Kendi Dilimden Seo İpuçları. Hatta İpucu Değil Bildiğin Yazı Dizisi!
-
SnipeTR bunu yazdı:
-----------------------------Tebrikler, söylediklerinin hepsine tam puan veriyorum,
wordpress , thumblr gibi bloklarda sitenizle alakalı orjinal makaleler ekleyiniz.
Bir süre sonra bu makaleleri direk site linkine değil sitenizin alt linklerine linkleyiniz.
domain yaşınız 1 in üzerine çıkmadıysa link değişim ağlarına üye olmayınız, organik hit gibi şeyleri kullanmayınız.
Kullanacaksanızda çok çok dikkatli olmanız gerekmekte...
eklemeden edemedim
-----------------------------Eywallah hocam sağolasın dahada ekleyeceğim zamanla. bunlar yüzeysel bilgiler daha derin şeylerde ekleneek zamanla.
-
blackseaboy28 bunu yazdı:
-----------------------------çok saol hocam
tam cp yapayım dedim en sona geldim vazgeçtim
-----------------------------yap yapta kaynak göstererek yap :)
-
Tesekkurler yazi icin super
-
ZaZu bunu yazdı:
-----------------------------
Tesekkurler yazi icin super
-----------------------------İyi kullanımlar
Edit : bilinmeyenleri sizde ekleyebilirsiniz.
-
emeğine, klavyenin tuşlarının nice makaleleri yazması dileğiyle :) sağolasın anlatım dili çok iyi
-
Sagolasin hocam.Hocam bu dedigin muhendis bloglari ve senin blogun linklerini paylasirsan sevinirim ;)
-
Eline sağlık haci. okuyalim
-
yarın okurum
-
sezeruludag bunu yazdı:
-----------------------------emeğine, klavyenin tuşlarının nice makaleleri yazması dileğiyle :) sağolasın anlatım dili çok iyi
-----------------------------Teşekkürler devamı gelecek yazıcam yani boş zamanımda
-
SUPERBICO bunu yazdı:
-----------------------------
Sagolasin hocam.Hocam bu dedigin muhendis bloglari ve senin blogun linklerini paylasirsan sevinirim ;)
-----------------------------Hocam devamlı takip ettiğim değilde sosyal paylaşım sitelerinden google destek sayfalarından heryerden takip ediyorum.
yandexi ise rusça kendi sitelerinden takip ediyorum.
kendi blogum var ama hiç ilgilenmiyorum boş boş duruyo :)