Keman Tavsiyesi,Susturucu Ve Notalar
-
Bugün gittim aldım,daha doğrusu 3 saat önce aldım.Bu fixlerden hertelinde kendisinden varmış ayrıca birtanede yedek verdi.2 tane plastik susturucu verdi yanında hediye.Yastık vermedi sana gerek yok dedi neye dayanarak dedi bilmiyorum ancak bende pek ısrar etmedim:) Susturucu dediğin gibi pekte birişe yaramıyo :D Bu fixler olmadan ansıl akort yapıyolar onuda anlamadım,Fixler epey işe yarıyomuş. Adam gösterdi böyle yapılır böyle koyulur böyle reçine sür felan diye. Sorum Bunun bukadar düşmesinin bir sebebi varmı diye.Adam birşey anlattı pek anlamadıda sadet olarak bunlardan 650 tane gelmiş elinde bulundurmaları gereken barajdan çokmuş bu o baraja ulaşıncaya kadarda dağıtıyolarmış böyle. Keman hakkında şu fiyata alabileceğin en iyi keman bu dedi çünkü kemanlar genelde 300 tl den başlayanları eneriyolarmış. Senin gösterdiğin gibi bir keman gösterdi aslında bu çok iyi ama 150 tl civarı şuanki kampanyadakinden iyisi yokmuş.
-
fix bayağı kolaylık sağlıyor hocam,hayırlı olsun.
-
ben de sevgilime almayı düşünüyorum ama bilgim yok ayrıca eğitimi de diğer enstrumanlara göre daha pahalı diye biliyorum.
-
erebos bunu yazdıBugün gittim aldım,daha doğrusu 3 saat önce aldım.Bu fixlerden hertelinde kendisinden varmış ayrıca birtanede yedek verdi.2 tane plastik susturucu verdi yanında hediye.Yastık vermedi sana gerek yok dedi neye dayanarak dedi bilmiyorum ancak bende pek ısrar etmedim:) Susturucu dediğin gibi pekte birişe yaramıyo :D Bu fixler olmadan ansıl akort yapıyolar onuda anlamadım,Fixler epey işe yarıyomuş. Adam gösterdi böyle yapılır böyle koyulur böyle reçine sür felan diye. Sorum Bunun bukadar düşmesinin bir sebebi varmı diye.Adam birşey anlattı pek anlamadıda sadet olarak bunlardan 650 tane gelmiş elinde bulundurmaları gereken barajdan çokmuş bu o baraja ulaşıncaya kadarda dağıtıyolarmış böyle. Keman hakkında şu fiyata alabileceğin en iyi keman bu dedi çünkü kemanlar genelde 300 tl den başlayanları eneriyolarmış. Senin gösterdiğin gibi bir keman gösterdi aslında bu çok iyi ama 150 tl civarı şuanki kampanyadakinden iyisi yokmuş.
Hangisini aldın linktekini mi?
-
Evet,konuda gosterdigim linkteki
-
MaTRiXe bunu yazdı
ben de sevgilime almayı düşünüyorum ama bilgim yok ayrıca eğitimi de diğer enstrumanlara göre daha pahalı diye biliyorum.
Evet,benim bir arkadasin arkadasi caliyus ogretir dedi 70 tl normalde 50 ye veririm dedi ki bu normal bi genc.Hoca moca degil okulunu okumus biride degil ama geneli bogle.Hayir bide epeyde uzun suruyo cogu haftada iki kere istiyor evde ogrenemezsin diyor ama bakalim :)
sitede keman ogrenim seti mevcut,cok eski bir video,pek verimlide sayilmaz ancak giris icin ueterli gibi,yani Tabi isin ustasi daha iyi anlar ancak giris iciin guzel gibi
-
Yav keske subyastigida alsaymis,adam heralde onuda bedavaya getiricegimi anladi ondan aldirtmadi :D. rahatsiz edici ben cok zayifim,koprucuk kemigim sorun cikartiyor.
bide notalara nekadar sert basarsam basay tam ses olmuyo sanki yarim basiyomusum gibi bugulu nedenki?