Kel Ve Kel Adayı Beri Gelsin Tecrübelerimizi Paylaşalım
-
hiç birşey yapamazsın boşuna uğraşma.
vucut belgrat ormanı gibi. ama kafa kel nasıl büynemiz var lan .
bakıyorum adam 50 yaşında saçı çim adam gibi.
benim saçım 21 yaşında döküldü şimdi yaş 26 kafamın arkası kavanoz kapağı gibi kel.
yapacak birşey yok bünyemiz bu müdür.
gereksiz yerlerde tel fırça gibi kıl var ama kafaki saç tüy gibi incelmiş . ne yaptıysam durdurumadam.
-
17-18 yaşında dökülmeye başladı saçlar .21-22 de keldim.elden bişey gelmiyor .
ısırgan otunu kaynatıp soğuduktan sonra saçlarını yıkayabilirsi.
-
pcdoktor636 bunu yazdı
Zeytinyağlı defne sabunlarını uzun süre kullandım, ama saç dökülmesi sebebiyle falan değil genel olarak şampuana göre çok daha kaliteli olduğunu düşündüğüm için.
Ayrıca benim de saçlar felaket dökülüyor, berber saçımı kısaltmadı derin gözükür dedi afsafas
Ama bu saç dökülmesinin sebebi de önemli, sizde stresten dökülür bende yağlanmadan mesela. Bunun için analiz falan yapıyorlar ama detayları bilmiyorum. O bioxcin'i bir deneyim.
Kusura bakma da bu kafayla daha çok saçın dökülür.
Tamam sabunlar şamğuanlardan daha doğal daha güvenilir.
Ama sen kalkıp dökülen ve yağlanan saçı sabunla yıkarsan ne olur biliyormusun ? Yağlanmış saç aniden kurur (sabun yağı kurutur), aniden kuruyunca saçta kırılmalar başlar. Sen farkedersin veya etmezsin.
Dökülen saçı sabunlaya sabunlaya bir de kırılan+dökülen saça çevirmişsin hâlâ stres sinir diyosun :D
Babam kel, dayılarım kel. Benim yaşıma gelmeden alayının saçı dökülmüş kafaları ayna gibi olmuş.
Benim saçlarım kürt saçı gibi. Tutup çeksen yine dökülmez.
Stres sinirin dibini yaşıyorum gülmeyi unuttum. Ama, saçlarımı üzerinde "yağlı saçlar için" yazan özel formüllü şampuanlarla yıkıyorum.
Yüzümü de defne sabunuyla yıkıyorum (yüzümde de aşırı yağlanma var).
Özet: saçı dökülen kel adayları, kafanızı sabunlamayın.
-
37 yaşındayım, 38 e bişi kalmadı ama 63 yaşındaki babamda benim 2-3katı saç var. Göğüs kılları içine giren sinek kurtulamaz ölürdü. şimdi kıllar beyazladı sinekte girmiyor. Sülale erkeklerinde ise durum karışık. Amcam bildiğin sinek havaalanı, dede 70 lerde öldü sırma saçlı gömdük.
Bende dökülmeyi önleyisi birşeyler kullanmayı düşünüyordum sonra dedimki boşveeeer, Allah başka der vermesin. Tek sorun soyunurken plajda felan tuhaf duruyor. Komple kıllıyım enaz olan yer kafa.
özetle maden olan yerde ot bitmez bayat esprisine sığın ve barış kendinle. -
kelin ilacı olsa kendi başına sürer
-
Bence profesyonel bir yardım al.
Basit ilaçlarla olsaydı duyardık illaki.
-
BeyinAdam bunu yazdıpcdoktor636 bunu yazdı
Zeytinyağlı defne sabunlarını uzun süre kullandım, ama saç dökülmesi sebebiyle falan değil genel olarak şampuana göre çok daha kaliteli olduğunu düşündüğüm için.
Ayrıca benim de saçlar felaket dökülüyor, berber saçımı kısaltmadı derin gözükür dedi afsafas
Ama bu saç dökülmesinin sebebi de önemli, sizde stresten dökülür bende yağlanmadan mesela. Bunun için analiz falan yapıyorlar ama detayları bilmiyorum. O bioxcin'i bir deneyim.
Kusura bakma da bu kafayla daha çok saçın dökülür.
Tamam sabunlar şamğuanlardan daha doğal daha güvenilir.
Ama sen kalkıp dökülen ve yağlanan saçı sabunla yıkarsan ne olur biliyormusun ? Yağlanmış saç aniden kurur (sabun yağı kurutur), aniden kuruyunca saçta kırılmalar başlar. Sen farkedersin veya etmezsin.
Dökülen saçı sabunlaya sabunlaya bir de kırılan+dökülen saça çevirmişsin hâlâ stres sinir diyosun :D
Babam kel, dayılarım kel. Benim yaşıma gelmeden alayının saçı dökülmüş kafaları ayna gibi olmuş.
Benim saçlarım kürt saçı gibi. Tutup çeksen yine dökülmez.
Stres sinirin dibini yaşıyorum gülmeyi unuttum. Ama, saçlarımı üzerinde "yağlı saçlar için" yazan özel formüllü şampuanlarla yıkıyorum.
Yüzümü de defne sabunuyla yıkıyorum (yüzümde de aşırı yağlanma var).
Özet: saçı dökülen kel adayları, kafanızı sabunlamayın.
Kullandığım dönemde zaten saç dökülmesi problemim yoktu :D Lisede kullanıyordum ve şampuanın o saçta bıraktığı kalıntıyı bırakmıyordu, ben de o yüzden kullanıyordum şu an bioblas gibi bir şey kullanıyorum zaten.
-
zigavus kullanıyorum mutluyum :)
tavsiye ederim. -
MustyKTE bunu yazdı
zigavus kullanıyorum mutluyum :)
tavsiye ederim.hangisi
https://www.google.com.tr/search?q=zigavus&oq=zigavus&aqs=chrome..69i57&sourceid=chrome&es_sm=122&ie=UTF-8
-
bizim akrablarda ırsi olarak 20 yaşına gelen her erkegin saçları dökülür.çözüm olarak da dogal zeytin yaglı ve samırsaklı sampuanlar kullanarak ddökülmesini az da engelliyorlar hemde saç hücreleri ölmemişse tekrar çıkmaya bşlıyor .