folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kendimi Güçlendirmek İçin Hangi Spor Yapmalıyım ?

Kendimi Güçlendirmek İçin Hangi Spor Yapmalıyım ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek
    şidetle koşmanı tavsıye edıoyrum ılk baslarken yavas tempo daa sonra orta tempolarda kos ole 5 10 dk dıll gunde vaktın varsa 1 satt kosmanı soleyebılrım gercekden yararlı oluyor hem saglık acısından hmde vucut gelısımı ıcın 8)

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

kardeş ben 1.79 boy 65 kg yum bu halimle zayıf gozukuyorum kimbilir sen nasıl gozukuyosundur

dedikleri gibi bi 20 kg al zaten tırsarlar senden yaklasmaz kimse yanına 

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnTiSoZeL
    AnTiSoZeL's avatar
    Erkek

madem karate ile uğraştın, ashihara budokai do(fullkontak karate) yu deneyebilirsin, fullkontak katalarını çalışabilirsin çok değişik güzel kataları var...daha önce kendine güvenini kazanamamış, çekingen, kaypak duruşlu biri olsa ve dövüş sporu ile uğraşsa , kendine güveni, duruşu, yürüyüşü, farklılaşır, farkedilir bu... bu bakımdan türkiyede dövüş sporları çok güzel bir yerde... spor yapmayan biri, taekwondo yapan biri, body ile uğraşan biri, bunlar farklıdır genelde...bak body ciye kollar iki yana ayrık, göğüs ilerde, hafif çıkıntılı göt, baldır bacak kalın ,ses desen derinlerden gelen etkileyici ses,baklava desenli karın kasları... hacimli bünye...taekwondocu nasıl? daima formunda, hızlı, vücut dili güzel, sırt dik, kaslar gergin ve yay gibi, denge vazgeçilmezi..bi alkış yap havada 540 derece dönüp bassın tekmeyi... böyle işte bana göre...spor yapmayan insanlarda yukardaki özellikler olabilir, genelde spor yapmayanın hali belli olmaz, her an kırgın düşebilir,beli ağrıyor olabilir, aniden bişey olabilir,   : ) yani neyse uzattım biraz :D

bu arada fullkontakda diz, dirsek, kaval vurmak serbestdir, karateden daha özgür hareketler edersin, kaslarını parçalar taş gibi olursun : ) aha buda benim fikrimdi..

Toplam Hit: 2029 Toplam Mesaj: 14