Kekemelik

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

kabulleniceksin hocam cidden çözüm bu kabulleniceksin. loggita mevzuna bende gitti bi kaç çok iyiydi sonra boka sardı bende vazgectim :) konyada bi doktor var hipnozla halettiğini söylüyor , baya bi yazıstık ama gitmedim. işim yaşamım vs iyi ama daha iyi olabilrdi tabi . yalnız değilsin rahat ol ;)

le le le sakine
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek
    umit bunu yazdı

kabulleniceksin hocam cidden çözüm bu kabulleniceksin. loggita mevzuna bende gitti bi kaç çok iyiydi sonra boka sardı bende vazgectim :) konyada bi doktor var hipnozla halettiğini söylüyor , baya bi yazıstık ama gitmedim. işim yaşamım vs iyi ama daha iyi olabilrdi tabi . yalnız değilsin rahat ol ;)

Ben kabullendim ama toplum kabullenmiyor

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek
    Aress bunu yazdı
    umit bunu yazdı

Ben kabullendim ama toplum kabullenmiyor

kimse için yaşamıyosun siktir et toplumu. o tip insanlar varsa çevrende uzak dur görüşme , herkese aynı ön yargıyla yaklaşma , bende öyleydim aman dalgamı gececek  , gülücekmi , bişeymi diyecek vs . emin ol o kabullenmeyen insanlar tahmin ettiğinden daha az. rahat ol herşey düze çıkıyor bi şekilde

le le le sakine
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

hipnoz da kekemeliğin nedenini bilinçaltından sililiyorlar bende gitmedim ama yarar var 

Atakan hocam odyolog mesela kitap okurken elini sürekli yavaşça vur göreceksin ikisini ayna anda yaparken elini vursam mı falan karıştıracaksın bazılarında işe yarıyor bu ritmik gibi kulaklık cihazı da var cok pahalı alacaktım hatta ne gerek var dedi almadım

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LinkinMeTiN
    LinkinMeTiN's avatar
    Erkek

öncelik yaşınızı öğrenebilirmiyim ?  (merakdan soruyorum)

Çok yakın can ciğer arkadaşımda bu durumda ama halinden memnun.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax66
    catlax66's avatar
    Erkek

Hocam ben kendimden örnek vereyim sana, kendimi bildim bileli kekemeydim. İlkokul yılları daha bi zor, maddi durum ve bilinçsizlik gereği hocalara götürülmekten başka bir çözüm üretilmemişti. Kendimi gördüm sende bi an, ilkokul karnelerimi görsen sınıf öğretmeninin yazdığı notlar olurdu sağ kısımda; İçine kapanık ama çalışkan ailesinin daha çok ilgi göstermesi gerekiyor. O çocukluk yıllarında öğretmenin tahtaya yazdığı matematik sorularını defterime çözüpte parmak kaldıramazdım sözlü notu almak için, bilirdim ki tıkanıp kalacağım. İç dünyamda hayaller kurupta orda yaşardım resmen, bir kelimeyi iç dünyamda yüz defa söyleyipte sesimi az yükseltince bin defa söylemeye çalışsam tıkanıp kalırdım. Kurban bayramlarında herkes et yer ben yedi kurban eti yerdim neler neler, türbeler, hocalar falan. Şunu biliyorum tek tedavi yöntemimdi kendimin, 7. sınıf yazıydı yaz kuran kurslarına gidiyordum; dua, süre ve cüz derken Kur'an'a geçmiştim. Tabi, dua ve süreleri yüksek sesli okuyarak ezberlerdim, kendimi odaya kapatır saatlerce ezber yapardım. Kur'an okumak için hata yapmamak içinde o gün okumam gereken kısmı ezberlercesine kendimi odaya kapatıp yüksek sesle çalışırdım. Diyeceğim o ki hocam yüksek ses ve inanmaktan geçiyor, topluma çevrene aldırmamalısın. Şuan ki durumuma gelince; kekemeydim ben dediğimde kimse inanmıyor, stresli olduğum ve canımın sıkkın olduğu zamanlar hızlı konuşuyorum sadece öyle ki, kendim düşünüyorum ne dedim ben diye. Yavaş düşünüp konuşmama devam ediyorum ve arada çok nadir takıldığımı hatırlıyorum, kekeme derecesinde değil.

Vasıflı Çömez!..... Artık Amatör:).. Nihayet normal...:D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

hocam avantaja çevirmeye bak bende bilirsiniz trafik kazası geçirmiştim. dilimi yutmuşum falan bende konuşamıyorum. konuşmaya çalışınca böyle boğuk boğuk  konuşabiliyom. yazarak anlaşıyorum. s3 mini telefonum var colornote diye uygulama buldum. oraya yazıyorum. avantaj olarak konuşarak soramayacağın kişilere ve soramayacağın şeyleri sorabiirsin. bi örnek vereyim daha iyi anlatırım.

anneme babama daha ilk evlendiği zamanları sordum. nasıl vakit geçiriyolar, neler yapıyorlar falan (: 

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek
    LinkinMeTiN bunu yazdı

öncelik yaşınızı öğrenebilirmiyim ?  (merakdan soruyorum)

Çok yakın can ciğer arkadaşımda bu durumda ama halinden memnun.

16 geçmişi kötü ama kendini 30 hisseden bireyim

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek
    ajan1111 bunu yazdı

hocam avantaja çevirmeye bak bende bilirsiniz trafik kazası geçirmiştim. dilimi yutmuşum falan bende konuşamıyorum. konuşmaya çalışınca böyle boğuk boğuk  konuşabiliyom. yazarak anlaşıyorum. s3 mini telefonum var colornote diye uygulama buldum. oraya yazıyorum. avantaj olarak konuşarak soramayacağın kişilere ve soramayacağın şeyleri sorabiirsin. bi örnek vereyim daha iyi anlatırım.

anneme babama daha ilk evlendiği zamanları sordum. nasıl vakit geçiriyolar, neler yapıyorlar falan (: 

Geçmiş olsun ve hepinize teşekkür ederim

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sesli kitap okumanın çok faydası var. 

küfrederiz villalara kulübeden
Toplam Hit: 4060 Toplam Mesaj: 40
kekemelik