Kendimi Güçlendirmek İçin Hangi Spor Yapmalıyım ?
-
Merhaba arkadaşlar eskiden karateye gidiyodum ve ne bilim bana birisi sarkmaya korkardı çünkü dayağı yerdi :) ne zaman bilgisayara başladım kendime güvensizlik geldi.Ve karateyi bıraktım daha sonra çelimsiz biri olup çıktım.Tamam arkamız olabilir ama arka her zaman yanında olmadığı için kendinde bişiler yapmalısın.Ben şimdi 1:90 boyunda 65 kilo biriyim bana göre ne gibi bi spor yapmam gerek ? Kick-Box,Judo,Aikido,Tekvando yada bildiğiniz bişey ? bana önere bileceğiniz varmıdır ? Eski gücüme kavuşmak istiyorum inş anlatabilmişimdir :)
-
sana bisi söyleyim mi? bol bol yüz..
-
önce bi 20 kilo al ondan sonra calısmaya basla :)
edit: bende 1.88 boyundayım 82 kiloyum ve body çalışyorum tavsiyem ilk olarak kilo alman..uzun boylu olmak pek içaçıcı degil :|
-
cagatay09 bunu yazdı:
-----------------------------
sana bisi söyleyim mi? bol bol yüz..
-----------------------------Hocam dediğin çok güzel ama ben yazın 3.5 ayı zaten yüzüyorum ve bi artısını göremedim :/
-
ben sürekli yüzmeni kastettim yani yaz kış hic durmadan..
-
Sarkamıyolar mıydı? :D Herhal sarkan hatunları dövmüyodun?
-
Önden 20 kilo al ark. dediği gibi Sonra bodye başla.
-
sarkıyo derken?
kelimelerin anlamlarımı değişti noldu anlamadım
he hacı profosyenel basketbol oyna(klupte lisanlı olarak yane gerçekten vücut çok oranlı gelişir hem) hem o boyda sırık gibisin maşallah : )
he yok adam dövcem ben diosan bi 20 değil 40-50 kilo fln al ayı gibi ol şahsen ben yaklaşmaya tırsarım : )
-
teknik istiyorsan kung fu, meditasyon,yoga yap abü.
yok ben kaslanacak kodummu oturtacam diyorsan :D body çalış boylu poslu adamsın maşallah hem sarkmaların gider hemde kuvvetlenirsin. tabi body ile jimnastiğide karıştırırsan baya güzel olacaktır.
-
Ben 1.89m 64kg'ım, sana oldukça benzer yani durumum. Vücut geliştirme ile uğraşıyorum. Çok faydası oluyor, fakat beslenme çok önemli buna dikkat etmelisin VG yaparken. Protein tozu vs. kullanmak iyi olabiliyor, daha hızlı kas geliştirirsin. Yanında da basket oynuyorum, gayet güzel oluyor. Spor salonuna yazılma imkanın var ise bunları yapmanı öneririrm.
-
amerikan futbolu