folder Tahribat.com Forumları
linefolder Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
linefolder Kemal Kılıçdaroğlu Hayranları Tarafından Yayınlanan Video.

Kemal Kılıçdaroğlu Hayranları Tarafından Yayınlanan Video.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TaNeR
    TaNeR's avatar
    Erkek

ağlıyasım geldi a.q amca senin ALLAH ına yaradanına kurban oluyim haykırmak istediklerimi söyledi resmen...

Gönlündeki Yaraların Kanını Dindir, Yüzde Yüz TÜRK Olduğun Gün Cihan Senindir..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek

sirpence bunu yazdı:
    -----------------------------

RevengeX bunu yazdı:

İşte haLkın uyanışı :)

Bizim buraLarda da Oy verenLerden kabaca bi jhesapLa söyLemek gerekirse 10 kişinin 8'i pişman,hemen hemen hepsiyLe takışırdım tartışırdım şimdi hepsiyLe bu şerefsizLerin yaptıkLarını dostca konuşur tartışır oLduk uyandı artık miLLet geLeceğinin derdinde, Tüm Türkiye'deki yobazLarında uyanması diLeğiyLe.. :)

hadi bakalım :W

BakaLım tabi :|

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ömer Kerem
    MuTReFT
    MuTReFT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Bizim insanımız aklıllanmaz...

Mecburi not: Cahilliğin verdiği CESARET ile ettiği lafın nereye gideceğini hesap edemeyen, düşünemeyen, fikir yoksunu mahlukatlara CEVAP vermiyorum. Adalet Ve Kalkınma Partisi - İstanbul Beyoğlu Teşkilatı 2024/1 dönem aktif üyesi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

hey babam heey sen boğazını patlatmışsın kim dinler seni

All is well
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    boraks
    boraks's avatar
    Erkek
    Delikli Demirin Vurmazı Olmaz Ardına geçip de Göz Uydurmalı; Şu İnsan Oglunun Kanmazı Olmaz Özünü Bilip de Söz Uydurmalı.                                                       bu durumu bilen akp buluyor yolunu.bu laf da durumu özetliyor.biz hassas, duygusal bir millletiz.değerlerimiz var.bu değerleri birileri kullanıyor ve biz buna izin veriyoruz.şimdi şunu diyeceksin madem öyle diğerleri de yapmıyor mu, yapıyor ama sağ zihniyetin cumhuriyet tarihinde çaldığı paraları saymakla bitiremezsin kardeşim.tabi şu da var  bu durum hiç kimseyi aklamaz.ve suçun çoğu halkımızda.evinden çaldığını kömür, çamaşır makinesi olarak veriyor bunlara yanıtın olsun.     şu amca kadar uyanık olun.dinini de yaşa ama dinin siyasete alet edilmesine izin verme.cemaat ruhu ile ülke adam olmaz.hak, hukuk, adalet bu ruhla olmaz.sosyal devlet anlayışı ile olur.tabiki değerlerimiz, camilerimiz, türbelerimiz vs. önemli ama sen bu zihniyete yalnızca bak ne delikanlı adam, bak ne müslüman adam diye oy verirsen olmaz.bu güruha dur demeli.videoyu izlerken içim acıdı.sözün bittiği yer işte.iktidara yine bu güruh gelirse  bu ülkenin hali nicedir!!!

gözlerin açıksa göreceksin! Kulağın sağır değilse duyacaksın! Ellerin kesik değilse uzanacaksın! UĞUR MUMCU
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    warlife
    warlife's avatar
    Erkek
    OYUM SOKAKTA İCKİ YASAĞINI KALDIRAN PARTİDE :D:D YOKSA OY YOK MK 

diyalektik için kesin, mutlak hiç bir şey yoktur..Her şeyin bir geçmişi vardir ve bir geleceği olacaktır. Her şey bir kez bulunduğu yerde her zaman icin kesin olarak bulunmaz, ve o bugünki o,kesin ve son değildir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    söylenecek o kadar şey varki cümleler yetmez..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

RevengeX bunu yazdı:

İşte haLkın uyanışı :)

Bizim buraLarda da Oy verenLerden kabaca bi jhesapLa söyLemek gerekirse 10 kişinin 8'i pişman,hemen hemen hepsiyLe takışırdım tartışırdım şimdi hepsiyLe bu şerefsizLerin yaptıkLarını dostca konuşur tartışır oLduk uyandı artık miLLet geLeceğinin derdinde, Tüm Türkiye'deki yobazLarında uyanması diLeğiyLe.. :)

Kardesim yobaz gozunu ac deyip atiyorsunda.Bizde biliyoruz akp de birsuru yolsuzlugun oldugunu.Ama bana oy verebilecegimiz bi parti goster.Taraf tutmayan dogrunun yaninda olan.Rahmetli Ozal gibi bi insan goster bana.Ona verecegim oyumu. 

https://t.me/pump_upp
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek
    Kemal Kılıçdaroğlu genel başkan olsaydı iyi olurdu .

Merhabaaaaa
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek
    özellikle o agayı konuşturmuşlar, bir tane de akpartili birini bulup konuştursalardı o da chp, dsp zamanındaki durumları anlatırdı :) şunu bilin ki Türkiyenin şu andaki durumu geçmiş tüm zamanlardaki durumundan iyidir.

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
Toplam Hit: 4714 Toplam Mesaj: 35