Kendi Hoparlörümü Kendim Yapamadım
-
söylediğigibi kaç voltta çaliştigini bulup ona göre güç vermen gerekli, ayrica aşiri cirilti yaparsan tekrar lehimleri yada kablolari sök, bagladiginin tam tersi şekilde bagla...
-
Hocam Kulaklık çıkışında sinyal ölçümü yapabilirsiniz, voltaj değil. Onuda Osiloskopla Sinyal barasını ölçmek şeklinde işlem falan filan işte neyse, Pireyi deve etmişsiniz. :)
@İlteris hocam o kablolar galvaniz boya kaplıdır. tırnak çakısı yordamıyla okşa ve bakırının görünmesini sağla. sanırım çakmaklada olur ama hızlı olmalısın, naziktir. sonrasında jak kablosuna bağla ama, nerden esti bu dandik çalışma şimdi.
Kulaklık çıkışındaki sinyal çok güçlü değildir. o hoparlörden alacağın sesten ne olacakki. :) Hey Allahım güldürdün beni.
-
Beyler , bu çalışmadaki tek amacım sadece ve sadece çalışır mı çalışmaz mı. Bunu öğrenmek görmek idi. Dilekçe bırakan bile var :D Güzel geyik oldu neyse... çalışırsa ekime kadar çalışmazsa da çöp. :D
-
Ek olarak guc vermek gerekecek mi acaba ama oyle olsa tablet niye calistiriyordu cok guclu degildi dandik bi tabletti. Pili mili de dusuk mah idi