Kemal Kılıçdaroğlu Hayranları Tarafından Yayınlanan Video.
-
ağlıyasım geldi a.q amca senin ALLAH ına yaradanına kurban oluyim haykırmak istediklerimi söyledi resmen...
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------İşte haLkın uyanışı :)
Bizim buraLarda da Oy verenLerden kabaca bi jhesapLa söyLemek gerekirse 10 kişinin 8'i pişman,hemen hemen hepsiyLe takışırdım tartışırdım şimdi hepsiyLe bu şerefsizLerin yaptıkLarını dostca konuşur tartışır oLduk uyandı artık miLLet geLeceğinin derdinde, Tüm Türkiye'deki yobazLarında uyanması diLeğiyLe.. :)
-----------------------------hadi bakalım :W
-----------------------------BakaLım tabi :|
-
Bizim insanımız aklıllanmaz...
-
hey babam heey sen boğazını patlatmışsın kim dinler seni
-
Delikli Demirin Vurmazı Olmaz Ardına geçip de Göz Uydurmalı; Şu İnsan Oglunun Kanmazı Olmaz Özünü Bilip de Söz Uydurmalı. bu durumu bilen akp buluyor yolunu.bu laf da durumu özetliyor.biz hassas, duygusal bir millletiz.değerlerimiz var.bu değerleri birileri kullanıyor ve biz buna izin veriyoruz.şimdi şunu diyeceksin madem öyle diğerleri de yapmıyor mu, yapıyor ama sağ zihniyetin cumhuriyet tarihinde çaldığı paraları saymakla bitiremezsin kardeşim.tabi şu da var bu durum hiç kimseyi aklamaz.ve suçun çoğu halkımızda.evinden çaldığını kömür, çamaşır makinesi olarak veriyor bunlara yanıtın olsun. şu amca kadar uyanık olun.dinini de yaşa ama dinin siyasete alet edilmesine izin verme.cemaat ruhu ile ülke adam olmaz.hak, hukuk, adalet bu ruhla olmaz.sosyal devlet anlayışı ile olur.tabiki değerlerimiz, camilerimiz, türbelerimiz vs. önemli ama sen bu zihniyete yalnızca bak ne delikanlı adam, bak ne müslüman adam diye oy verirsen olmaz.bu güruha dur demeli.videoyu izlerken içim acıdı.sözün bittiği yer işte.iktidara yine bu güruh gelirse bu ülkenin hali nicedir!!!
-
OYUM SOKAKTA İCKİ YASAĞINI KALDIRAN PARTİDE :D:D YOKSA OY YOK MK
-
söylenecek o kadar şey varki cümleler yetmez..
-
RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------İşte haLkın uyanışı :)
Bizim buraLarda da Oy verenLerden kabaca bi jhesapLa söyLemek gerekirse 10 kişinin 8'i pişman,hemen hemen hepsiyLe takışırdım tartışırdım şimdi hepsiyLe bu şerefsizLerin yaptıkLarını dostca konuşur tartışır oLduk uyandı artık miLLet geLeceğinin derdinde, Tüm Türkiye'deki yobazLarında uyanması diLeğiyLe.. :)
-----------------------------Kardesim yobaz gozunu ac deyip atiyorsunda.Bizde biliyoruz akp de birsuru yolsuzlugun oldugunu.Ama bana oy verebilecegimiz bi parti goster.Taraf tutmayan dogrunun yaninda olan.Rahmetli Ozal gibi bi insan goster bana.Ona verecegim oyumu.
-
Kemal Kılıçdaroğlu genel başkan olsaydı iyi olurdu .
-
özellikle o agayı konuşturmuşlar, bir tane de akpartili birini bulup konuştursalardı o da chp, dsp zamanındaki durumları anlatırdı :) şunu bilin ki Türkiyenin şu andaki durumu geçmiş tüm zamanlardaki durumundan iyidir.