folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kendimden Baskasını Tanımıyorum

Kendimden Baskasını Tanımıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

Bilmiyorum nedendir içimde hep herkesten daha iyi oldugum hissi var, hep farklı oldugum hissi, herşeyi yapabileceğim hissi var, birisi birşeyi basarmıssa aynısını bende yapabilirim hissi, tabi resim müzk heykel gibi görsel sanatlar hariç, benden akıllısı yok gibi hissediyorum, benim sorunum nedir?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

sen değil herkes öyle değilim diyen yalan söylemiş olur

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

bi sorun yok normalsin.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

asosyal değilim arkadaslarıma gidiyorum, iş yerinde muhabbetler güzel ama her seferinde bulundugum ortamda kendimi yalnız hissediyorum.Oraya ait değilmişim gibi, bunada cevap verirseniz terapi bedavaya gelcek :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek

Daha aradığını bulamamışsın da ondan..

O gün gelir çelişkilerle beraber hayatını sürdürmeye devam edersin merak etme..
    Kafaya takılcak bir şey değil..

Ama iyi irdelersen güzel yerlerde olabilirsin..

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

syklops bunu yazdı:
    -----------------------------

Bilmiyorum nedendir içimde hep herkesten daha iyi oldugum hissi var, hep farklı oldugum hissi, herşeyi yapabileceğim hissi var, birisi birşeyi basarmıssa aynısını bende yapabilirim hissi, tabi resim müzk heykel gibi görsel sanatlar hariç, benden akıllısı yok gibi hissediyorum, benim sorunum nedir?

sorunun yok zaten hissettiğin gibisin.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

syklops bunu yazdı:

asosyal değilim arkadaslarıma gidiyorum, iş yerinde muhabbetler güzel ama her seferinde bulundugum ortamda kendimi yalnız hissediyorum.Oraya ait değilmişim gibi, bunada cevap verirseniz terapi bedavaya gelcek :)

o şey özgüven eksikliği diye geçiyor ama senin durumla çelişiyor (: 

Altan naptın oğlum :|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

Bu özgüven veya her neyse aman dikkat hocam "nasıl olsa yaparım salla başka zaman,başka yerde" olayına dönüşmesin.Çok tehlikeli ve sıkıntılı olabilir o zaman.Netice iyi olur inşallah
    Bulunduğun ortama ait değilmişlik hissi beter bir durum :S Ben de buna cevap bekliyorum tecrübeli müridlerden :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pompaci
    pompaci's avatar
    Erkek

ergenliği atlatamamışın hepsi bu

hayat boş pompala çoşşş :):)...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

Narsist kişilik bozukluğu belirtileri yanında aşağlık kopleksini bastırmak için kendi içinde yarattığın bir savunma mekanizması da olabilir.Çocukluğunu bilmek gerek.Hayatının rutin akışı esnasında yaşadığın büyük bir şok,psikolojik travma vb durumlarda içinde barındırdığın ancak belirgin bir şekilde dışa vuramayarak anlayamadığın komplekslerini su yüzüne çıkartmış olabilir.Genellikle senin durumunda yahut benzer durumda olanlar hayatlarını belli bir yaşa kadar bu işte iyiyim bu işte fena değilim diyerek geçirir ve kendilerini tanıdıklarını sanarlar.Hayatlarında tüm söylemlerin zemini durumda ki düşüncelerinin bir olay sonrası tutarsızlık göstermesi halinde kendi savunma sistemini kurarak bir kopmleks yaratır.Eğer,narsist kişilik bozukluğun var ise ki bu bir kaç örnek ile kesinlik kazanmaz,18 yaşından büyüksen tedavisi mümkün değildir.Diğeriyse terapi görerek üstesinde gelebilirsin.Hayatta,küçük dağları Tanrı gerisini ben yarattım insanları çok taklaya gelir.Sonra o da bir şok yaratır bir başka kompleks doğurur.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

Bence bu bir sorun değil, bir bakış açısı. İlk aklıma gelen isimlerden Prof. Dr. Sevil Atasoy da aynen böyle bir insan eğer araştırırsanız. Kendi görüşümce bu düşünce yapısına sahip insanların yaşayacakları hayal kırıklığı kat sayısı normal insanlara göre fazla olacağından, teoride hayatının ilerleyen dönemleri bu depresyon senin, şu depresyon benim şeklinde geçebilitesi yüksek olur.
    Tecrübe ile bile sabit değildir.

Ehl-i Byte
Toplam Hit: 3204 Toplam Mesaj: 21