Kendi Ülkemde Hakaret Edileceğim ?
-
hoja hep merak etmişimdir küçük bir grup manyak rüzgarı arkasına alıp 30 kutu natoyu karşıdaki gruba boşaltsa ne olur? dikkatinizi çekerim 15 kişi yetiyor :)
-
Ben anlam veremiyorum bu olanlara. Bi gün birileri Taksim'e çıkıyor. Sarı kırmızı yeşil bayraklarıyla bilmem kimin çocuğunun resimleriyle, yaşasın şu yaşasın bu deyip naralar atıyor ki bunların hepsi devlet izinli..
Ama artık o hale gelmişizki onların bu eylemi yapmasına, devletin bunlara izin vermesine şaşıramıyoruz.
Velhasıl, ermeniler şerefsiz çocuğudur..onlara izin verenlerde öyle..
-
alli bunu yazdı:
-----------------------------
hocam bunda garipsenecek ne var . pkklılar apo posterleriyle kadıköyde taksimde toplanıyor devlet bunlara göz yumuyo , bunu mu engelliyecek
-----------------------------e yani bunu yapıyorlarsa ermenilerinki çerez kalır artık yanların
-
kaygusuz bunu yazdı:
Razorback bunu yazdı:
Kaygusuzu tazmanya canavarı gibi salcaz üstlerine =D
-----------------------------izmirde nato protestosuna sende tazmanya canavarı olarakmı katılmıştın birader ? hani mitinge gittik taş attık diyordun ya vatanı işgale emperyalistlere karşı çıktık sosyalist görüşlü olarak abd emperyalizme amerikan askerlerine karşı hani anlatıyordun ya ? polislerin protesto etmek istememize karşı alacağı tavrıda biliyorum. bu sosyalist görüşlüler ermeni dostumu merak ediyorum açıkçası...adamlar şimdi akşam yaparlar yarın gündüz yaparlar...en sonunda millet uyanacak olacak olan bu.
BEN TÜRK BAYRAĞIMI ALIP KARŞILARINDA OLACAĞIM.
25 Nisanda aynı şekilde HEPAR Taksim milli uyanış basın bildirisine katılacağım.
Evet ben ermeni dostuyum.Şöyle ki eski kiracılarımız Ermeniydi paskalyada biz giderdik ramazanda onlar gelirdi.Sünnet mevlütlerimiz olurdu onlarda gelirlerdi.Aynı sofradan yemek yerdik.Biz yaradılanı yaradandan ötürü sevmesini becerdik.Biz hiç insan ayırmadık.Benim dedem çok dindar çok inançlı adam kızını alevi birine verebilecek kadarda gerçek bir müslüman.Burada ne diye birbirinizi parçalıyosunuz ki.Geçmişte karşılıklı acılar yaşanmıştır insanlar birbirini öldürmüştür.Ama olgunlukla insanları dinleyebilme onlara şans verebilme cesaretini gösterenler ki ne ulu ne güzel insanlardır onlar.Çünkü onlar geçmişin bedelini yeni nesillere ödetmezler.Zaten gerçek halkta onlardır.Politika gazıyla parlayan sizler değilsiniz.
Milliyetçilik tek taraflı değil Ermenilerin aşırı milliyetçileri de ve onların sivil toplum zırvacılarıda düşmanlık yaratmak konusunda insanları birbirine düşürme konusunda çok profesyoneller.Kaygusuz bunu hiç unutma bir toplum nerden ödün nerden fire veriyosa bunun altında inanılmaz bir duygusallık inanılmaz bir inanç ve kontrol edilemez tadında kalmayan aşırı milliyetçilik vardır.
Aşırı milliyetçiliğin bir diğer olumsuz durumuda adaletli ve analitik düşünme mekanizmasını ortadan kaldırması.Mesela senin için değil belki ama ülkücü görüşlü arkadaşlar çinin doğu türkistana yaptığını şiddetle kınıyor hepimiz gibi ancak çeçenistanın mücadelesine evet diyor rusyadan istediği toprağı hak olarak görüyor.E o zaman size göre pkkninde haklı olması gerekmez mi?İşime geleni düşünürüm işime geleni yorumlarım şeklinde dogma bir tavır içindeysek neyin adaletini tartışıyorsunuz ki?
