folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kendini Bilmek/Bulmak

Kendini Bilmek/Bulmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DiKeyEy
    DiKeyEy's avatar
    Erkek

Egzistansiyalizmi temellendiremiyoruz dimi arkadaşlar bi türlü., ;D

Determinist jenerasyon. :(

haklı öğüt egoyu öfkelendirir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mith
    mith's avatar
    Erkek

hocam an itibariyle iyi bi üniversiteyi, iyi bi bölümü, kalburüstü de bi kızı bırakmak üzereyim..

bunları yakın buldugum insanlara söylediğimde, bir kaç kişi hariç herkes bana salak gözüyle bakmaya ve benden uzaklaşmaya başladılar..

toplumda belirginleşen tabuların dışına çıktın mı işin gerçekten zor..

hayatta aslında hiç bi bok olamamış koca koca insanlar benim bu durumuma içten içe seviniyorlar, benim kötü durumlara düşmemden çevremdeki bir çok kişi orgazm yaşayacak kadar zevk alıyorlar.. 

ben çevrende çok insan olmasının iyi olmadığını düşünmeye başladım şahsen şu sıralar..

ayrıca kız meselesi, biz erkek milletinin büyüttüğü kadar büyük bi olay değil fikrimce, bu diğer cins içinde geçerli..

bi süre sonra sıradanlaşmaya başlıyor herşey..

şu an istediğim ve zevk aldığım tek şey sabahtan akşama kadar uyumak..

Prozac Fan
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biocyte
    Biocyte's avatar
    Erkek

mith bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam an itibariyle iyi bi üniversiteyi, iyi bi bölümü, kalburüstü de bi kızı bırakmak üzereyim..

uyumak psikolojik bunalımın sonucudur bence. Yapmak istediğin şeylerden emin isen ve bu şekilde mutlu olacagını düşünüyorsan kimse umrunda olmasın. Ancak bir sebepten dolayı (kaybettiğin biri, ailevi sorunlar. vb.. ) bunalımdaysan hayatını kökten değiştirecek kararlar verme bence biraz sebat et kendine gelmeye çalış ve sonra düşün. Hadi bakalım Allah utandırmasın ;)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biocyte
    Biocyte's avatar
    Erkek

Düzenleme: Boş gitmiş o, niye öyle olmuş. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

@Zumsuk

Sana benzeyen birisi olarak tavsiyem şudur; askere git.

"Montla sıç" babında değil bu önerim yanlış anlama, askerde bolca düşünmeye, insanları yakından tanımaya, gör(e)mediğin, duy(a)madığın, bil(e)mediğin şeyleri yaşamaya ve bazı şeylerin değerini anlamaya fırsatın olur.
    Askerliğin, kendi hayatını tartıp gerçekten ne olmak istediğini yada nasıl mutlu olacağını kestirmende, en azından kabullenmende sana inanılmaz faydası olcaktır.

Kendimden örnek verdim.

Ehl-i Byte
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ben sana birşey diyimi şu internet belası varya pc belası bütünüyle sosyaliğimizi öldürdü başkada birşey demiyorum türkiyede kökten kopsada kurtulsam diyorum

lan eskiden cep tel yoktu insanlar birbirini bulurdu dakkada üşenmeden biryerlere giderdi daha doğrusu bende cep telefonu çıktı şimdi şurdan şuraya denilecek yere erinir oldum bilgisayar yoktu net yoktu hayatımda arkadaşlarım cevrem vardı iş arkadaşlarımla zaman geçiriyordum şimdi yok abi yok bence toplumun baskısı değilde bu bence netin baskısı pc ve teknoliji baskısı gerisi yalan bunlardn kurtuldunmu hayatın 10 numara abi kim ne derse desin

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

mith bunu yazdı:

bunları yakın buldugum insanlara söylediğimde, bir kaç kişi hariç herkes bana salak gözüyle bakmaya ve benden uzaklaşmaya başladılar..

toplumda belirginleşen tabuların dışına çıktın mı işin gerçekten zor..

hayatta aslında hiç bi bok olamamış koca koca insanlar benim bu durumuma içten içe seviniyorlar, benim kötü durumlara düşmemden çevremdeki bir çok kişi orgazm yaşayacak kadar zevk alıyorlar.. 

ben çevrende çok insan olmasının iyi olmadığını düşünmeye başladım şahsen şu sıralar..

ayrıca kız meselesi, biz erkek milletinin büyüttüğü kadar büyük bi olay değil fikrimce, bu diğer cins içinde geçerli..

bi süre sonra sıradanlaşmaya başlıyor herşey..

toplumu dinlersen mutlu olmazsın, kendini dinlersen mutlu olursun.Fakat şu para ve iyi iş içim toplumu dinlemen gerekebilir.Çoook karışık şeyler

---

@ diğer akadaşlar : yorumlarınız için sağolun hepsini okuyorum

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Hepimiz ölücez olm, ne gerek var bu kadar kafa patlatmaya.

while (1<2)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

KrypT bunu yazdı:

Hepimiz ölücez olm, ne gerek var bu kadar kafa patlatmaya.

olm geldik şu dünya ya madem adam gibi zevkini, tadını alalım....

Zaten araba kirlenecek diye temizlememek gibi birşey bu.Evet ölücez.Öldüğümüzde dünyanın etinden sütünden faydalanıp, mutlu mesut yaşadık mı ? diye bir sorunun cevabına kocaman EVET demek istiyorum

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Neyse. Şimdi uzun uzun yazardımda, sonra neden milletin psikolojisini bozuyorsun diyorlar :D

while (1<2)
Toplam Hit: 3891 Toplam Mesaj: 26