Kendini Ermeni Görmek İsteyenlere Tokat Gibi Bulusma
-
227 MİLLİ SİVİL TOPLUM KURULUŞUNDAN ÇAĞRIDIR!
KENDİNİ ERMENİ GÖRMEK İSTEYENLERE TOKAT GİBİ
CEVAP VERMEK İÇİN,
“HEPİMİZ TÜRKÜZ, ATATÜRKÜZ, MEHMETÇİĞİZ” DEMEK İÇİN,
TÜRK MİLLETİNE YARAŞAN BİR CUMHURBAŞKANI
VE CUMHURİYET İÇİN ELELE OLMAYA KARAR VERDİK…
Milli sivil toplum kuruluşları olarak, Atatürk’ün ve Türk Milletinin milli ve manevi değerlerinin bir sembolü olan Çankaya’ya seçilecek Cumhurbaşkanının;
* Onur duyduğumuz Türklüğümüz var iken Türkiyelilik, alt, üst ve etnik kimlik fantezileri ile uğraşmayan kendini her yönü ile Türk milletinin bir parçası hisseden,
* Milletine yabancılaşmış manevi değerleri ve inancı siyasi istismar konusu yapmayan,
* Hakkında yolsuzluk davaları bulunmayan, şaibeli olmayan,
* Milli Devletin ve Cumhuriyetin kazanımların sahip çıkan,
* Türkiye’yi Washington’dan, Brüksel’den, Telaviv’den değil Ankara’dan yöneten,
* Küreselcilerin şekillendirdiği BOP ve medeniyetler arası diyalog gibi projelere başkan olmayan, özenmeyen,
* Partizancı ve hizipçi olmayan,
* Nato’da ve Afganistan’da görev verilecek bu kutsal makam için dışarıdan dayatılmayan,
* Atatürk’ün ilkelerine bağlı, milli, lâik, devlet anlayışını sonuna kadar savunabilecek bir Cumhurbaşkanı için,
11 Mart 2007 Pazar günü saat 13:00’da Beyoğlu Galatasaray Lisesi’nin önünde bütün Türk Milleti’ni basın açıklamasına davet ediyoruz.
Cumhurbaşkanlığı konusunda adım adım Anadolu programımızın ilk ayağı İstanbul’daki bu açıklama ile başlatılacak, sonrasında İzmir, Bursa, Antalya, Trabzon, Edirne, İzmit, Konya başta olmak üzere Anadolu illerine yayılacaktır.
Yer: Galatasaray Lisesi önü / Beyoğlu
Tarih: 11 Mart 2007 Pazar Saat: 13:00
227 Milli Sivil Toplum Kuruluşu çalışmasıdır.
ben sahsen bizzat Doguhan olarak saat sabah 07:00 dan itibaren beyoglunda nabzi dakikasi dakikasina fotografliycam. bakalim kim turk kim degil anliycaz
-
ciddi konuları ti"ye almayalım lütfen
@mod -
Güsel ;)
-
Removed...
-
227 sivil toplum örgütü hangileri?
-
güzelll
oradayımm -
Yine mi sen yav ?
-
Deca güzel bir soruydu (((: heh
-
Removed...
-
ermeniyiz lafını awrupaya yalakalık olsun diye sölediniz yyaa , bari bi kere de az bişey içten gelen duygular warsa TÜRKÜZ diyin selametle ;)
-
"Nokta (.)" Derim ben Pit10'un Yoruma..
Toplam Hit: 5046 Toplam Mesaj: 40