folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Kendi Sesiyle Atatürk Plağı

Kendi Sesiyle Atatürk Plağı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

nolyo dedim birden qin kalıp böyle bi konu açmış!

Sonraki mesajları okuyunca anladım tabi.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

cold-m4 bunu yazdı:
    -----------------------------

allah zaten yahudilere din verirken arapça bilmiyodu sonradan araplara din verince allah oldu dimi?

be salak herif, araplar islamdan önce de allah sözcüğünü kullanıyodular, taptıkları putlara bak bu benim allahım diyodular, yani arapçada allah= türkçede TANRI!

ayrıca Atatürk ün ne kadar yüce bir kişilik oluşunu anlayamamış olman senin geriliğin.

-----------------------------

Allah ozel bir isimdir. Sadece Allah'a aittir. Baska kimse icin kullanilamaz. Herhangi baska bir kelimeden uretilmemistir.

Adem'den beri bu ismi tum peygamberler kullanmislar bu sebepten hic bir putperest peygamberlerin rablarinin ismini kendi

putlarina koymamislardir. Anlasildigi uzere Arapca bir kelime degildir. (Adem peygamber dunyaya ilk indigi zaman hapsirmis ve Elhamdulillah demistir)

Araplardaki ilah veya rab Fransizlardaki diyo kelimeleri gibi Turklerdeki tanridir.

Turkler deki Tengri kelimesi bizim eski samanizm inanisimizdaki ulu kisi anlamina denk gelir.

Bu kadar aciklamadan sonra ;

Ben simdi senin agzinin ayarini .kim diyecem Rene beni banliyacak. Sana salak demiyecem salaklara hakaret olur.

Ataturk Tanridir bunu inkar eden de okuzdur.

Tapilmasi gerekir. Tapmak icinde ibadet etmek gereksizdir.

Sadece onun dusundugunu anlayabilmektir.

Toplam Hit: 3940 Toplam Mesaj: 43