folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kendi İşinizi Kurmak Mı Kariyer Yapmak Mı ?

Kendi İşinizi Kurmak Mı Kariyer Yapmak Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Kendi işin olmadığı belli. :) Hiç de öyle değil hocam. Bütün sorumluluk üzerinde. Çalışan olsa ulan maaş ödemeleri gelsin dersin iş sahibiyken ulan ne çabuk geldi dersin. Çalışan olursan zaman geçsin akşam olsun da eve gitsek dersin zaten aldığın para bellidir ama iş sahibiysen daha ne kadar açık tutup da geliri artırabilirim dersin. Çalışanların en sevdiği mevsim kıştır çünkü erken paydos edilir saatler de geri alındı mı off. Ama iş sahiplerinin ise yazdır. Yani bizim endüstriyel işler için söylüyorum. Saat 8 olmuş hâlen aydınlık tadından yenmez yani. Çalışan olursan tarihlerin senin için önemi evlilik yıldönümünü kaçırmamak daha doğrusu yıldönümlerini kaçırmamaktır, iş sahibi için çeklerin ödeme günleri, çalışanların sigorta falan filan, kredi kartı ödemeleri, gelecek gidecek mallar, hizmet/ürün teslim tarihi olur. :)

Kısacası bekâra karı boşamak kolaydır ama sorumluluk alırım diyorsan kendi işini kur. Daha önemli olan soruyu kendine sor. Elimden ne iş gelir, ne yaparım?

-----------------------------

Çok doğru dediklerin o arkdaş sadece gözleriyle bakmış işverenlere :)) dediklerinden eminim fazlası var eksiği yok biraz maceracı ruhun da olması gerekiyor belki de insanın sonunu çok fazla düşünmemek gerekiyor ben öyle yapıyorum be kadar ince düşününce işin içinden iş çıkıyor ama hızlı hareket edince sorun cıksada o anı kurtarıyorsun bir şekilde o iş yürüyor ama zor ama geç yürüyor benim turizim bölgelerinde gözlediğim işler genelde küçük ama kazançlı işler mesela haşlanmış mısır satmak bardağı 3.5 tl ben eve alıyordum 2.5 kg 9 tl :) buzlaç işi midye geceleri sokak arasında gözleme sigara böreği satmak komikl gelebilir belki çoğu kişiye ama o kadar kazançlı bir işki bunlar günde 300-500 tl yi çok küçük giderle kazanabilirsiniz 

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

SaNaL_AjaN bunu yazdı:

Kendi işin olmadığı belli. :) Hiç de öyle değil hocam. Bütün sorumluluk üzerinde. Çalışan olsa ulan maaş ödemeleri gelsin dersin iş sahibiyken ulan ne çabuk geldi dersin. Çalışan olursan zaman geçsin akşam olsun da eve gitsek dersin zaten aldığın para bellidir ama iş sahibiysen daha ne kadar açık tutup da geliri artırabilirim dersin. Çalışanların en sevdiği mevsim kıştır çünkü erken paydos edilir saatler de geri alındı mı off. Ama iş sahiplerinin ise yazdır. Yani bizim endüstriyel işler için söylüyorum. Saat 8 olmuş hâlen aydınlık tadından yenmez yani. Çalışan olursan tarihlerin senin için önemi evlilik yıldönümünü kaçırmamak daha doğrusu yıldönümlerini kaçırmamaktır, iş sahibi için çeklerin ödeme günleri, çalışanların sigorta falan filan, kredi kartı ödemeleri, gelecek gidecek mallar, hizmet/ürün teslim tarihi olur. :)

Kısacası bekâra karı boşamak kolaydır ama sorumluluk alırım diyorsan kendi işini kur. Daha önemli olan soruyu kendine sor. Elimden ne iş gelir, ne yaparım?

Çok doğru dediklerin o arkdaş sadece gözleriyle bakmış işverenlere :)) dediklerinden eminim fazlası var eksiği yok biraz maceracı ruhun da olması gerekiyor belki de insanın sonunu çok fazla düşünmemek gerekiyor ben öyle yapıyorum be kadar ince düşününce işin içinden iş çıkıyor ama hızlı hareket edince sorun cıksada o anı kurtarıyorsun bir şekilde o iş yürüyor ama zor ama geç yürüyor benim turizim bölgelerinde gözlediğim işler genelde küçük ama kazançlı işler mesela haşlanmış mısır satmak bardağı 3.5 tl ben eve alıyordum 2.5 kg 9 tl :) buzlaç işi midye geceleri sokak arasında gözleme sigara böreği satmak komikl gelebilir belki çoğu kişiye ama o kadar kazançlı bir işki bunlar günde 300-500 tl yi çok küçük giderle kazanabilirsiniz 

haklısın ama kendi işinle kazanacağın paranı çalışarak ne kadar zamanda kazanırsın?

hem yazdığın zahmetlerin hepsine sırf kendin için giriyorsun.ben şimdi 10 saat yarım çalışıyorum.kendi işin olsa bir kaç yıldan sonra artık her işi sen yapmazsın,senin yerine düşünürler.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kendi işini kurmadan önce güzel bir kariyer edinmelisinki kendi işini kurduğunda 2 günde dünyanın borcunu edinmeyesin diye..
    bazı dengesizler parayı ufaktan görünce kendi işini kurmaya çalışıyorlar, kendilerini herşeyii yapabileceklerini, önlerinde kimsenin duramayacağını zannediyorlar, işte o sadece şans meselesi. şansı varsa yürür şansı yoksa yürümez batar gider, sürüklenir..
    ama sağlam kaliteli bir şirkette çalışarak seneler boyunca çeşit çeşit kaliteli insanlar tanıyıp çevre edinerek, işin hakkında daha detaylı ve daha çok bilgiye sahip olup iş dünyasına bilgili ve çevreli atılmak ve kazanmak varken, hiçbişey yapmadan direk dalmak mantıksızlık olur..
    kariyer yapmanı tavsiye ederim hocam..

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Okursan Okumayanın yanında çalışırsın

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Renard
    Renard's avatar
    Erkek

işim yok işsizim abe okumadımki kariyerde yapayım :D teğet geçtim ben bnu

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

işte kurarım kariyerde yaparım...

Cigu bigule :(
Toplam Hit: 3127 Toplam Mesaj: 27