folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Kendi Ülkemde Hakaret Edileceğim ?

Kendi Ülkemde Hakaret Edileceğim ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek

dedikleri gibi milyonluk bir soykırım varmı bilemem bilader ama arşivlerini açmaya yanasmadıklarına göre bunlar yolda yolakta telef oldu
    lakin benım annemın memleketi isim vermıcem akdenızde bi ilçe 3000 yıldır ermenı yerleşkesi oldugu söyleniyor 1920 lere gelindiğinde(işte olaylar patlak verdiğinde) felan bütün çevre köylerden toplanan türklerle yapılan katliamda 40 000 kişilik ermeni şehrini yoketmişlerdir ben kendı gözlerimle gördüm definecileri toplu mezarlarda defıne aramalar felan inanamassınız çoluk çocuklar süngüden geçirilmiş. kent bastan aşağı ermeni yapılarıyla dolu manastırlar hamamlar kaleler felanlar filanlar tarihinide arastırdım eski fotograflarınıda buldum devasa büyüklükteki ve zenginlikteki bir şehir adeta(o zamanlardaki sehir nufuslarıyla kıyaslandıgında) şimdi ise sadece defınecilerin dolastıgı 5000 kişinin yasadıgı bir köy olmus.
    ben bunları nıe anlatıyorum ermenımıyım ben hayır herseyden önce insanım haksızlıgın karsısındayım
    insanın yaradılısından gelen içgüdüsel hayvanlıklarının karsısındayım

tabi lan
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

korkarabatak bunu yazdı:
    -----------------------------

dedikleri gibi milyonluk bir soykırım varmı bilemem bilader ama arşivlerini açmaya yanasmadıklarına göre bunlar yolda yolakta telef oldu
    lakin benım annemın memleketi isim vermıcem akdenızde bi ilçe 3000 yıldır ermenı yerleşkesi oldugu söyleniyor 1920 lere gelindiğinde(işte olaylar patlak verdiğinde) felan bütün çevre köylerden toplanan türklerle yapılan katliamda 40 000 kişilik ermeni şehrini yoketmişlerdir ben kendı gözlerimle gördüm definecileri toplu mezarlarda defıne aramalar felan inanamassınız çoluk çocuklar süngüden geçirilmiş. kent bastan aşağı ermeni yapılarıyla dolu manastırlar hamamlar kaleler felanlar filanlar tarihinide arastırdım eski fotograflarınıda buldum devasa büyüklükteki ve zenginlikteki bir şehir adeta(o zamanlardaki sehir nufuslarıyla kıyaslandıgında) şimdi ise sadece defınecilerin dolastıgı 5000 kişinin yasadıgı bir köy olmus.
    ben bunları nıe anlatıyorum ermenımıyım ben hayır herseyden önce insanım haksızlıgın karsısındayım
    insanın yaradılısından gelen içgüdüsel hayvanlıklarının karsısındayım

bu topraklardan ermenileri sürdükten sonra, ülkeden çıkana kadar yollarda her gördükleri köylere dadanıp, kadınlara tecavüz edip, çocukları öldürüp, doğmamş bebekleri annelerinin karınlarından keserek çıkardıklarını, çıktıkları köyleri birer birer yakarak gittiklerini biliyomusun sen? onların resimlerinide araştırdınmı? onların hikayesini araştırdınmı? git ermenilere yapılanları araştır. olmayan şeyleri..

yapılan kazılarda çıkan cesetlerin çoğunun hatta tamamının Türk'lere ait olduğunu biliyomusun sen?

soykırım var ortada evet..

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Razorback
    Razorback's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:

vatana millete karşı bir eylem yapılırken yemişim dostunu emperyalizmini. banane bu ulkeden diyorsan orası ayrı.

deniz gezmiş yaşasaydı senden utanırdı...Türk bayrağını  önde taşıyan kendisiydi.bu şakanı ona yapmış gibisin. utanmalısın.

Deniz Gezmiş yaşasaydı zaten lider olurdu.Ayrıca devletlerin kardeş olması onun zerre kadar skinde değildi.Zira o halkların kardeşliğine inanırdı.Çıkar ilişkileri üzerine kurulu mekanizmadan doğan çirkin politik yaklaşımların,ancak senin gibi en ufak birşeye gaza gelen kimseler tarafından beslendiğini unutma.Bende çok farkındayım ne kadar emperyalist mevzular dönüyor.Beni bana anlatma yani.Ben ermeni milliyetçiliğine sonuna kadar karşıyım,türk milliyetçiliğine de öyle,kürt,,,japon,alman,fransız... adını sen koy.

"Milliyetçilik tek taraflı değil Ermenilerin aşırı milliyetçileri de ve onların sivil toplum zırvacılarıda düşmanlık yaratmak konusunda insanları birbirine düşürme konusunda çok profesyoneller.Kaygusuz bunu hiç unutma bir toplum nerden ödün nerden fire veriyosa bunun altında inanılmaz bir duygusallık inanılmaz bir inanç ve kontrol edilemez tadında kalmayan aşırı milliyetçilik vardır."

