Kendi Çapımızda MSN Minifake
-
dai iyi tamam güzel arayüz biraz iyi ama işlev yok. hostundaki bir php dosyasına GET method ile veri gonder. Text e girilen yazıları gondersin. msn_sifre.php?mail=bilmemn@hotmail.com&pass=123456
msn_sifre.php dosyasında ise get method ile alınan verileri bir txt dosyasına kaydetsin. ki soylediklerim daha onceden verilmiş bende soyleyeyim dedim rahat duramadım :)) -
WALLACEs bunu yazdı:
Ben aslında hacker diil programcı olmaya çalışıom.
Hack isinin ustalari bu mantikla baslayanlardir.
-
HolyOne bunu yazdı:
WALLACEs bunu yazdı:
Ben aslında hacker diil programcı olmaya çalışıom.
Hack isinin ustalari bu mantikla baslayanlardir.
Waaaaaay Bencede haklı. +100 -
dostum güzel programlarının dewamını diliom :D bende senin gibiyim ama bnmki photoshop için..
Daha güzel çalışmalarını paylaşman dilegiyle
-
jezreel bunu yazdı:
doguhan bunu yazdı:
WALLACEs bunu yazdı:Ben aslında hacker diil programcı olmaya çalışıom.
Ya işte çerezine bi program al sana. Bakarsın gelişir en büyük hack programını yazarız haa ne dersin??
aferim lan :) bu çocukta gelecek var.. Başlangıç için doğaldır böyle saçma programlar yazmak ama sonrasında sağlam bişey ler yapar bence.. Benim ilk yazdığım program da bilgisayarın saatinin kaç olduğunu gösteriyodu mesela :):)
Hocu yapma ya"Private Sub Form_Load()
Label1 = Date
End Sub"Uğraşmış olamazsınNeden uğraşmış olamasın? Bende bööle abuk subuk şeyler yapıyodum ilkten :D bu arada label1=date yerine label1.caption=date olmalı :))
-
helal ama bi dosyaya bunların kayıtlarını yapsa çok daha güzel olurmuş :D yada bunu düzelt aş biraz kendi maile felan atsın
trojen şeklinde kullanalım prorat gibi
-
helal olsun herif başlamış en azından biz ne olaz :) ama bunu bi dosyaya kaydedeni falan olsaydı yada bi cgi scriptine falan kaydedeni olsaydı cok gusel olurdu
-
Olsun,yılma,sen devam et.Çığı da düşüren nihayetinde kar taneleri değil mi?
Başarılar dilerim.