Kemal Kılıçdaroğlu Hayranları Tarafından Yayınlanan Video.
-
http://www.facebook.com/video/?oid=76599755300
Özellikle: Antalyalı bir vatandaşla 5 dakika(MUTLAKA İZLEYİN!) izlemenizi tavsiye ederim.
-
Yolları duvarları yıktı baştan yaptı dio ne gerek var :) Haklı adam
-
Tayyip Oy İstiyelim bide bu var :D
-
İşte haLkın uyanışı :)
Bizim buraLarda da Oy verenLerden kabaca bi jhesapLa söyLemek gerekirse 10 kişinin 8'i pişman,hemen hemen hepsiyLe takışırdım tartışırdım şimdi hepsiyLe bu şerefsizLerin yaptıkLarını dostca konuşur tartışır oLduk uyandı artık miLLet geLeceğinin derdinde, Tüm Türkiye'deki yobazLarında uyanması diLeğiyLe.. :)
-
:D:D Tarzaniden istiycez balabaniden istiycez bushtan istiycez :):) süpermiş
-
ya iyi de kardeşler, chp de geldi başa niye bişi yapamadı? şimdi hangi yüzle tekrar seçimlere katılıyorlar, bence ilk geldiklerinde halkı iyice soyamadılar, bu sefer tam soymak için başa gelmek istiyorlar bkz: sefa sirmen
-
RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------İşte haLkın uyanışı :)
Bizim buraLarda da Oy verenLerden kabaca bi jhesapLa söyLemek gerekirse 10 kişinin 8'i pişman,hemen hemen hepsiyLe takışırdım tartışırdım şimdi hepsiyLe bu şerefsizLerin yaptıkLarını dostca konuşur tartışır oLduk uyandı artık miLLet geLeceğinin derdinde, Tüm Türkiye'deki yobazLarında uyanması diLeğiyLe.. :)
-----------------------------hadi bakalım :W
-
DreamNatreX bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Tayyibin oyları ona fazlasıyla yeter :) Siz rahat olun.
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------DreamNatreX bunu yazdı:
-----------------------------Tayyibin oyları ona fazlasıyla yeter :) Siz rahat olun.
-----------------------------biz zaten rahatız...
-
stillalive bunu yazdı:
ya iyi de kardeşler, chp de geldi başa niye bişi yapamadı? şimdi hangi yüzle tekrar seçimlere katılıyorlar, bence ilk geldiklerinde halkı iyice soyamadılar, bu sefer tam soymak için başa gelmek istiyorlar bkz: sefa sirmen
-----------------------------chp nin zamaninda iski yolsuzluguda vardi onuda unutmamak gerek. gerci o zamanlar yolsuzluklar ortaya ciktiginda cikip parti liderleri koruma kollama ve guzellestirme yoluna gitmiyordu
veriyordu mahkemeye atiyorlardi iceri yolsuzluk yapanlari.
simdi o ornek hareketleride gormek isterdim ama nerdeeee :)
dislisi ortalikta gezer, deniz fenerleri somurmeye devam eder, gokcekleri dagittigi trilyonlar icin bi cevap veremez daha neler neler
-
Bunun Televizyonlarda yayinlanmasi dilegi ile.. milleti iyice soyuyorlar gozgoregore teget gecmis hamdolmus falan filan gecsin bunlari .. aq parti:)