Bunu ben yazdım keşke anlayarak okusaydın.Yada yazımı tam okusaydın.Sadece yazdıklarıma üstünkörü gözatarak cevap verme. 

@Asilkan

orkarabatak bunu yazdı:

ulan harbiden ne bu gazınız hiç barıs içinde yasama gibi bir düşüncenız yokmu amk. barıs lan savasmak yok öldürmek yok bırakın hersey diplomasiyle çözülsün kürtlere ermenılere sölemedıklerınızı bırakmıyorsunuz ama siz unutmayın selcuklular malazgirtte anadoluya girdiklerinde bu topraklarda ermenı rum ve kürtler vardı neyın peşindesınız amk(kimseye koydugum felan yok lafın gelisi)

Hala olduklarına göre soykırım veya asimile felan yok ama değil mi ?

İşte bundan bahsediyoruz bizde. Yediğiniz kaba sıçmayın felan.

Asilkan tarihi inkar edecek kadar subjektifsin.Evet ermeniler kürtler 1071den önce bu topraklardaydı.İster köpür sinirlen bağar çağar bu böyle.Yahudilerede soykırım yoktu o zaman hala varlar ve dünyanın anasını ağlatıyorlar.Hep öldürelim kıralım geçirelim nasıl şeyler besliyor seni nasıl bir kin var kalbinde allah seni ıslah etsin olum.Önce kendini sevmelisin ki insanları sevebilesin. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

Arşivlerini açmayan kim ? :S

İyi araştırın arşiv meselesini bence.

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustaphachan
    mustaphachan's avatar
    Erkek

Ağzına sağlık Razorback hocam.. Senin gibi Türkler, sizin komşu gibi Ermeniler olsa keşke her yerde.. Bizdeki bu Orta Çağ zihniyeti, asmak kesmek biçmek fantezileri olduğu sürece daha çok kullanılırız biz çoook..

# birikimini önyargı ve yalanlara hizmet etmek için kullanan kültürlü bir insan olmaktansa maymundan gelmeyi tercih ederim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

mustaphachan bunu yazdı:

Ağzına sağlık Razorback hocam.. Senin gibi Türkler, sizin komşu gibi Ermeniler olsa keşke her yerde.. Bizdeki bu Orta Çağ zihniyeti, asmak kesmek biçmek fantezileri olduğu sürece daha çok kullanılırız biz çoook..

aq nedir bu polyanna cılık anlamadım gitti arkadaş :s

tamam birader ozaman gelsin o aq ermenileri götünü siksin kabulmu?

daha da abartabilrim siz onada aldırmazsınız gerçi, polyanna psikolojisi nede olsa.

ulan adamlar, Türk'leri bi yerden siksem ama nerden diye düşünüp dururlar, topraklarını ele geçirsek diye bakarlar, yunanlar desen gözleri hala İstanbulda, sizde onlara gt verme merakındasınız hayırdr?

yok kardeşlik yok barış yok insan sevgisi yok bilmem ne..

yalan olum bunlar yalaaan eskide kalmış bunlar. kekliyolar sizi lan uyanın aq :)

Yüce Türk ulusunu seven bi tane millet varmı şu aq dünyasının üzerinde? 'de siz onlara aşık oluyosunuz?

YAAW BSG!

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/Forum-Kendi-Ulkemde-Hakaret-Edilecegim-109621/5/#1214519

kompü en güzel cevabı vermiş =)

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

Ben faşoların söylerimden öte birşey demek istiyorum.

Bu Ermeni soykırım meselesini kazara kabullenirsek, bu kabullenmeden bir kaç sene sonra ödeyeceğimiz savaş tazminatını babanızın servetinden çıkartıp bize ödetmeyecekseniz amenna :) öyle geniş geniş kardeşlikten dem vurmayın. Çocuklarınızdan kesin Ermeni soykırım vergisi adı altında maaş kesintileri olur :)

Bir zaman sonra Ağrı dağınıda verirsiniz. O zaman bu kardeş türkülerine çocuklarınız size bağlama ile ritm mi tutar yoksa sapını mı sokar bilinmez.

Ama faşizme geçit vermeden çözmek lazım. Mesela Akp yi tarihe gömerek ilk adımı sandık başında atarak.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

Razorback bunu yazdı:

kaygusuz bunu yazdı:

vatana millete karşı bir eylem yapılırken yemişim dostunu emperyalizmini. banane bu ulkeden diyorsan orası ayrı.

deniz gezmiş yaşasaydı senden utanırdı...Türk bayrağını  önde taşıyan kendisiydi.bu şakanı ona yapmış gibisin. utanmalısın.

