geldi bok oldu hayatım 

şuan fazla yok ama kafamda çok projeler var özellikle konuşma hitap üştüne beni tanıyan bilen vardı telefonda konuştuğum insanlarda vardı ikna gücüm güçlüdür

gel görki kafama kekeliyecem dersem kekeliyorum. mesela üniversitenin ilk günü hoca adımı sorarsa kekeliyecem rezil olacam . hop kesin artık kafama taktım 

bu konuda ne yapabilirim dersen bilmiyorum psikolojik birşey sanırım psikiyatri gitmek gerek 

konuyu okudum ritim konusunda olabilir , zamanında sevdiğim bir abim senin beyin frekanları ile cene kasları ritmik çalışmıyor ondan demişti

yüzme işi mantıklı geldi

ha bu arada bizim milet kusuralardan kendini yüceltir, bok gibi milletiz. engelli ile bile dalga geçerler beyinsizler. çokta takma zaten millet ne dediği felan çokta tınlamıyorum artık en güzeli

çokta uzun yazdım 

doğru hocam beyin frekansları ve çene kasları yani konuşma hızı bunun için kitap okurken elini vurarak oku odyolog söylemişti bana bunun için kulaklık var saniyede ses veriyor ritmik pahalıydı alamadım kitap ile idare edelim :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    koray bunu yazdı
    Atakan bunu yazdı

yüzme işi mantıklı geldi

çokta uzun yazdım 

doğru hocam beyin frekansları ve çene kasları yani konuşma hızı bunun için kitap okurken elini vurarak oku odyolog söylemişti bana bunun için kulaklık var saniyede ses veriyor ritmik pahalıydı alamadım kitap ile idare edelim :)

elimi vurarak derken hocam ? aynı anda iki işi yapar gibimi anlamadım tam olarak

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
Toplam Hit: 3562 Toplam Mesaj: 40
kekemelik