folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Kel Ve Kel Adayı Beri Gelsin Tecrübelerimizi Paylaşalım

Kel Ve Kel Adayı Beri Gelsin Tecrübelerimizi Paylaşalım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı
    MustyKTE bunu yazdı

zigavus kullanıyorum mutluyum :) 
    tavsiye ederim.

hangisi 

https://www.google.com.tr/search?q=zigavus&oq=zigavus&aqs=chrome..69i57&sourceid=chrome&es_sm=122&ie=UTF-8

http://www.zigavus.com/ekstra-plus-sarimsakli-sampuan.php

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maldonado
    Maldonado's avatar
    Erkek

Bu sac dokulmesi yuzunden her sene kafayi ustaraya vuruyom .

Gecen hafta ara ara 3 kez usturaya vurdum.

Gercekten cok faydasini gordum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

bu konuda bu forumda kimse benden daha tecrübeli olamaz. 

Finasterid'in hapı var, proscar diye geçiyor 5mg, 1mg alırsan üzülürsün fiyat performans açısından.

5mg'dan 1'er mg günde içeceksin, ama peniste ereksiyon bozukluğu gerçekleşebilir. Ben 2 sene içtim sorun olmadı.

Sonra 3 tane 5mg hapı, kafeinli şampuanın içine toz şeklinde enjekte ettim ve iyice çalkaladım artık duşu onla alıyorum, üstüne de stresli dönemlerde minoksil sıkıyorum ne dökülme ne cart curt, tüm kuzenlerin saçı döküldü benimkinde hafif bir açıklık var, bu arada ben kahve yerine sarımsaklı süt içerim tadı hoşuma gidiyor ve rahat uyutuyor belki onun da etkisi vardır. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ummeti_bela
    ummeti_bela's avatar
    Erkek

8 ay'dan fazladir mecitefendi kullaniyorum.. ilk zamanlar pek birsey farketmedi.. saclarim baya baya incelmisti.. dokulme 0 saclar da  baya baya kendine geldi.. sozun ozu memnunum

yok biSi
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek
    glaurung bunu yazdı

bu konuda bu forumda kimse benden daha tecrübeli olamaz. 

Finasterid'in hapı var, proscar diye geçiyor 5mg, 1mg alırsan üzülürsün fiyat performans açısından.

5mg'dan 1'er mg günde içeceksin, ama peniste ereksiyon bozukluğu gerçekleşebilir. Ben 2 sene içtim sorun olmadı.

Sonra 3 tane 5mg hapı, kafeinli şampuanın içine toz şeklinde enjekte ettim ve iyice çalkaladım artık duşu onla alıyorum, üstüne de stresli dönemlerde minoksil sıkıyorum ne dökülme ne cart curt, tüm kuzenlerin saçı döküldü benimkinde hafif bir açıklık var, bu arada ben kahve yerine sarımsaklı süt içerim tadı hoşuma gidiyor ve rahat uyutuyor belki onun da etkisi vardır. 

Senden daha tecrübeliyim :P
    Saç dökülmesini engelleyen arkadaşında dediği gibi FDA onaylı(Burası önemli çünkü Amerikan sağlık bakanlığı dünyadaki en saygın sağlık kuruluşudur) 3 ürün vardır.Bunlar;

Finasterid etken maddeli Propecia ve Proscar

Minoxidil etken maddeli Rogaine veya Türk markası olan Minoxil forte

Ketokonazol etken maddeli Nizoral şampuan(bildiğimiz şampuan değildir bu medikal şampuandır küçücüktür 3 günde bir kafanızı bununla yıkarsanız etkisini gösterir)

Bunların haricinde bitkisel olarak Saw palmetto dht blokeri olarak iş görür.

Bu 3'ü harici dutasterid var onun daha etkisi onaylanmadı.Bunların haricinde kafanıza ne sürerseniz sürün androjenik alopesi (erkek tipi saç dökülmesi) hiç bir etkisi olmaz.

İnsanları sarımsaklı şampuan yok bıttım sabunu falan diye kandırmayın bu dedikleriniz bayanların saçlarını kuvvetlendirebilir evet ama dökülmeye karşı hiç bir işe yaramaz.DHT bloker lar hariç ne alırsanız alın saçınız dökülür.Bu ürünler ile birlikte düzenli kullanarak saç dökülmenizi

5-10 yıl ertelersiniz.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flybatwin
    flybatwin's avatar
    Erkek

yarın usturaya vurucam  kafayada bir şapka gürleşecek saçlarım

www.gramaltinnekadar.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hannibal_King
    Hannibal_King's avatar
    Erkek

eğer saç dökülmeniz genetik değilse;

novocrin placenta (sampuan)

ducray anastim (sac serumu)

telovium hap (vitamin hapı)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pawlow
    Pawlow's avatar
    Erkek

hacım kreyziyi buluyorsun ondan minoxilin ve biokcin şampuan set lıyorsun düzenli kullanıyorsun. dökülme azalıyor saçlarına dolgunluk kazandırıyor ve yeni saç çıkmasını uyarıyor. hee ama baban kelse kaçışın yok kel kalacan bu olabildiğince geçiktirme amaçlı.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

Gercek anlamda kalıcı ise yarayan bisey yok. Duzenli kullanimda minoxil ve o tupler ise yariyor. Fakat en iyisi sac ekimi. 

Toplam Hit: 3216 Toplam Mesaj: 30