Kendi Sesiyle Atatürk Plağı
-
Atam benim ya....Eve gideyim direk indireyim şimdi iş yerindeyim kolayca bulabilmek için yazıyorum...
-
Qin bu konunun hit görmemesi sana zevk mi veriyor?Merak etme gercek Atatürkçüler bunları zaten biliyor.Önemli olan anlamayanların indirmesi.
-
sagukn bunu yazdı:
-----------------------------
Qin bu konunun hit görmemesi sana zevk mi veriyor?Merak etme gercek Atatürkçüler bunları zaten biliyor.Önemli olan anlamayanların indirmesi.
yok kardeş yanlış anladın,Qin onu demek istemedi.sadece Atatürkçülerin gereken ilgiyi göstermediğini söledi.ama gereken ilgiyi görecektir.baksan Qin ben,sen ve bi kaç arkadaş ilgi gösteriyor -
Eklediğin fotoğrafda yazılar net okunmuyor, arşivde daha iyi çözünürlükte olanı vardı, plak hakkında daha ayrıntılı bilgi edinmek isteyenler okuyabilir.
http://img359.imageshack.us/my.php?image=ataturkkapakfotorv1.jpg
-
.Tamam o zaman.Yanlış anlamasım.Kusurumuza bakma Qin.
-
sagukn bunu yazdı:
-----------------------------bastan okusan sitemde bulunduk neden boş konular hit görüyoda bu görmedi diye
-
onur35 bunu yazdı:
sagukn bunu yazdı:
yok kardeş yanlış anladın,Qin onu demek istemedi.sadece Atatürkçülerin gereken ilgiyi göstermediğini söledi.ama gereken ilgiyi görecektir.baksan Qin ben,sen ve bi kaç arkadaş ilgi gösteriyor
-----------------------------saol onur tşk
-
Qin bunu yazdı:
-----------------------------onur35 bunu yazdı:
sagukn bunu yazdı:
yok kardeş yanlış anladın,Qin onu demek istemedi.sadece Atatürkçülerin gereken ilgiyi göstermediğini söledi.ama gereken ilgiyi görecektir.baksan Qin ben,sen ve bi kaç arkadaş ilgi gösteriyor
-----------------------------saol onur tşk
rica ederim kardeş,sagukan seni yanlış anladı.az çok tanırım sagukan ı,oda senin gibi benim gibi,Atamıza minnet borcumuzun olduğunu bilen birisidir. -
Hakaret etmene gerek yok.Ben sonradan yanlıs anlamısım dedim.Uykusuzum,basım agrıyor yanlıs anlamısım.
-
indiriyorum