folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Keman Virtiözü Farid Farjad Sevenler İçeriye ( Tek Link Elimdeki Mp4'leri)

Keman Virtiözü Farid Farjad Sevenler İçeriye ( Tek Link Elimdeki Mp4'leri)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Farid Farjad iyidir, hoştur... Dinlenilmesi gereken müzisyenlerden biridir...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Keman sesini severim merak ettim dinlim bi nasılmış,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek

Anroozha 1-2-3-4 var elimde isteyen varsa upload edeyim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    berraa
    berraa's avatar
    Dişi

Free_Mans bunu yazdı:
    -----------------------------

O'nu ancak canlı dinleyen bilir. Kemanı ağlatan insan... Gerçekten acıyı, dinginliği ve huzuru keman telleriyle sese dönüştüren bir adam. 

Dinledikçe huzura varacağınız, ilham bulacağınız bir adam.

Bu arada konserleri vardır gidip dinlemek isteyenlere duyurulur.

23 Mart Salı Antalya, 29 Mart Pazartesi Adana, 31 Mart Çarşamba İstanbul, 1 Nisan Perşembe İzmir, 2 Nisan Cuma Ankara. Biletler biletix.com da.

Ücretleri; 45 tl ile 75 tl arası değişiyor.

Farid Farjad'ın elimde bulunan Mp4 formatında kemanı ağlatan ezgileri.

http://rapidshare.com/files/364780292/Farid_Farjat.rar.html

-----------------------------

11 aralık konserini kaçırmıştım bilet kalmamıştı ama bu sefer buluruz inş  .. bu kadar kısa zmanda tekrar türkiye ye gelmez sanıyodum süper bi haber bu tşkler .. 

Başarı için kişilikte değişim şart..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

Akıl sağlığına zararlı, dedikleri gibi fazlaa takılmdan dinlemek lazim yada benim haleti ruhiyeme hafiften dokunayrrr :P :| :/

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 2920 Toplam Mesaj: 16