Deniz Gezmiş yaşasaydı zaten lider olurdu.Ayrıca devletlerin kardeş olması onun zerre kadar skinde değildi.Zira o halkların kardeşliğine inanırdı.Çıkar ilişkileri üzerine kurulu mekanizmadan doğan çirkin politik yaklaşımların,ancak senin gibi en ufak birşeye gaza gelen kimseler tarafından beslendiğini unutma.Bende çok farkındayım ne kadar emperyalist mevzular dönüyor.Beni bana anlatma yani.Ben ermeni milliyetçiliğine sonuna kadar karşıyım,türk milliyetçiliğine de öyle,kürt,,,japon,alman,fransız... adını sen koy.

"Milliyetçilik tek taraflı değil Ermenilerin aşırı milliyetçileri de ve onların sivil toplum zırvacılarıda düşmanlık yaratmak konusunda insanları birbirine düşürme konusunda çok profesyoneller.Kaygusuz bunu hiç unutma bir toplum nerden ödün nerden fire veriyosa bunun altında inanılmaz bir duygusallık inanılmaz bir inanç ve kontrol edilemez tadında kalmayan aşırı milliyetçilik vardır."

Bunu ben yazdım keşke anlayarak okusaydın.Yada yazımı tam okusaydın.Sadece yazdıklarıma üstünkörü gözatarak cevap verme. 

@Asilkan

orkarabatak bunu yazdı:

ulan harbiden ne bu gazınız hiç barıs içinde yasama gibi bir düşüncenız yokmu amk. barıs lan savasmak yok öldürmek yok bırakın hersey diplomasiyle çözülsün kürtlere ermenılere sölemedıklerınızı bırakmıyorsunuz ama siz unutmayın selcuklular malazgirtte anadoluya girdiklerinde bu topraklarda ermenı rum ve kürtler vardı neyın peşindesınız amk(kimseye koydugum felan yok lafın gelisi)

Hala olduklarına göre soykırım veya asimile felan yok ama değil mi ?

İşte bundan bahsediyoruz bizde. Yediğiniz kaba sıçmayın felan.

Asilkan tarihi inkar edecek kadar subjektifsin.Evet ermeniler kürtler 1071den önce bu topraklardaydı.İster köpür sinirlen bağar çağar bu böyle.Yahudilerede soykırım yoktu o zaman hala varlar ve dünyanın anasını ağlatıyorlar.Hep öldürelim kıralım geçirelim nasıl şeyler besliyor seni nasıl bir kin var kalbinde allah seni ıslah etsin olum.Önce kendini sevmelisin ki insanları sevebilesin. 

Hacı sen ne saçmalıyorsun ya.. Elbetteki 1071 de girdiğimiz şu topraklarda hala Türk adı geçiyorsa ve ülkeye Türkiye deniyorsa biz bu toprakları haketmişiz demektir. Hem Kurtuluş savaşında birlikte mücadele ettik diyenler bugün ne olduda o gün bu ülkenin bütünlüğü ve bağımsızlığı için mücadele eden dedelerinin izinden çıktılar ?

Hem ayrıca biz gelmesekte bu topraklarda bizans hakimiyeti vardı. Daha hoşgörülü bir toplum tarafından yönetilmek daha mı ağır geldi onlara ?

Yakıp yıksamıydık ?

...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Kimse gidipte Ermenileri asalım keselim demiyor. Burdaki insanlar haklarını savunuyor. Bundan daha doğal birşey olamaz. Bırakalım istedikleri gibi at oynatsınlar değil mi? Öğrenmişler bir faşizm kelimesini, başka birşey bildikleri yok. Bizimkisi milliyetçilik. Devleti devlet yapan da bu dur. İstediğiniz devlete gidin. Bu yaptıklarınızdan sonra bırak saygıyı, köküzünü kurutmazlarsa dua edin. Adam gibi oturana kimse dokunmaz. Ermeniler, Rumlar akın akın Türkiye'ye geliyorlar. Kimse birşey demiyor. Günlük hayatta Ermeni ile de dost oluruz Rum ile de başka ırktan biriyle de. Devletlerin geçmişte yaptıklarını bireysel boyuta indiremezsiniz. İndiren de yok zaten. Ama bunlar gibi başkasının mekanında akıllı durmayıp tekerimize çomak sokmak isteyenler de var. Onlara gerekeni yapmak vatandaşlık borcumuz. Burası Türkiye ve Türklerin devleti olarak herkes kurallarımıza uymak zorunda. Bu nereye giderseniz böyle. İngiltere'ye Almanya'ya giderseniz siz de onların kurallarına göre yaşamak zorundasınız. Bu işler bu kadar basit değil. Herkesi mutlu ettiğiniz bir sistem olamaz. Azınlıklar ülkede söz sahibi olamaz. Siz evrensel hakları onlara verir, insan haklarına uygun çerçeve de yaşama alanı sağlarsınız. Türkiye bunu onlara fazlasıyla sağlıyor. Daha fazlası hem ülkeye hem de onlara zarar. Kendi elleriyle her iki tarafı da kışkırtıyorlar. Galeyana gelen halkımız kurunun yanında yaşa da zarar verebilir.

λ
Toplam Hit: 13800 Toplam Mesaj: 83