Kelektik Federasyon
-
http://www.tahribat.com/Forum-Galaktik-Federasyon-Ve-Global-Anons-A-Dogru-Ashtar-Sheran-135511/36/#1576098
Lan bu hafta 12 sınava girmişim, yükselmesi gereken biri varsa o da benim amk.
Ayrıyetten Kelektik Federasyon hiper uzay gemisi Origon 1: Naglıta komutanı Çavuş Berdan bildirmiş;
"Pek muhterem, sevgili, tonton dünyalı karşlerim,
Yerim sizi...
Sizleri hiper uzayın derinliklerinde, sen de 5., ben diyim 10. boyutun en şahane, en leziz, en evlere şenlik yerlerine gitme kabiliyeti vermek için ana gezegen YukarıTatoyinliler'den yola çıkmıştıkki, yolda Erol Büyükburc'un spermlerini çıkış podunun vestiyerinde unuttuğumuzu farkettik. Malum gelmişken adama geri verelim diye, onu geri almak için yola çıkmıştık ki, bu sefer tüpün bobinleri meme yapmış, yolda kaldık. En kısa zamanda geleceğiz, ışık ve sevgiyle kalın.
10 TL'ye yurtdışı çıkış pulu bastırmayı unutmayın.
"
-
Helal hocam vallahi! Hani diyecekler bunlar paslaşıyor böyle kendi aralarında filan ya varsın desinler Erol Büyükburç olayına bittim yav:) Bu ashtar'da Topaloğlu çıkmasın sakın??
-
Hayır, Mustafa Topaloğlu mesajların iletildiği bir kanal. Global anons için kendisine uydu yayını veren bir tv istasyonu gerekiyordu, o da gözünü Tatlıses TV'ye dikti. İstasyonu ele geçirebilmek için girdiği çatışmada İbo'nun kafasına bir el sıktı. Ancak İbo da dünyayı kontrol eden kötü güçlere dahil olduğundan dolayı, kalın kafası sayesinde yırttı. İbo'nun hastanelik olmasının arkasındaki gerçek hikaye budur. Topaloğlunun da planı sökmediği için şimdilik tecrite çekildi. O yüzden uzun zamandır ortalarda yok zaten. Kara kara düşünmekte.
-
Ashtar kız msn'i istedi engelledim.
-
volkan konak Aştar'a yazmış:
http://www.youtube.com/watch?v=o5fIw7IIED8
"aradım bulamadım gemi ışıklarında.. viya viya Aştar gel.."
-

-
10 numara konu amk keşke anasayfada gözükse =D
-
KrypT Hocam Beşiktaş'ta bir Bardakçı Baba türbesi hadisesi vardı 70 li yıllarda 2 üniversiteli bardak bırakmış yanına da türbe mürbe birşeyler yazmış gel-zaman git zaman Harbi türbe oldu orasıda Beşiktaş Belediyesi korumaya filan almıştı. Şimdi düzine düzine bardak götürüp dua ediyor millet orada. Bizde yapalım bu tür bir şey yav dediğin gibi siteler filanda destekleriz ben babamızın adınıda buldum AJDARBABA türbesinide şöyle uzaygemisi tarzında filan yaparız bir taşla iki kuş mürid sayısı artar. Holly dende fikir alalım biraz tarikat konusunda bayağı bilgili. Cevap bekliyorum hocam senden gençlik elden gidiyor Ashtar cı olacaklarına Ajdar cı olsunlar!!
-
Hocam o olay için baya etraflıca düşünmek, araştırmak gerek. Her açıdan birbirini tamamlayan hikayeler yazmak, yalanlar uydurmak gerek. Zaten o yüzden kendi projeme de başlayamadım hiç. Ama yapacağım bol boş vaktim olunca başlayacağım senaryoya.
-
Kelektik Federasyon'dan gelen son mesajda miladi takvim ile hicri takvimi karıştırdıklarını, o yüzden geçtiğimiz hafta geleceklerini söylediklerini, halbuki amaçlarının Ramazan bayramının 2. gününde ziyarete gelip, iki el öpüp, baklava yemek olduğunu ilettiler ve eklediler; "Tüm İslam aleminin mübarek Ramazan ayını kutluyoruz. Hoşgeldin Rama- dur lan, olm bu maya takvimi lan, Allah belasını versin sizin gibi uzaylının- Ehm, sevgi ve ışıkla kalın dünyalı kardeşlerim."