Bana diyceksiniz ki Ermeni dostun tanıdığın varsa bize ne.İyiki olmuş çünkü onları tanıma fırsatım olmuş.İnsanlar birbirini tanımadan sevemezler birbirlerini anlayamazlar.Bana kızdığınız kürtlerden ermenilerden bir iki dostunuz arkadaşınız ve onların düşüncelerini gösterin.Daha sonra başka bir millet hakkında atar tutar yorum yapın.Sonra nerede rasyonellik nerede somut bilgi.Bilmediğin bişey hakkında nasıl yorum yapabilirsin ki?Mesela çanakkale savaşında anzakların bize konserve vermesi bizim onlara sigara vermemiz yaralılarını taşımamız,birbirinin canına kast etmeye çalışan savaşan iki millet nası oluyorda bu kadar onurlu ve insani olabiliyor.Çünkü insanlık ölmez kardeş.Orada insanlar birbirini tanıdı ve küçük bir tavır aldı savaş vahşetine karşı.İnsanlar vicdan sahibidir merhamet sahibidir.Ne ekersen onu biçersin hayatta.
Kaygusuz seni incittiysem özür dilerim şaka yapıyordum sadece.Keşke sizde amerikan askerlerine yumurta çakmak vs fırlatsaydınız çok zevki it gibi masanın altına saklanıyorlar =) Demişsin ki "En sonunda millet uyanacak o olucak".Millet uyandı artık savaş düşmanlık kin nefret istemiyor dostum.Millet çözüm istiyor.Ben mesela senin farklı bir görüşe düşman olmanı istemiyorum.Farklı insanlara farklı milletlere her kim olursa olsun.Çünkü sen verdiğin sert tavırların bir tepki bir duruş teşkil etmekten başka düşmanlık ve nefret doğuruyor.
Ben sizinde dediğiniz gibi işte emperyalist oyunlar çıkar ilişkileri gibi klişeleri anlayabilecek kapasitede olduğumu düşünüyorum.Nitekim Birileri çıkar ilişkisi bir akit oluşturuyor.Biz halklar birbirimizi yiyoruz.
Leninin dediği gibi.Kapitalizm bitmeden savaşlarda bitmiycek.Bunun aksini iddia edemessin.Çünkü kapitalizm bir çıkar ilişkisidir.Senin hakkına göz koyulmasıdır.Maddeleri çoğaltabilirsin.Nerede sömürülcek yeraltı veya üstü kaynak var.Burada karmaşa var.Çok sevdiğin ülkeni soğukkanlılık ve ağırbaşlılık ile savunabilirsin.Kendini parçalarcasına bi tepki koyman bişeye yaramaz çünkü kendini paralamaktan başka bişey yapmıyosun. -
vatana millete karşı bir eylem yapılırken yemişim dostunu emperyalizmini. banane bu ulkeden diyorsan orası ayrı.
deniz gezmiş yaşasaydı senden utanırdı...Türk bayrağını önde taşıyan kendisiydi.bu şakanı ona yapmış gibisin. utanmalısın.
-
Bizde Taksim'de gerçek soykırımı yaparız o zaman ;)
-
ulan harbiden ne bu gazınız hiç barıs içinde yasama gibi bir düşüncenız yokmu amk. barıs lan savasmak yok öldürmek yok bırakın hersey diplomasiyle çözülsün kürtlere ermenılere sölemedıklerınızı bırakmıyorsunuz ama siz unutmayın selcuklular malazgirtte anadoluya girdiklerinde bu topraklarda ermenı rum ve kürtler vardı neyın peşindesınız amk(kimseye koydugum felan yok lafın gelisi)
-
korkarabatak bunu yazdı:
ulan harbiden ne bu gazınız hiç barıs içinde yasama gibi bir düşüncenız yokmu amk. barıs lan savasmak yok öldürmek yok bırakın hersey diplomasiyle çözülsün kürtlere ermenılere sölemedıklerınızı bırakmıyorsunuz ama siz unutmayın selcuklular malazgirtte anadoluya girdiklerinde bu topraklarda ermenı rum ve kürtler vardı neyın peşindesınız amk(kimseye koydugum felan yok lafın gelisi)
-----------------------------bu bir kamera şakası demi ?
-
korkarabatak bunu yazdı:
-----------------------------Hala olduklarına göre soykırım veya asimile felan yok ama değil mi ?
İşte bundan bahsediyoruz bizde. Yediğiniz kaba sıçmayın felan.
-
korkarabatak bunu yazdı:
-----------------------------Türkiye Cumhuriyeti topraklarındasın.
akıllı ol.
hangi barıştan bahsediyosun sen? o orospu çocukları taksime çıkıp, "Türk'ler soykırım yapmıştır atalarımıza" diyince barışmı oluyo?
dediklerine dikkat et çocuk..
selçuklulular girene kadar diyosun bak. artık değil. artık burası Türkiye Cumhuriyeti Toprakları.
kanla alındı, kaybetmemek için kanda dökülür.