Kendini Bilmek/Bulmak
-
Çok uzun bir yazı özeti nedir acaba,
-
Tahribatta dikkat ettiğim yazılarını okuduğum ender adamlardan birisisin bence herşey zaman meselesi, en azından bişeylerin farkındasın ve sürekli eylem içindesin.
Bence herşey zamnla düzelicek bence senin yaptığın hata bi konuda uzmanlaşmamak bi çok seyi deniyosun ama bi şeye odaklansan bence daha güzel olucak herşey, önceliklerini belirle belirli konulara odaklan.
bide sen bi ara spor yapıodun o nasıl gidiyo?
-
vücut geliştirmeyi diyorsun sanırım ??
başladım fakat yazın bıraktığımda memelerim çıkmaya başladı :D başka herifleri gördüm durumları kötü.Dedim bu bana yaramaz.biraz rejimle şimdi iyiyim.bir daha tövbe.
Gidersem yalnıca koşarım, sıkılaşırım.Fakat normal spor dışında (yüzme, tenis vs..) yok.Vücut geliştirme bana uzak..
-
hocam öncelikle biraz abartıyosun sanki :|
Bide sende herşey 0,1 olmuş. aradıgın kız standartı nedir abi ? birini tanırsın, hoşlanırsın ondan. bakarsın sana uygun, eh ne güzel. cok kasmaya, abartmaya gerek yok. ha tamam bikaç standartın tabiki olucak, üni mezunu olsun, kızıl saçlı olsun, yok pc ile haşırneşir olsun filan. bi ton standart belirleyip de 3.000.000 de 1 olan o kişiyi aramak nedir ? peki birinden hoşlandın ama standarta uymuyo nolcak ? ya da birinden hoşlandın ama, bundan daha iyisi vardır diyip beraber olmucan mı onla ? gönül bu ota da konar boka da abi. Aşırı standart yaş iş, biri çıkar karşına, sonra dersin olsun ben onu oldugu gibi seviyorum :D
ha bu arada neyi istediğini bilmiyor olabilirsin, ya da kimseyi istemiyosundur. çözüm cem yılmaz'dan geliyor: "olur öyle" :F kezaa bende benzer durumdayım. bi kız vardı ayrıldık filan. şimdi etrafımda başka makkul kızlar var ama hiçbiri yüreğimi pır pır ettirmiyo :|
bilgisyar mühendisliğini sevmiyor musun ? bu konuda bişiler yap. senin bi ton projen vardı. uğraş onlarla işte. ya da oyun filan kodla/tasarla. illa bi hobim olacak diye diretmenin anlamı yok. pc de hobi bana göre :F
bu arada bende seni kıbrısta, ye kebabı, iç şarabı, vur karpuz döte şeklinde takılıyon sanıyodum :F
-
bazı şeyler vardır aynı şeyleri yaşamadan anlatamam.Standart kısmıda öyle birşey.Sürekli değişiyor, eskisini silip yenisini yazıyorum fakat orda.
önemli olan ne istediğini bilmek.