folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kendini BUDA Zanneden Salak

Kendini BUDA Zanneden Salak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Sanırım national geogrphic Tv de çıkmıştı.izledim. bilmemkaç küsür sendir birşey yemiyormuş ama yemek olarak...! Özel ot karışımlarından yapılmış bir çay içiyor ye ağaç kabuğu yiyor bu yöntem kendini canlı bir mumyaya çeviriyor.Bu yöntem daha önce rahipler, yada kişiler arsında yapılıyordu taki yasaklanana kadar..Bunaları daha önce yapmış birkaç kişiyi örnek alıyorlar ,kendilerini mumyalıyorlar.metobolizma inanılmaz yavaş çalışıyor ,aldığı karışımlar sayesinde..daha sonra midedeki biriken selilozlar bunu öldürüyor falan..Ama ceset yüzyıllarca bozulmadan kalabiliyor.. bu tür yönterlerle ölmüş(mumyalanmış)kişiler(rahipler,vs.) çok saygı görüyor ( tabiki öldükten sonra) onlar için tapınaklarda özel yerler yapılıyor...muş... 

ayrıca bunun müslüman olmakla yada olmamakla bir alakası yoktur , sadece budistler çokuzunsüre aç kalabilir yada "dinen caiz değildir" gibi bir şey çok saçmadır bence....

"Less is More"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    illision
    illision's avatar
    Erkek
    ya bırakın böle şeyleri zamanındada firavun nil nehrini tersten akıtmıştı,firavunluğundan bişe kaybettimi yok..bunlar böle kendi taraflarına çekmek için heryolu denerler.bi kere dinimizde reankarnasyon diede bişe yoktur.bizim peygamber efendimiz günlerçe aç kaldı karnına ağrılar girdide bu buda kim oluyor kilo bile kaybetmicek

birgün olmasada birgün mutlaka
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blue_dream
    blue_dream's avatar
    Erkek

İmanı zayıf olanlara sınav diye düşünün. Böyle düşünseniz yeter.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tHe_LoRd
    tHe_LoRd's avatar
    Erkek
    kardeşim ordaki olayın Allah'la inançla alakası yok tamamen motivasyon olayı. Çok dehşet bişey. bi ara bunun felsefesini kapmaya çalıştım da olmadı beceremedim. Uzakdoğu felsefesiyle alakalı şeyler.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek
    illision sen islam da reankarnasyon yok diyosun da neye güvenerek bunu söylüyosun. bende diyorum ki var. al sana açıklama : "Allah'ın adaletinden kesinlik le şüphe edilemez; peki Allah'ın adaleti bir insana belki 1 gün belki 100 yıl ömür veriyor. Peki 1 gün yaşayan insanın suçu ne? Allah adalet siz demek istemiyorum Haşaaaa ama bunu nasıl açıklayacaksın? " illision kardeş amacım sana çatmak değil yanlış anlama da ; çok kesin konuşuyosun.

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Yogayla yada meditasyon ile mümkün olabilir bence sonuçta insan enerji ile yaşıyor ve doğada tek enerji formu olarak "yemek" yok. ama yinede o geceleri yiyodur siz bakmayın :D

Zimbabwe
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Oturduğu yerde serüm war götten serumu yior ohşş  tıp ilerledi pizza mantılı dolmalı serumlar war cahiller öğrenin

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
Toplam Hit: 4563 Toplam Mesaj: 18