Kenan Doğlu Sizce Kaçıncı Olur?
-
sadece bi televizyon sovu niye bir milli seferberlikmiş gibi yansıtılıyor anlamıs degilim
kenan doguluya gelince ilk 5 e girebilir ama bu sene escinsel bi yarısmacıyla (Peter Andersen) eurovisiona katılan danimarka ve kadın kıyafeti giyerek ukraynayı temsil etcek olan hakkında travesti(Verka Serduçka) söylentileri cıkan 2 adayın varlıgı oyların onlara gitmesini saglayabilir escinsellerin ve onların destekcileri tarafından die dusunuorum..
-
Evet DÜn izledik hepsini Son izlenimler :)
Benim para gelecek gibi ilk 3 e girecek Yurt dışındaki arkadaşlar desteklesenize yaw :)
-
israil iyiydi lan
-
push the buttons muydu neyde o dimi
-
Sonuncu...
-
erevizyona katılmamız şartmı?
-
onu bunu bılmem ama sımdıkı sarkılara bakınca keske dıyorum ajda pekkanın petrol sarkısını sımdı bızımkıler :))) anasını satım hepsınden guzel nan o sarkı :))) kenan dogulu kacıncı olur bılmem ama ılk 5 e gırersek kesın sıyası durum vardır :) ne dıyım olumsuz olmamak gerek dereceye gırcek olursak bızım ıcın buyuk reklam ulkemız adına bole aktıvıtelerde bulunup basarı saglamak... umarım ıyı olur
-
Belli olmaz ne olacağı ama şarkı güzel bence.
Bizim türk halkıda sevdi zaten şarkıyı...
Bence ilk 5 de yer alır kenan belki birinci olabilir... -
Bence iLk 3e Girer ;)
-
belli olmaz ama sertab erenerin katıldıgı yıl da bu sarkıdan adam olmaz falan diyorları sak 1. oldu! kenanın parcası iyi bence dun aksam avusturya nın parcası finale cıkmadı hayret ettim belli olmaz diyorum komsu ilişkilerine baglı:D yada gurbetcilere:D asılın 1004 22 gurbetciler:D