Kelektik Federasyon

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Evet arkadaşlar,

Sayfalarca süren, zibilyon çeşit tartışmaya yol açan; kimine göre osurunca çıkan koku kadar gerçek, ancak bize göre isteyince veren, git deyince giden hatun kadar ütopik gelen Galaktik Federasyon ile ilgili konunun resmi geyik başlığını açmış bulunmaktayım.

Bildiğiniz üzere üst-sınıf insanlar olan Galaktikçi arkadaşlarımız, Azer Bülbül'ü kıskandıracak kadar titreşme kabiliyetine sahip olsalar da, çok alıngan adamlar. Kendi konularında geyik yapmamız onları bozuyor, çok güçlerine gidiyor. Ancak onlar üst-sınıf insanlar oldukları için, bizim gibi frekansı tutmayan mahlukların gölgelere çekilmesi daha lüzumlu gelir. O yüzden, Galaktik Federasyon başlığı ile paralel olarak burada geyik yapabilir, denyoluk edebilir, bokunu da çıkarabilirsiniz. İsim kullanmadan, şahse sataşmadan taşkınlık yapmanız icap etmektedir. Netekim titreşen kafa yemek, tahmin edilenden büyük etki bırakabilir. O halde bilmediğimiz boka çubuk sokmakla yetinelim. De hayde yardırın...

Edit: Ben öyle renkli, allı, pullu yazmadım, çünkü ben üşengençlik alleli homozigot dominant halde bulunan bir adamım.

while (1<2)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Hülleeayyn! Çağırmışsın geldim:) Demek yalnız değilmişim yav bende az kalsın mehdi liğimi ilan eden bir konu açacaktım nasılsa takipçim çıkar diye düşünüyordum öte yandan ben daha yeni keşfetmiştim oranın güldürme potansiyelini şimdi orada dalga geçemezsem içimde uhte kalırmı yav? bir  yardım edin!!

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Kalmaz, bir şeycik olmaz. Buradan kendi aramızda, titreşenleri kızartmadan eğlenebiliriz. Zaten konuyu takip ettiyseniz, adamlar o kadar inanmışki dalga geçmek, tartışmaya girmek falan çok lüzumsuz. Buradan ben size ofsayt cümleleri kesmeden çeviriveririm kelektik mesajları da ara sıra denkgelince. Demeyin keyfimize. Benim sahte yazılar, kaynaklar falan yazarak çakma evliya üretip, ona web sitesi, forum falan kurarak bir tarikat oluşturma projem vardı. Onu değiştirip böyle uzaylı muzaylı falan mı bir şeyler yapsam ki? Hedef kitle minör farklar dışında aynı zaten.

while (1<2)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Hocam sende potansiyel var ciddi ciddi bemol minör ne dediğin anlaşılmıyor bir dolu kelime var hepsi her tarafa yüz sürüyor sonuçta kafaf akrışıklığından kelli bir şey kalmıyor. Bunu negatif eleştiri olarak alma keza  tam tersi projen açısından sana gereken yetilerin 10 da 9 unu tamamlıyor bu. Hemen kuralım yapalım edelim benide tekke nin kapısına bir yere koyarsın işte ödeşiriz. Bu arda var bir ablam öyle biliyorsunuzdur girdi -çıktı içeriye ilginçtir işi gücü olmayan yaşlıları hedeflemişti o bu iş tam tersi işliyor daha çok gençlere çalışıyor bir yatay ilişki var o meseleyle ama.. İyice analiz edelim biz bu işi burada hazır malzemede var:)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Hadi yav Kelektik çi yokmu???

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SayDO
    SayDO's avatar
    Erkek

Krypt destekcinim :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Bence bu başlıkta RP yapalım biz. Hakkaten ha, TBT'de hiç RP başlığı gördüğümü hatırlamıyorum. Elde malzeme de var. Buradan RP'cilere sesleniyorum; Kelektik Federasyon RP için fikirlerinizi esirgemeyin.

while (1<2)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Vaaay be hocam hani zaten yıllardır azınlık yaşarız alıştık bunada inanılmaz gelen bu kadar çoğunluk olmaları böyle bir konuda:) Aklımdan hiç çıkmadı 80 lerden beri bir grafiti vardı o zamanlar meşhur çoğunluk demokrasisi için söylenirdi ...

10000000000000000 sinek yanılıyor olamaz !!! İnsanlar pislik yiyin!!

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

ben de mesajcılardanım benimle iletiştiler. özellikle alkol alıp sallanırken veya aldattığım kızların tokatlarını yerken titreşimleri daha güçlü hissediyorum. geçen de otobüsle bi çukurdan geçtik o zaman da baya titreşim almıştım. yani ne zaman geleceği belli olmuyor.

beyler kelektik federasyondan mesaj geldi aynen yayımlıyorum :

ben kelektik federasyon laz ve gaz şehri komutanı ajdark, dünya vatandaşlarına sesleniyorum, okeye dördüncü arıyoruz. sonra da batak atıcaz. çağrımıza cevap verin. okeyin kralını çeviriyoruz biz burda, sizden çok daha ileriyiz.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek

an itibari ile kelektik fedarasyonu idari işler müdüründen mesaj aldım her ne kadar parça parça geldiysede bir bütün olarak mesajı sizlere iletmek isterim;

"Yöneticimizin sizlere bir çok mesaj gönderebilmesi ve bu fedarasyonu dünya geneline yayma amacımız için öncelikle facebook.com site üzerinden bir grup açmanız gerekmekte böylece yöneticimiz sizlere facebook.com üzerinden yollayacağı tüm mesajları bir bütün olarak alabiliceksiniz."

Kelektik Fedarasyonu İdari İşler Müdürü

Bilginize.

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Heyahoy! Banada şimdi bir Anons geldi telepatik olarak Ashtar 'dan gelmiş o; bize bildirdi Ashtar diğer konudaki topluluğu beğenmemiş bize uygun değiller dedi az sonrada FBİ 'a söyleyecekmiş bütün bunları oradan alır kanıt sunarsın dedi bana...

Ha bu arada Robinsone 'un Cumaya gelmiş o yani bir hata yanlışlık olmasın diyor ben böyle dedim zaten diyor..

Toplam Hit: 5436 Toplam Mesaj: 40