Kendini BUDA Zanneden Salak
-
Arkadaşlar gazete tv de cıkıp duruyor su kendini buda yapmak isteyen bi deli cocuk aylardır yemeden içmeden oturuyor öyle ama ne kilo kaybetmiş nede bişey ALLÂH buna nasıl izin veriyor.Yani bu cocuk bizim dinimize karsı ama sanki gercek bişeyler oluyor .(hiç kilo kaybetmemek gibi)
BUNUN BİR ACIKLAMASI VARMIDIR ACABA???
-
bi reklamda izlemistim. sanirim programin adi reklamix ti. bi ulkenin baskani aclik grevi yapiyor oturarak. sonra birden kafasi one dusuyor bayildi mewzusu. hemen alttan orda birseyler weriyorlar agzina bi biskuwi we bi yudum icecek gibi. snra kalkior :) buda oyle birseydir...
-
Abi bizim dinimize neden karşı gelsin.sen 2 gün aç dur bakiyim ne oluyor.birde salak diorsun...
-
insan yemek yemeden durabilirki bazı seyhler öle =) allah besliyor onları =D
Bu çocugun yaptıgnı kış uykusu gibi düşün...
-
Abicim O cocuk Şeyh değilki adam budist ama aylardır nasıl duruyor yemek verdiklerini pek sanmıyorum cocuğun sadece sacları uzamıs başka kaybettiği bişey yok.gercekten cocuk motivasyon oluyor olmasın a.q???
-
Arkadaşım biz müslümanlar olarak dini bir konuda yalan söylemekten sakınıyoruz bildiğin gibi.Ama diğer dinlerdeki insanlar öyle değil,yani istedikleri şeylerin doğru olduğuna insanları inandırmak için yalan söylemekten çekinmiyolar.Bu da normal olarak biz müslümanların kafasını karıştırıyor.Çünkü söz konusu dini meseleler olunca karşımızdaki bu insanlardan da aynı doğruluğu bekliyoruz.
Olaya bide özelden bakalım şimdi.bahsettiğimiz çocuk hernekadar günlerdir yoga-meditasyon yapsa da geceleri nedense ortalardan kaayboluyor(!)Acaba napıyor?Ama bizim satılık basınımız (acaba amaçları ne ? (!) ) üfürükçü hocalar konusunda gösterdiği bilimsel bakış açısını böyle konularda göstermiyor,bu çocuğun geceleri ortalardan kaybolduğunu söylemeyerek gizem havasını arttırıyor.
Ayrıca arkadaşım böyle konularda olaya objektif bir açıdan yaklaşmalıyız.Eğer istersen internette Yalancı islam (haşa) yazarak da pekçok iddiayla karşılaşırsın.Ancak bu iddiaların çoğu ya daha önceden cevaplanmış soruları farklı biçimlerde sorarlar yada cevaplanmaya tenezzül edilmemiş saçma soruları kendi uydurdukları kaynaklardan desteklerler.Bu tip insanlar asla tartışmazlar,sadece yalan iddiaları sanki herkes tarafından kabul ediliyormuş havası estirirler.
Bence her zamandan daha çok UYANIK OLALIM!
-
bize dogaustu gibi gelen bircok sey belli tekniklerle yapılabilmektedir. bu ac kalma, yer cekimini yokedip havalanma, ne biliym astral yolculuk yapma vs.vs. mevzular icin müslüman olmak die bir zorunluluk yok. nasıl ki her müslüman yapamıyosa her müslüman olmayan da yapamaz diye bişey yok. bu teknikleri uygulayan yapar. ki bunlar islami tasavvufta da, budist öğretilerinde de aynıdır. nefsi terbiyeden gecer. cocuk uzaylı degil yani, iyi egitilmis. dine meydan okudugu felan da yok.
-
bi reklamda izlemistim. sanirim programin adi reklamix ti. bi ulkenin baskani aclik grevi yapiyor oturarak. sonra birden kafasi one dusuyor bayildi mewzusu. hemen alttan orda birseyler weriyorlar agzina bi biskuwi we bi yudum icecek gibi. snra kalkior :)
geyik guzelmis..buda onun gibi felan:)) -
Bu cocuk geceleri ortadan kayboluyomus yasni buda nasıl öyle durdugunu acıklar gidip tuıkınoydur bi yerde. :D
-
O cocuk ac kala Bilir.Ama unutmamak lazim ki o cocuga vergi verilmishse Allah tarafindan verilmishdir.....
-
işin yalan oldugunu çocuk kilo alırsa anlıycaz =D
eğer çocuk o kadar konsantire olup öle oturuyo falansa kas erimesinden ayaga kalkamamasi lazim =)
Traşşşşş...