folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Kendi Dilimden Seo İpuçları. Hatta İpucu Değil Bildiğin Yazı Dizisi!

Kendi Dilimden Seo İpuçları. Hatta İpucu Değil Bildiğin Yazı Dizisi!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar pm pm imanım gevredi wallaha sorduğunuz soruların %72.685 i yazdığım konuda yer almakta. Bunlar dışında olursa zevkle cevaplarım

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Eline sağlık abi.

Şuan işim var tam okuyamadım. Az sonra okurum.

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

hacı beni biliyon bi ara yine başına bela olmuştum :)

şimdi denemek için bi google adsense başvurayım dedim yetersiz içerik dedi.

sonra bi daha başvurdum bi süre sonra

kabul ettiler deneme reklamı olacak site yine incelenecek tabiki die mail geldi bende deneme reklamlarını bi türlü koyamadım editör dde bi nane var anlamadım (joomla)

bu gün mail gelmiş kabul edilmeyen site içeriği demişler sonra tekrar başvurun dediler önce kabul ediyolar sonra kabul edilemeyen diyolar bu google aklım ermedi. sitei içeriği tamamen özgün. ama 1 aylık olmasından dolayı sanıyorum. (matyardim.com)

sitenin de dün pr 3 çıktı onada şaşırdım daha yeni site kafamdaki soru işaretlerini giderebilirimisin ?

matematik24.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jandark06
    jandark06's avatar
    Erkek

hocamm eline sağlık düşünmeden okudum direk.

100 kişi 10 kişiyi öldürürse trajedi,10 kişi 100 kişiyi öldürürse strateji olur
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi27
    asi27's avatar
    Erkek

eline sağlık....

BİZDE BİLİRİZ BİR KALBİN EN DERİN YERLERİNE İZ BIRAKMASINI,ŞAYET FARKINDA OLMASAYDIK YÜREĞİMİZDEKİ TAHRİBAT'IN...!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Aklıma gelmişken sorayım. Dinamik olarak subdomain oluşturmak ne derece mantıklı?

www.bilmemne.com/asdfg/ mi yoksa asdfg.bilmemne.com mu daha makul? Tabi 10-15 subdomainden bahsetmiyorum, sitenin tüm kategorilerini bu şekilde indexletmekten bahsediyorum. Ayrıca bu durumda nasıl sitemap hazırlanır?

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

xx.com/abc ---> bu ana siteye ait bir bölüm olarak geçer. fakat abc.xx.com yaparsan google bunu farklı bir domain gibi algılar ve ana siteden tamamı ile bağımsız olur. 15-20 farklı ayrı siteyi yönetmek seosunu yapmak alın teri dökmek zorunda kalırsın. Şimdi bu durumda sence hangisi mantıklı :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek
    ErotikPanda bunu yazdı

xx.com/abc ---> bu ana siteye ait bir bölüm olarak geçer. fakat abc.xx.com yaparsan google bunu farklı bir domain gibi algılar ve ana siteden tamamı ile bağımsız olur. 15-20 farklı ayrı siteyi yönetmek seosunu yapmak alın teri dökmek zorunda kalırsın. Şimdi bu durumda sence hangisi mantıklı :)

Aslında tam ifade edemedim hocam. nedir.com ile kimdir.com var mesela. Yapmak istediğim tam bunların yaptığı şey. Seo açısından faydalı mı zararlı mı olur merak ediyorum. Tabi backlink falan kasılmaz böyle bi durumda.

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    NmC bunu yazdı
    ErotikPanda bunu yazdı

Aslında tam ifade edemedim hocam. nedir.com ile kimdir.com var mesela. Yapmak istediğim tam bunların yaptığı şey. Seo açısından faydalı mı zararlı mı olur merak ediyorum. Tabi backlink falan kasılmaz böyle bi durumda.

Hocam bunun seo ile hiç bi alakası olmaz. Nasıl olmaz ? armut.nedir.com elma.nedir.com vs.. vs.. google için armut.nedir.com tamamı ile nedir.com dan ayrı bir sitedir. Şöyle düşün xxx.blogspot.com gibi blog siteleri var. peki bu subdomainler yüzünden blogspot etkileniyormu ? hayır tabiki etkilenmiyor çünkü kendisi ile alakası yok subdomainlerin.

Şu var. mesela senin demek istediğin googlede karpuz nedir yazdığında karpuz.nedir.com çıkıyor. bu farklı bir scriptle yapılıyor google aramasını kendi içeriğine yönlendiriyor(mecaz) yani daha önce oluşturulmuş arama kayıtlarını öne sürüyor.

Dediğim gibi eğer sen 7/24 çalışıcaksan verilen emek boşa gitmez ama senin açından baya zorlayıcı olur ve normal bir scriptle olmaz kapsamlı bir scripte ihtiyacın olur. fakat iç bağlantılarda (xx.com/abc gibi ) bu iş dahada kolaydır..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek
    ErotikPanda bunu yazdı
    NmC bunu yazdı
    ErotikPanda bunu yazdı

Hocam bunun seo ile hiç bi alakası olmaz. Nasıl olmaz ? armut.nedir.com elma.nedir.com vs.. vs.. google için armut.nedir.com tamamı ile nedir.com dan ayrı bir sitedir. Şöyle düşün xxx.blogspot.com gibi blog siteleri var. peki bu subdomainler yüzünden blogspot etkileniyormu ? hayır tabiki etkilenmiyor çünkü kendisi ile alakası yok subdomainlerin.

Şu var. mesela senin demek istediğin googlede karpuz nedir yazdığında karpuz.nedir.com çıkıyor. bu farklı bir scriptle yapılıyor google aramasını kendi içeriğine yönlendiriyor(mecaz) yani daha önce oluşturulmuş arama kayıtlarını öne sürüyor.

Dediğim gibi eğer sen 7/24 çalışıcaksan verilen emek boşa gitmez ama senin açından baya zorlayıcı olur ve normal bir scriptle olmaz kapsamlı bir scripte ihtiyacın olur. fakat iç bağlantılarda (xx.com/abc gibi ) bu iş dahada kolaydır..

Hocam şöyle ki, kendi makinemde bilmemne.nedir.com'un içeriğinde http://nedir.com/index.php?s=bilmemne gibi bi içeriğe yönlendirebilirim subdomain adresi değiştirmeden. Script sıkıntı değil yani..

Toplam Hit: 7672 Toplam Mesaj: 63